Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

Po raz pierwszy w tym roku... położyłam się spać po południu...

Nawet nie pamiętam kiedy spałam po południu ostatnim razem....

Byłam taka padnięta, że nie widziałam niczego... W zeszłym i tym tygodniu kładłam się o 2.00 ale to tak z rozsądku, albo nawet i o 4.00 ...

A ja spać lubię....

Skorzystałam, że wszystkie Y wyszły z domu, miałam ciszę, spokój.... tylko Inka mnie pilnowała... czasami jak jej się uwidziało to się darła... musiał ktoś przyjechać / ktoś musiał gdzieś chodzić... to szczekała....

...łał... jaki jest dobry sen i taki reset... :lol:

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ponoć dieta białkowa odchudza... :rolleyes:

A w programie jednym w tv widziałam badanie składu puszek dla ludzi i dla zwierzaków.

Dla ludzi (np. pasztety, mielonki) najdalej 15% mięsa, dla zwierzaków - NAJMNIEJ 80% mięsa, ich węchu nie da się oszukac aromatami!

Jeszcze trochę i zacznę rozważać konsumpcję puszek dla zwierząt! ;)

Grochowej, fasolowej czy fasolki po bretońsku nie lubię, zjem, bo zjem, albo i nie.... natomiast moi chłopcy sztuk 2 uwielbiają fasolę...

Wiem, ze mięsa w mięsie nie ma, a jak Malcia myślisz... mięso w szynce jest... hmmmm trudno powiedzieć co to jest, bo jak pod światło popatrzysz to widać włókna mięsa i pomiędzy sole i woda... Akurat jestem laborantką po technikum i wiem ci jem, choć od wejścia do Unii.. to mamy przesrane... wtedy były normy branżowe dla każdego przemysłu/zakładu... teraz... szkoda gadać....

Oddałam papiery do PEFRNu o turnus dla Emila... Może dostanie kasę i będę miała jakiś miesiąc na znalezienie fajnego ośrodka z rehabilitacją.

No i dopiero się zacznie....

Będę szukała czegoś najlepiej nad morzem, i ze szwedzkim bufetem, albo z dobrym wyżywieniem...

Macie jakieś propozycje....

Jak będzie to okolice zatoki to po drodze może odwiedzę Tar, Alę, Kalę ... i może inne dziewczyny.... Tylko czy jeden dzień wystarczy?;)

Tak, już w zeszłym roku miała sterylkę.... Dlatego pewnie też utyła, a że za żarcie skórę by swoją oddała... to jest efekt...

Tylko tyle, że ona za panią głupia jest... jak ja śpię nawet dłużej w niedzielę, to nikt jej nie wyprowadzi... , chyba, że na ręce jak ją złapiesz.. nie wstaje bez pani...

I bałabym się, żeby nie piszczała jak mnie nie ma....

Nie ma więc raczej mowy, żebym ją zabrała....