rogbog 22.11.2011 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Aligancko:) Ciepła,przytulna kuchnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 22.11.2011 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Ludzie kochani. Kobieto, Ty to masz tempo. Jeszcze kilka dni temu jakieś zdjęcia z płytkami wklejałam, bo się zastanawiałaś co wybrać, a tu już płytki leżą. Kurcze, też bym chciała takie tempo robót w domu Ładne płytki, lubię majolikę. Jaśniutko jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.11.2011 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Witam w swoich skromnych progach Lidziu i zapraszam rozgość się Dziękuję z komplementy i zapraszam i na ogródek i do domku... jest gdzie kawkę wypić U mnie plotkować, gadać, pisać wklejać wolno do woli ... http://4.bp.blogspot.com/-iM-IwQN5edA/TjPiwMnSjTI/AAAAAAAADd0/fKmZoNpfNYk/s1600/powitanie.gif Wusia, Pasiulka, Narendil, Amtla, Elena, Nadulka, Beauty, Lidkia_G, Nintka, Gosiek, Bogusia, Tar, Ania Dzięki dziewczyny Buzia mi się śmieje Właśnie Emil dokleja te dwie płyteczki... ojj będzie już upaprane... ale co tam.. syn chciał kleić... edit. już przykleił.... Aniu... no bo ja tak mam... jak robię to szybko.... natychmiast to za późno... Już wiele razy o coś pytałam na FM... i zanim dziewczyny się wypowiedziały... to już było kupione, założone, zrobione... Za późno mówiły... U mnie trzeba natychmiast.... A z płytkami to zeszłooooo booooo sama nie wiedziałam co i jakie dać... majolikę oglądaliśmy już półtorej roku temu, ale nie wiedziałam jaka będzie kuchnia, nie wiedziałam jakie kolory, czy nie pójść w bardziej nowoczesne... Stanęło na tych, i jestem zadowolona... tylko dekor to był zakup ostatnim rzutem na taśmę.... No i dziękuję Wam i cieszę się , że pomimo iż macie prawie wszystkie nowoczesne kuchnie to podoba się Wam moja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.11.2011 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 strzał w Dziesiatkę z tymi płytkami !!!!!!!!!!!!!!! http://www.consulting.eswip.pl/tiny_images/kciuk_400.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.11.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Dzięki Zuza Zastanawiam się czy Wam się naprawdę podoba, czy tylko tak piszecie.... ? A teraz ... będzie trzeba znaleźć odpowiedni zwis... a właściwie dwa... z tym ze muszą być w miarę nowoczesne, i trochę staroświeckie... Jeden będzie wisiał tu gdzie ten co się Yokaście nie podobał... a drugi nad stołem. Stół jest szklany z białymi plastikowymi krzesłami z ikei... Nie wiem czy taki zostanie, ale na razie spełnia swoją rolę...... Wybrałabym jakiś biały wiszący klosz, szklany... Propozycje mile widziane... Działać proszę szybko, choć nie mam na razie kasy na upiększacze, skoro cokolwiek wisi... ale któż to może ze mną nadążyć.... Brak oświetlenia jest w salonie... i tam też proszę o propozycje... W dzienniku wkeiłam propozycję ... podobają mi się te żyrandole... Proszę pamiętać, że kominek będzie w kaflach piecowych i będą te kanapy co są... lubię je i nie zmienię... Zegary też proszę wziąć pod uwagę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 22.11.2011 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Arnika, ja też jestem na TAK, czyli popieram trafny wybór i gratuluję efektu. Dobra robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 23.11.2011 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Arniko nie ściemniamy,naprawdę kuchnia wygląda super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.11.2011 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 No to dobrze Dzięki Tola i Bogusia Dwie płyteczki zostały wczoraj przyklejone.... przez Emila. Dziesiaj trzeba je zafugować... Młody nie poszedł do szkoły.. bo słabo się czuł.. nooo chyba właśnie na szkołę... Ja już po badaniach EEG..., odebrałam wyniki TK, jest wszystko OK... No i tylko dodam, że rok temu straciłam przytomność, a jeszcze wyników badań nie mam , a o wizycie z wynikami u specjalisty...nie wiadomo na kiedy... Holter mam napisany na 8 marca... UKG nie wiadomo na kiedy.... nie ma terminów... i jak zrobię wyniki to do kardiologa.... Tylko kiedy to będzie... Nie wolno nam chorować i robić jakichkolwiek badań... Trzeba chodzić ile się da, nie chorować, nie poczuć się źle... a potem... odejść ... Świat pomiędzy chyba nie istnieje... a jeszcze kobiety mają dłużej pracować.... brrrrr Pogłupieli wszyscy i nasz NFZ to już jest chory jak diabli... tylko jakie dać mu lekarstwo...? Tego nie wie nikt... Teraz muszę pojeździć i poszukać żyrandoli do kuchni i do salonu... Macie jakieś propozycje ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.11.2011 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 No to już poszukałam po necie pooglądałam.... i sama nie wiem....Baaardzo podobają mi się kryształy.....Nooo tylko ta cena to już nie....Ale widziałam coś takiego.... z prostokątnych kryształów... do salonu.... Nooo miodzio... tylko ta cena....I jak tu małża zabrać na wizytacje.... Do kuchni takie zwisy... http://www.lampy-luxpol.pl/img/products/prod_547_M.jpg http://www.lampy-luxpol.pl/img/products/prod_184_M.jpghttp://www.lampy-luxpol.pl/img/products/prod_184_2_S.jpg http://www.lampy-luxpol.pl/img/products/prod_239_M.jpg http://www.lampy-luxpol.pl/img/products/prod_240_M.jpg To są małe zwisy... mnie się baardzo podobają... tylko czy nie zginą w tej mojej kuchni... Dodam , że one są wielkości dużej pięści mężczyzny... czy aby nie za małe do kuchni....http://www.lampy-luxpol.pl/c_8_Zwisy/p_547_DANTE_244# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.11.