Arnika 21.11.2011 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Skończyłam fugowanie .... Nie wiem po co faceci używają tego wichajstra z gumą... jak ręką i palcami o wiele lepiej i prościej się robi... utytłałam się jak małe dziecko... ale zrobiłam.... Kupiłam Majolikę oraz ręcznie robione i ręcznie malowane dekory w kwiatuszki.... Mnie się podobają.... Urzekły mnie tym, że są takie wypukłe i ciepłe w dotyku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 21.11.2011 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Ładnie, podoba mi się Pasuje do Twojej kuchni. Jedyne co mi by przeszkadzało, to kafle ułożone w ząbek przy okapie. Ale nie moja kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.11.2011 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Ząbki wymyślił mąż... i niech mu tam....Jak przyszłam do kuchni to już były przyklejone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 21.11.2011 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Wiedziałam,że właśnie te płytki wybierzesz:)Fajnie wyszło,choć ten ząbek już mniej mi się podoba,ale najważniejsze ,że to wy jesteście zadowoleni.Kolejny krok do przodu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.11.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Chyba o to chodziło.... Mnie też... Przykleiłam na taśmie.... Czekam więc na opinie.... Jak co to jutro zrobię kleju i przykleję, a potem fuga... mąż nawet nie zauważy... no chyba, żeby... bo bardzo chciał mieć w schody... tylko po co.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 21.11.2011 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Chyba lepiej to wygląda.Ale wam musi się podobać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 21.11.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Uważam, że z przyklejonymi jest lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.11.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 PIKNIE PROSZĘ PANI Jutro użyj tego kleju i płyteczkę na stałe dołóż...śliczny ten dekor.. A poproszę jeszcze zdjęcie ściany i mebli z podłogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.11.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Takie może być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 21.11.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Arnika, Ty robisz szybciej niż ja myślę szczerze przyznam, że fajnie ta majolika wyszła, pasuje do stylu kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.11.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 to jeszcze raz potwierdzam trafność decyzji pasi wszystko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.11.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 super pasują te kafle:):) p.s. mi też się lepiej podoba z tymi dołożonymi (nawet miałam Ci to podpowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.11.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 ja też obstawiam doklejeczkę bo ja to kocham symetrię a Małżowi pokaż przylepki i zobaczysz że da się przekonać i majolika super i ten dekorek pięknie się wpasował bo gdyby sama była to nie wiem czy nie byłoby troszkę mdło a tak to fajnie ożywia a nie jest jakby to powiedzieć nachalny;) miodzio ogólnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.11.2011 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Arnika, bardzo fajnie wyszło gratulacje szczerze mówiąc, to mi bardziej podoba się wersja męża (ze schodkami), bo jest lżejsza wizualnie i jakoś bardziej pasuje mi do charakteru twojego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.11.2011 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Powiem Wam szczerze..., że przymierzałam wiele płytek i szare też, i białe i jeszcze kilka, których fotek nie wkleiłam i Majolika miała coś w sobie... Myślałam, żeby ja czymś przełamać, mozaika jakiś dekor, może kamień... no i po wielu oblecianych sklepach płytkowych, nawet tych bardzo drogich salonach i obejrzeniu olbrzymich ilości płytek wybrałam majolikę i wpadły mi w oko te kwiatki, były jeszcze tulipanki (bardziej mi się podobały, ale było tylko na połowę kuchni... ) , po przymierzałam w sklepie, poukładałam na podłodze, przy okazji sprzedałam właścicielowi majolikę ale z wstawkami z kolorowych płyteczek , i kupiłam... Mąż zobaczył i stwierdził, że ładne wybrałam dekorki.... No i jest... problem z głowy ... Będę teraz dumała nad listewkami przypodłogowymi i opaskami na drzwi czy też listwy wykończeniowe... Pooglądam, popytam, wkleję kilka propozycji albo i nie... zobaczymy ..., i będę chciała zrobić to przed świętami... nie wspomnę o kominku... ale na kominek nie mam weny.... Nooo to już teraz wiecie, że u mnie i antyki i nowoczesne meble i style będą pomieszane... Tak lubię , tak mi się podoba... I dzięki za pochwałki i cieszę się, że się Paniom podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 21.11.2011 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Świetny wybór płyteczek ,kiedyś też się nad nimi zastanawiałam ,ale odcieniem nie bardzo mi pasowały do kuchni .Do Twojej pasują świetnie:)I jak już pięknie wysprzątałaś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 22.11.2011 02:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Cześć, Arnika Wpadłam do Ciebie popodglądać. Macie śliczny dom - gratuluję! Zapowiada się piękny ogród, ale nawet gdyby go nie było, to las, sarny i dzikie ptaki za siatką rekompensują wszystko. Wszystko świetnie zgrane stylistycznie - bardzo sielsko się ta Wasza chatka prezentuje - chciałoby się od razu wprosić na posiadówkę w ogródku przy kawie. Pozdrawiam i niech Wam się świetnie mieszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.11.2011 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 No i piknie, pszem pani zdolny glazurnik, że robote zrobił i nie utrtrał klejem ścian no a o fugaczu nie wspominając :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.11.2011 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Pięknie wyszło i bardzo u Ciebie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.11.2011 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts