Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

Skończyłam fugowanie ....

Nie wiem po co faceci używają tego wichajstra z gumą... jak ręką i palcami o wiele lepiej i prościej się robi... utytłałam się jak małe dziecko... ale zrobiłam....

Kupiłam Majolikę oraz ręcznie robione i ręcznie malowane dekory w kwiatuszki....

Mnie się podobają....

Urzekły mnie tym, że są takie wypukłe i ciepłe w dotyku...

DSC08834.JPG

DSC08845.JPG

DSC08846.JPG

DSC08839.JPG

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ja też obstawiam doklejeczkę;) bo ja to kocham symetrię:lol: a Małżowi pokaż przylepki i zobaczysz że da się przekonać;) i majolika super i ten dekorek pięknie się wpasował bo gdyby sama była to nie wiem czy nie byłoby troszkę mdło a tak to fajnie ożywia a nie jest jakby to powiedzieć nachalny;) miodzio ogólnie;)

Powiem Wam szczerze..., że przymierzałam wiele płytek i szare też, i białe i jeszcze kilka, których fotek nie wkleiłam i Majolika miała coś w sobie... Myślałam, żeby ja czymś przełamać, mozaika jakiś dekor, może kamień... no i po wielu oblecianych sklepach płytkowych, nawet tych bardzo drogich salonach i obejrzeniu olbrzymich ilości płytek wybrałam majolikę i wpadły mi w oko te kwiatki, były jeszcze tulipanki (bardziej mi się podobały, ale było tylko na połowę kuchni... ) , po przymierzałam w sklepie, poukładałam na podłodze, przy okazji sprzedałam właścicielowi majolikę ale z wstawkami z kolorowych płyteczek , i kupiłam... Mąż zobaczył i stwierdził, że ładne wybrałam dekorki....

No i jest... problem z głowy ...

Będę teraz dumała nad listewkami przypodłogowymi i opaskami na drzwi czy też listwy wykończeniowe...

Pooglądam, popytam, wkleję kilka propozycji albo i nie... zobaczymy ..., i będę chciała zrobić to przed świętami... nie wspomnę o kominku... ale na kominek nie mam weny....

Nooo to już teraz wiecie, że u mnie i antyki i nowoczesne meble i style będą pomieszane... Tak lubię , tak mi się podoba...

I dzięki za pochwałki i cieszę się, że się Paniom podoba :)

Cześć, Arnika :)

Wpadłam do Ciebie popodglądać. Macie śliczny dom - gratuluję! Zapowiada się piękny ogród, ale nawet gdyby go nie było, to las, sarny i dzikie ptaki za siatką rekompensują wszystko. Wszystko świetnie zgrane stylistycznie - bardzo sielsko się ta Wasza chatka prezentuje - chciałoby się od razu wprosić na posiadówkę w ogródku przy kawie. :)

Pozdrawiam i niech Wam się świetnie mieszka.