Arnika 11.01.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Po raz pierwszy w tym roku... położyłam się spać po południu... Nawet nie pamiętam kiedy spałam po południu ostatnim razem.... Byłam taka padnięta, że nie widziałam niczego... W zeszłym i tym tygodniu kładłam się o 2.00 ale to tak z rozsądku, albo nawet i o 4.00 ... A ja spać lubię.... Skorzystałam, że wszystkie Y wyszły z domu, miałam ciszę, spokój.... tylko Inka mnie pilnowała... czasami jak jej się uwidziało to się darła... musiał ktoś przyjechać / ktoś musiał gdzieś chodzić... to szczekała.... ...łał... jaki jest dobry sen i taki reset... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 11.01.2012 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Oj, to teraz po południowej drzemce,chyba szybko spać nie pójdziesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.01.2012 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Arni - Inka chudnie? Bo jak chudnie, to idę kupić karmę light. Szynkę zjedz i schabowego, w karmie light dla psów jest za dużo mięsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.01.2012 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Ponoć dieta białkowa odchudza... A w programie jednym w tv widziałam badanie składu puszek dla ludzi i dla zwierzaków. Dla ludzi (np. pasztety, mielonki) najdalej 15% mięsa, dla zwierzaków - NAJMNIEJ 80% mięsa, ich węchu nie da się oszukac aromatami! Jeszcze trochę i zacznę rozważać konsumpcję puszek dla zwierząt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.01.2012 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 też o tym mówię w "karmie " dla ludzi miesa w mięsie niewiele, w tych zwierzęcych znacznie więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 12.01.2012 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Witam się czwartkowo:)Ja właśnie wróciłam od koleżanki,no i co jak tu trzymać dietę? kawa...ciasto...hmm...chyba pomyślę o tych puszkach hehe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.01.2012 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 12.01.2012 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 to mię smaku narobiłaś na grochówkę,mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.01.2012 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Grochowej, fasolowej czy fasolki po bretońsku nie lubię, zjem, bo zjem, albo i nie.... natomiast moi chłopcy sztuk 2 uwielbiają fasolę... Wiem, ze mięsa w mięsie nie ma, a jak Malcia myślisz... mięso w szynce jest... hmmmm trudno powiedzieć co to jest, bo jak pod światło popatrzysz to widać włókna mięsa i pomiędzy sole i woda... Akurat jestem laborantką po technikum i wiem ci jem, choć od wejścia do Unii.. to mamy przesrane... wtedy były normy branżowe dla każdego przemysłu/zakładu... teraz... szkoda gadać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.01.2012 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.01.2012 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Ja też taką robię... sam boczek, czasami kiełbasa, wszystko podsmażone i dużo majeranku... mmmmmm pycha dla tych co lubią grochową.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.01.2012 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Oddałam papiery do PEFRNu o turnus dla Emila... Może dostanie kasę i będę miała jakiś miesiąc na znalezienie fajnego ośrodka z rehabilitacją. No i dopiero się zacznie.... Będę szukała czegoś najlepiej nad morzem, i ze szwedzkim bufetem, albo z dobrym wyżywieniem... Macie jakieś propozycje.... Jak będzie to okolice zatoki to po drodze może odwiedzę Tar, Alę, Kalę ... i może inne dziewczyny.... Tylko czy jeden dzień wystarczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.01.2012 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.01.2012 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.01.2012 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Noooo to bym chyba musiała ci ją zostawić na przechowanie... bo zwierząt te ośrodki nie przyjmują.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.01.2012 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.01.2012 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Tak, już w zeszłym roku miała sterylkę.... Dlatego pewnie też utyła, a że za żarcie skórę by swoją oddała... to jest efekt...Tylko tyle, że ona za panią głupia jest... jak ja śpię nawet dłużej w niedzielę, to nikt jej nie wyprowadzi... , chyba, że na ręce jak ją złapiesz.. nie wstaje bez pani...I bałabym się, żeby nie piszczała jak mnie nie ma.... Nie ma więc raczej mowy, żebym ją zabrała.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.01.2012 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.01.2012 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Inka nawet wysikać się nie chce i załatwić jak jest w bloku u teściowej... Teściowa chodzi z nią ponad godzinę/dwie, żeby mała się łaskawie wysikała... Więc już teraz mama przyjeżdża do nas i jest z Inką... Ot taka księżniczka ze wsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.01.2012 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts