Arnika 29.01.2010 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 To do nas tylko A4 i to bardzo ładna jak na Polskę jest droga i nie płatna I tylko 1,5 do 2 godzinek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.01.2010 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 nie jedziemy do Warszawy, nie chce mi sie wystraszyli mnie tez w pracy ze to juz za pozno na takie wojaze ze nie wytelepie i urodze gdzies w jakims powiatowym szpitalu, a porod odbierze jakis stazysta Niom. Tak jak dziewczyna mojego eksa. A potem dziecko bedzie mialo miejsce urodzenia Przasnysz albo Strzelce Opolskie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.01.2010 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Bełchatów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.01.2010 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Bełchatów? Nieeeeeeeeeeeeeeee, tylko nie to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.01.2010 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 no to wiecie dlaczego zostalam w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.01.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 No to telefonicznie bądź z nami , to będziesz na bieżąco Bo neta i laptopa to ja nie posiadam jeszcze na działce.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.01.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 A Wusi jeszcze nie ma? Piotrusia jeszcze nie położyła? Kurcze młody chyrla jak gruźlik... niby zdrowy..., osłuchowo OK, a pyszczek mu się nie zamyka..... To na pewno jest uczulenie na tego Szczurka W sumie to fajny jest, ale obydwoje chłopcy tak chyrlają... I co tu zrobić... Syrop żaden nie pomaga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.01.2010 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 ziemniaczki obrane? czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.01.2010 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 ziemniaczki obrane? czesc Garnek wyszorowany, wygotowany i jeszcze raz umyty. Zapomniałam o kapuście wiec jadę do sklepu Papryczka pokrojona, boczuś pokrojony, kiełbaska pokrojona, cebulka pokrojona. Ponad godzinkę obierałam ziemniaczki.... i też je już pokroiłam Mmmmmmmmmmmmmmm Ale dobruśne wyjdzie Tylko co by wszyscy dopisali, bo będę mieć obiad na następny tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.01.2010 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Było bosko i pysznie Dzięki wielkie!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.01.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 i ja dziękuję Fajne z Was babeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.01.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 dobry wieczór jak pisałam u siebie wielki domek coby sie gonić było można żarełko pyszniutkie dobrze że w domu od obiadku się wyłgałam no i kawka z mleczkiem i ciasteczko no Wersal panie Wersal a towarzystwo jako ta wisienka na torcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.01.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Dziękuję. Witam Wszystkich bardzo serdecznie i cieplutko pozdrawiam Chciałam bardzo, bardzo serdecznie podziękować za bardzo miłe towarzystwo i za miłe odwiedziny. Proszę o częściej. Serdecznie zapraszam ponownie i z większym apetytem, oraz z mężusiami, bo kto te wszystkie pozostałe kartofle zje...? Będę miała obiad na następny tydzień... I proszę tak jak w reklamie odpowiadać, że abonament chwilowo niedostępny.... Bardzo się cieszę z dzisiejszego spotkania Wiosną i latem koniecznie przywieźć wszystkie dziecka i puścimy je w las i na drogę... Nic im się nie stanie... No chyba, że je wilcy, lub sarenki zjedzą.... Ale Emila, jako kierownika zamieszania upoważnimy do pilnowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.01.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Arnika Ty nie wiesz co mówisz wszystkie dziecka na raz = totalna demolka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.01.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Na działce dzieci w glinie będą... Wrażenia bezcenne...A w koło lasu pod dostatkiem, to tylko furtkę z przodu, lub bramkę z tyłu otworzymy i niech biegają i krzyczą ile chcą..... Rowerki kłady unochody im zabrać... Wcześniej zaparkować... i niech latają.... i szaleją... No w końcu to ja na zadupiu i na wsi mieszkać będę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.01.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 uffff mój quada na szczęście nie ma tylko motorek elektryczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.01.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 uffff mój quada na szczęście nie ma tylko motorek elektryczny Wusia od tego się zaczyna..... Zobaczysz i wiem co mówię... Moje ciut starsze są, eięc swoje przeszłam.... A co jeszcze przede mną, to już się boję... Najwyżej częściej będę biegać włoski farbować.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.01.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 kruszka ma trójkołowy rowerek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.01.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 No i bosko.... I wiesz, że tu gdzie parkowałaś to droga z kosteczki zrobiona? I co nie mają gdzie szaleć?????????? No chyba, że wilców z lasu i sarenek się boisz, że kruszkę porwą? Ale Emil nie pozwoli, do takich dzieciątek to on bardzo opiekuńczy jest... No chyba, że mu towarzystwo nie spasuje, lub się znudzi, to spyta się kiedy Państwo do domu jedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.01.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 daj spokój był niesamowicie wyrozumiały i cierpliwy. które dziecko by wytrzymało 3 godziny gadki o porodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts