Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

Arnika - pozostaję w nieutulonym żalu, że nie mgę odśnieżać razem z Tobą, uwielbiam odśnieżać!

Dobrze, że pojechaliście trochę pojeździć, zeszło Ci ciśnienie z wentyla. :lol2:

TAR - :jawdrop:

Ty to masz zacięcie, dziewczyno... ;)

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

DPSia jakbyś wiedziała dziewczyno co z psami się wyrabia...

Pozostawiam bez komentarza, bo ja dobrze stąpam po ziemi, ale mój pies ma lepsze kosmetyki ode mnie;)

Podjedź na ferie swoje własne, czyli teraz do mnie to poodświeżamy razem...

Właśnie dzwonił mąż i mówię, że ledwo ulicę odśnieżyłam i ... przejechał pług... a on się mnie pyta ... To po co ty odśnieżasz całą ulicę...

- Bo lubię i chcę i sprawia mi radochę... :lol:

Nie zeszło ze mnie wczoraj... ja powinnam na taki dwutygodniowy reset chyba pojechać....;)

no ale mi to spokojnie na rok wystarczy. i po prostu musialam juz te odkladane zakupy zrobic, nie bede go przeciez prala szarym mydllem :D , czasem na weta sie wiecej wyda, ale jak sie chcialo hrabiego to teraz trzeba łożyc :lol2:tylko to moje slonce odwdziecza sie tak cudownie ze nie zal mi, kasa rzecz nabyta.

a vulpesa przetestuje jak te mi sie skoncza.

Spoko:)

Ale on powiedzial tak dlatego bo miał wyrzuty, że tyle wydał na buty tylko do biegania.

Ja nie palę, nie piję, więc odrobina szaleństwa musi być...

A jak kupię badziewie, to później się odbije... albo na nas, albo na psie, albo... wecie...

Ostatnio wydałam dwa razy tytle co Tar na jedną wizytę u weta... do tego karma i nie wiem czy na tym koniec....

Ale cóż.. takie jest życie... Chłopcy też mają to co potrzeba, a i Inka tez musi mieć to co potrzebuje.... A jak się zepsuła... to musi być naprawiona... ;)

No jak ją ważyłam u weta to było 7.100, w domu na bardzo dokładnej wadze ważyła kilka dni później 7.400...

Jak była koło sterylki czyli rok temu ważyła 6.100

Czyli do zgubienia ma jakieś 1.400kg...

Lewki są większe ( wyższe na łapach na pewno, takie bardziej proporcjonalne) niż maltańczyki... są też troszkę cięższe. Poprzedni nasz pies ważył zawsze i to z podjadaniem 5,600kg, ale on miał ruchy... biegał jak szalony, skakał... Inka nie biega, nie skacze tak jak Pinki... Ona jest Pooooowooolnaaaaa

I te zdjęcia są niedługo po tym jak ją kupiliśmy... Chyba z grudnia 2010r... teraz nie ma już czarnych włosków... wyrosła, wydoroślała...