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 W moim mniemaniu będą małe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 24.11.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Arniko, płyteczki super i te dekory rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 25.11.2011 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Arnika wróciłam w końcu do Ciebie mam nadzieję wszystko nadrobić i byc na bieżąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.11.2011 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Nitka... też widzi mi się, ze maławe... ale podobają mi się bardzo... To może kiedyś do łazienki je kupię... Ale to miłość od pierwszego wejrzenia.... Muszę szukać jeszcze... a jakieś propozycje? Megana dzięki Pepe ... nadrobić powiadasz... w dzienniku jest to co się zmieniło, a w komentarzach... no jakby to powiedzieć jest dużo na klikane... obrazki tylko zobacz i będzie OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 25.11.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 No to dobrze Dzięki Tola i Bogusia Dwie płyteczki zostały wczoraj przyklejone.... przez Emila. Dziesiaj trzeba je zafugować... Młody nie poszedł do szkoły.. bo słabo się czuł.. nooo chyba właśnie na szkołę... Ja już po badaniach EEG..., odebrałam wyniki TK, jest wszystko OK... No i tylko dodam, że rok temu straciłam przytomność, a jeszcze wyników badań nie mam , a o wizycie z wynikami u specjalisty...nie wiadomo na kiedy... Holter mam napisany na 8 marca... UKG nie wiadomo na kiedy.... nie ma terminów... i jak zrobię wyniki to do kardiologa.... Tylko kiedy to będzie... Nie wolno nam chorować i robić jakichkolwiek badań... Trzeba chodzić ile się da, nie chorować, nie poczuć się źle... a potem... odejść ... Świat pomiędzy chyba nie istnieje... a jeszcze kobiety mają dłużej pracować.... brrrrr Pogłupieli wszyscy i nasz NFZ to już jest chory jak diabli... tylko jakie dać mu lekarstwo...? Tego nie wie nikt... Teraz muszę pojeździć i poszukać żyrandoli do kuchni i do salonu... Macie jakieś propozycje ???? Pavulon Arnika, tylko Pavulon Ja też szczerze pisałam - płytki dobrałaś idealnie do stylu kuchni i wszystko super pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 25.11.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Zastanawiam się czy Wam się naprawdę podoba, czy tylko tak piszecie.... ? Naprawdę baaaaaaaaardzo mi się podoba!!!!! Bardzo !!!!! Jest cudnie Arniczko, cudnie!!!! Kurde, ty to masz tempo! I proszę ode mnie Emilowi pogratulować przyklejenia tych płytek finałowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.11.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 (edytowane) Elena i Nel dzięki A wiesz, że Emil to dobrze przykleił... jeszcze się trzyma, prościutko jest, to już będzie dobrze Edytowane 25 Listopada 2011 przez Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.11.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Ell Ty wiesz, że może dobre by to było.... z tym pawulonem... albo laksigen... i nerwosol... sra..li by i się nie nerwowali;)Pójdę odebrać wyniki to dostanę szoku, za ile m-cy przyjmie mnie neurolog....A kardiolog kiedy? któż to wie... holter 8 marca, a na UKG to nawet pojęcia nie mam... musiałabym chyba jeździć do szpitala codziennie i pytać na kiedy łaskawie mnie zapiszą... Już mi się odechciewa diagnostyki robić... pomyśleć , że już rok temu straciłam przytomność... i do tej pory nie wiadomo dlaczego...Ale, że jakoś mi się nie śpieszy, tabletek pić nie lubię i nei pamiętam o nich to i może dobrze...A jeszcze te dzikie tłumy pod gabinetem , pomimo, że na wizytę czekasz pół roku..... brrrrrrrrrrOtrzepało mnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 27.11.2011 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Może to tylko była "chwilowa niedyspozycja".A ogólnie dobrze się czujesz?wyniki krwi masz dobre? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 27.11.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Przez te odległe terminy to się człowiekowi diagnostyki odechciewa.... Arnika, ja mam prywatny pakiet medyczny wykupiony przez pracodawcę, a na niektóre badania czy wizyty u specjalistów trzeba czekać po 3-4 miesiące Po drodze człowiekowi cała determinacja ulatuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.12.2011 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 We wtorek dawał nam popalić młody... a wynikało to z niekonsekwencji rodziców i o zgrozo ... nauczycieli... A że mama była na szkole dla rodziców... to nie omieszkała zrobić z tym porządku... Biedne dziecko ... płakało, darło sie od 8 -11.30 ... jak już było baaardzo źle zainteresowały się nim psycholog i pedagog... później było juz tylko lepiej... Ale nie omieszkałam wysłać na edukację nauczycielki... Jadę zaraz na zajęcia do psychologa.... Opowiem kawał dla poprawy nastroju...: Chłopak w rozmowie z ojcem wyznaje mu, że jest gejem.... Ojciec pyta się : - Synu... samochód wypasiony mas? - nie mam... odp syn... - Luksusowy dom z basenem mas? - nie mam..odp syn.... -A złotą kartę w banku masz? - nie mam..... To ty jesteś zwykły pedał, a nie gej .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts