Arnika 30.01.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Tak sobie myślę.........., że jak my tak długo na FM on line... to to FM jest niezłym środkiem antykoncepcyjnym.... Zanim dojdę spać (jako jedna z pierwszych z forum), to mój mąż już dawno śpi.... I jak Wy możecie mieć następne dzieciaczki, jak Wy tak po wątkach latacie???? Ja to już chociaż mam 2 chłopczyków..... i na tym niech zostanie, więc ja na FM mogę troszkę dłużej posiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.01.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Arniczko quada to po moim trupie mieć będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 30.01.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Jeszce raz przepraszam że mnie nie było. Z dagullki odwiedzin też nic nie wypaliło a wiem że spagetii było już gotowe. Obiecuje poprawę i trase już obczaiłem. Widziałem coś dużego dymiącego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.01.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 daj spokój był niesamowicie wyrozumiały i cierpliwy. które dziecko by wytrzymało 3 godziny gadki o porodach Opowiem .... 3 lata temu pyta się mnie z kąt się biorą dzieci... no ja, że z brzuszka Jak to? pyta Emil.... No najpierw w brzuszku mamusi jest taka mała fasolka, potem coraz bardziej rośnie i przemienia się w dziecko, i jak już nie ma miejsca w tym brzuszku, to rodzi się.... MAMO TO TY MNIE ZJADŁAŚ!!!!!!!!!!!!! Krzyczy zdziwiony Emil.... A dzisiaj się dokształcał... Ciekawe kiedy mi coś wypali... najlepiej przy kasie jak jest wielu słuchaczy , a ja pod ziemię nie mam się gdzie zapaść, tak jak przedwczoraj.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 30.01.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Arnika wpadłam serdecznie podziękować za przemiłe spotkanko i pyszne jedzonko! Mam nadzieję, że Emil nie odchoruje tych naszych duszonek, bo miałabym wyrzuty sumienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.01.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Jeszce raz przepraszam że mnie nie było. Z dagullki odwiedzin też nic nie wypaliło a wiem że spagetii było już gotowe. Obiecuje poprawę i trase już obczaiłem. Widziałem coś dużego dymiącego To dobrze widziałeś... I tak blisko byłeś i nie wpadłeś?! Przecież do mnie to po drodze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.01.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Arnika wpadłam serdecznie podziękować za przemiłe spotkanko i pyszne jedzonko! Mam nadzieję, że Emil nie odchoruje tych naszych duszonek, bo miałabym wyrzuty sumienia... Kaszle jak cholera.... Lekarka zbadała go i jest niby wszystko OK... może było A może to rzeczywiście alergia....? Ale gdyby było mu źle to on już wcześniej by wołał, albo zakańczał wizytę . Za co przepraszam. A tak chłopak popilnował ognisko, bardzo to lubi i nie miał konkurenta w postaci męża i nie daj Boże brata, i dokształcił się trochę... Uszy miał jak Jambi... ale chyba nie wszystko pokumał... Duży jest, ale rozumku ma jak tygrysek, tak na 5-6 latek... http://www.e-gify.strefa.pl/gify/kreskowki/kubus_puchatek/kubus_puchatek21.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.01.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 słodki jest i bardzo gościnny i troskliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 30.01.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Dużo zdrówka dla niego! Zmykam babeczki, papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.01.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 papa Maryś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.01.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Dobrej nocki Maryś to się chociaż z mężem dogada..... Bo mój już śpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.01.2010 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 mój już dawno śpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.01.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 No i nie mówiłam że FM to niezła antykoncepcja.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.01.2010 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 u mnie jeszcze teściowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.01.2010 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 u mnie jeszcze teściowa To ona śpi z wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.01.2010 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 no wiesz ja kawalerkę mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.01.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Arniczko quada to po moim trupie mieć będzie Ja też tak mówiłam Ale mój mąż lubi zabawki... takich w dzieciństwie nie miał I na qłada młodego się zgodził... Ale nas ponad dwa lata mordował... codziennie... Już nie mogłam. W końcu po dwóch latach mąż uległ, i w końcu to dziecko dostało kasę na komunię A Ty tak nie mów.... Nigdy nie wiesz co będzie za 10 lat.... Moje ani jedno nie miało autka na akumulator... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.01.2010 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 no wiesz ja kawalerkę mam Podziwiam w kawalerce z teściową..... To niezła ta twoja antykoncepcja... To jak powstał Piotruś? Teściowa wyszła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.01.2010 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 no wiesz ja kawalerkę mam Podziwiam w kawalerce z teściową..... To niezła ta twoja antykoncepcja... To jak powstał Piotruś? Teściowa wyszła.... dostała na bilet do kina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.01.2010 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 no wiesz ja kawalerkę mam Podziwiam w kawalerce z teściową..... To niezła ta twoja antykoncepcja... To jak powstał Piotruś? Teściowa wyszła.... dostała na bilet do kina Titanic leciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts