TAR 04.01.2012 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.01.2012 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 04.01.2012 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 bidulka :hug:czekamy na wieści... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.01.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Właśnie wróciłam.... Jest zbadana od opuszków łap po wąsy.... RTG wykazało niewielką przestrzeń między kręgami L5iL6 ( jak nie pomyliłam liczb... ) i tam może być ucisk na nerw... jak złapie to bolą ją łapy i tak jakby ją paraliżowało... Przyczyną też może być nieco za duża waga... Aż oczy zrobiłam ile Inka przez rok przytyła u nas... aż kilogram... jak na tak małego psa to całe mnóstwo... jak ją braliśmy to ważyła od Pinkiego o0,5 kg więcej.. już wtedy dobrze wyglądała... a teraz jak kulfon... Więc i obciążeniem może być zbyt duża waga.... Inka na dietę... o do odchudzania..... Boleriozy nie ma.... Aaaa i skakanie po kanapach też nie jest dla niej wskazane.. Nooo ciekawe jak to zrobić, bo to przecież pies jest kanapowy i do pieszczenia i przytulania kupiony.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.01.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.01.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Mam podawać mydocalm, ale nie zapytałam jak długo.... Ma pobraną jeszcze krew na wszystko i kał... jakby coś było to wyjdzie...Karina ma mi dać znać jak długo mam podawać jej te tabletki.... Zapytałam dopytać... Stało koło niej dwóch weterynarzy i technik... a jak wkłuwali wenflon to nawet 4 osoby ją obsługiwały.... Ful serwis.. rtg, krew, kał, pazurki, posiew z ucha ( kiedyś leczone ale nie jest z jednym dobrze...) gruczoły... badanie kości stawów, słuchawką serce... Byłam w lekkim szoku...Fajne wety... Inka przyszła na świat w tej klinice.. wszyscy ją poznali... zajęli się nią jakby to był ich własny pies. Zgodnie stwierdzili, ze zrobiła się wiercąca, że wyjaśniała i jest utyta.... I że jest ładną dziewczynką....Przecież pies nie powie co mu jest... więc wolałam niech zbadają wszystko i będzie z czapki...Ale jeszcze ze 2-3 takie wizyty i byłby nowy model Inki.... Natomiast wczoraj jak się popsuła, chłopcy zapytali mnie, że ona nie jest u nas dwa lata.. i chyba przysługuje nam dwuletnia gwarancja.... Powiedziałam to hodowczyni ... ja cała uchchana.. a ona.. że wymieni.. Nooo głupia... kto by jej oddał Pipe.... kto by mnie tak bronił jak ona... Oooo nie... Nigdy... Mąż został zapoznany, że zero.. , ZERO dokarmiana... a jak nie to ma sobie założyć dwie skarbonki... jedną na weta, żeby ją naprawiać, druga na nowego lewka.... Właśnie zaczynam szukać dobrej light karmy.... Nie mam pojęcia jaką mam kupić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.01.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Może AmberWind coś by doradziła, ona ma yorka i ciułałę, szkolone, dbane, profesjonalnie bardzo prowadzone, ma ogromną wiedzę na ten temat, warto spytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.01.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 DPSia... ja też mam sporą wiedzę... Krzyczałam na męża jak mu rozum odjęło jak Pinki odszedł... krzyczałam... Ode mnie Inka nie dostanie nic... nie żebra... nie wchodzi mi pod pachę jak jem... ja jem spokojnie... mąż już nie, ale jemu to pasuje... Jemu bozia rozum odjęła... Dziś dostał zimny prysznic... Młody był z nami... i wie, że nie można Inki dokarmiać.... Zastanawiam się której firmy tego lighta kupić... nic innego... Bo jaka karma dobra dla psa to ja wiem.. ale odchudzająca to juz nie...Nigdy nie miałam z tym problemów.... Znaczy z nadwagą psa... A Pipa po sterylce i za żarcie to by ducha oddała...Nieraz mówiłam, że rozum to ona ma w żołądku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 04.01.2012 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Cześć Arnika. Dobrze, że juz jesteś spokojniejsza o Inkę. Może teraz po diecie będzie mniej problemów,tego wam życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.01.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Też mam taką nadzieję... bo jakbyśmy my miały nagle o kilkanaście kg więcej to też niby byśmy chodziły.. ale już znacznie ciężej...A mówiłam mężowi.... Nooo ale ja sobie mogłam tylko mówić.... Cześć Nadula w ogóle....Taka jestem zakręcona.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.01.2012 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 05.01.2012 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 I jak Inka ,jest jakaś poprawa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.01.2012 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Karmy szukam i muszę coś znaleźć... A to czy jeszcze będzie jej smakowało to drugie.... W ciągu nocy nic się nie zmieniło... tzn nie jest źle, jest dobrze, ale jeszcze nie jest tak wesołym psem jak była, nie biega, nie cieszy się.... Ale będzie dobrze.. Tabletki już zajada... to tylko czekać będzie nam trzeba na odchudzanie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.01.2012 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.01.2012 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Ta się nie nadaje bo.. " dokładnie wyważone pożywienie wspomagające aktywną ruchliwość "To jest karma dla psów aktywnych z problemami stawów.Inkę bolę nogi/stawy ale to jest spowodowane zbyt dużą nadwagą( kilogram min) , i dlatego ma problem z chodzeniem....Muszę oszukać karmy light.Znalazłam Royala, ale jeden jest OK, a drugi muszę dopytać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.01.2012 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.01.2012 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Wiolcia karmy Husse też są dobre np ta http://www.husse.pl/karma-dla-psow/karma-super-premium/?produkt=205 i mają dystrybutorów że do domku Ci przywiezie w cenie jaka na stronie i jeszcze podziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.01.2012 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 No - widać, że Wasze pieski zadbane i wychuchane, nie to co nasz burek na mięsie dla piesków ze sklepu. Ale Karuś sobie chwali, dobrze wygląda, wesoły, zdrowy, więc na razie niczego innego nie dajemy mu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.01.2012 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Dzięki Aniu... Wunia... ona była na Josera sensi plus... Royal popsuł się bardzo już dawno temu, ale odbudowują rynek , wprowadzili też nową karmę, ale zapomniałam jak się nazywa... musiałabym szukać... Ale hils mi odpowiada opisem, więc jest zamówiony i czekam na dostawę.... DPSia.. nooo zadbane, a jakże... to jak członek rodziny.. to nasza dziewczynka I szampon ma swój chyba francuski, i odżywki nawet dwie, i własne szczotki i grzebienie sztuk kilka, i własną maszynkę do strzyżenia i nożyczek kilka.... Gdybym nie potrafiła jej czesać i obcinać sama to i by do fryzjera chodziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.01.2012 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Polecam z kolei Biomil http://www.grandecane.pl/biomill-mini-light-p-2222.html Najtańsza nie jest, ale kupuję duże opakowania od producenta - jako hodowca mogłam zapisać się do klubu Biomila stąd mam spore zniżki. Jedna z moich suczek miała od zawsze problemu żołądkowe i w zasadzie dopiero gdy przeszła na Biomila żołądek wrócił do normy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts