Arnika 28.01.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 dobry wieczór no jak w pieczonkach buraczka choć trochę nie będzie i marcheweczki to ja chyba nie przeżyję pal licho marchewkę, ale te buraczki moge być wcześniej niż o 16 to o której ? A o której możesz, to przyjedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.01.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 a o której Wy sie umawiacie ? przyjdę jak już ognisko sie bedzie paliło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.01.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Proszę mi się tu wypowiedzieć w sprawie przyjazdu.... O której będziecie i w ile osób.... EFILO WUSIA MARIO COOLIBEER I inni wszyscy chętni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.01.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 a o której Wy sie umawiacie ? przyjdę jak już ognisko sie bedzie paliło Ciebie nie wypisywałam, bo przyjeżdżasz po szkoleniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.01.2010 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 bo ja nie muszę potwierdzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.01.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 a po kiego papryka w pieczonkach i dalej nie widzę marchewki i buraczka a że boczusia dużo to mniaaaaaaam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.01.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 powiecie mi w końcu októrej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.01.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Nooo ja też czekam Wusia co wieś to inny obyczaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.01.2010 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Muszę już spadać... Troszkę z mężem trzeba porozmawiać, a nie tylko na kompie siedzieć... Malka Ty przyjedź jak będziesz mogła... Proszę towarzystwa się wpisać o której się zjawi i w ile osób Jutro na priv wyśle adres i tel. Nie ma zmiłuj się... Zakupy zrobione.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.01.2010 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 ja tylko chciałam zaznaczyć że jestem na bieżąco tylko się nie odzywam bo czekam na konkluzje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.01.2010 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 No to o której godzinie? Czekam na propozycje godziny i potwierdzenie przybycia... I nie wiem ile kg. kartofli mam kupić..... Tylko mi proszę nie zawalić, bo będę jadła z rodzinką ziemniaki przez tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 29.01.2010 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Arnika z mojej strony też cały czas aktualne. Żeby było cieplej i widno, to może tak ok. 13-14ej?! A może wolicie wcześniej lub później? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.01.2010 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Właśnie czekam na taką odpowiedź od wczoraj...... Proszę mi się tu wypowiedzieć. A i jakieś światełko jakby co to mam I pytanko... czy jakiś alkoholik przygotować????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 29.01.2010 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Ja będę autkiem, więc raczej zostanę przy herbatce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.01.2010 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 dzień dobry a mnie coś powolutku zalewa nie wiem czy dojadę bo sobie pan mąż się z szefem swoim na południe umówił nie racząc mnie informowac i coś tam wozić mamy więc zapewne nie dotrę wcześniej aż się męża pozbędę rozważam szybkie i drastyczne metody pozbycia się męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 29.01.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Wusia nie zalewaj! Ale mam dla Ciebie rozwiązanie - właśnie dzwoniła Pani firankowa, że wszystko jest do odebrania, więc jak po nie przyjadę to Cię zgarniam i już! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.01.2010 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 milego spotkanka jutro zycze. i wierz mi slina mi cieknie na mysl o tym jedzonku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 29.01.2010 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Anusia prześlemy Ci trochę telepatycznie, żeby Helenka mogła popróbować...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.01.2010 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 mi pasuje każda godzina. ale im widniej tym lepiej. jak będzie słoneczko to podskoczymy z Kruszką. jak będzie pluchato to jadę sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.01.2010 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Maryś nie zalewam zalewa mnie krew bo ja niestety za kierowcę robię a trzeba sporo przewieźć fakt że jeden kurs bo przyczepką ale zanim sie mój chłop z szefem porozlicza zanim poładuje to nie wiem ile potrwa miał się umówić na rano teraz mi mówi że sie na południe umówił będę Go poganiać żeby się pospieszył bo co mi zostaje Arniczko ale jak coś to zapodaj mi adresik do się cobym mogła papugę nakarmić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts