Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Muszę Wam powiedzieć, ze pierdyknęła nam pompa od kotła.... Wymieniony został dynks prostokątny z elektroniką, i pompuje z kotła do bufora, ale za to nie działa pompa z podłogówki...

Grzejemy tylko kominkiem... w połowie domu gorąco, ale druga połowa nie jest za gorąca... Najgorsze jest to , że jakoś kafle dziwnie zimne się robią, a nie neutralne ( bo moje kafle nigdy nie były ciepłe)..

Najszybciej pompę przyślą we wtorek... :(

No nic to... mam więc kotłownię w salonie, z tym, że nie mamy płaszcza wodnego w kominku...

ona tak sama nie pierdyknęła... Została urwana przez majstrów od kafelek, tych od bossa... oni się za boga nie przyznali,ale tam zakręcali wodę i utrącili... Była naprawiona, ale widocznie przyszedł jej koniec. Dobrze, ze mamy kominek....

Właśnie szukam czegoś na necie...

Wagi to tam nie było ... Ale jak się pytasz czy w kadrze się zmieściłaś... to tak i okruch wszedł i plaża...

Mmmm jak ja kocham plażę....

Mnie natomiast trudno już zdjęcie zrobić... Ambercia by się przydała... ;)

Pasiulka... w salonie jest jakieś 26*C... im dalej w głąb domu tym stopni mniej, ale nie tragicznie... Pamiętaj też że salon ma wysokości 5,5 metra.. więc sporawo...

W sumie nie wiem czy damy radę.. w razie czego od czego są grzejniki.. Przejedziemy po rodzinie i do każdego pokoju wstawimy... gorzej się bać z rachunkiem później....

Wioluś miałam podobną sytuację - mróz minus 15 w nocy, Zu pół roczna a nam w starym mieszkaniu Vissman się popsuł w nocy, rano obudziło mnie zimno, kominka nie mieliśmy a mieszkanie 100 metrowe - nie łatwo piecykami grzać i tak całą niedzielę wytrzymaliśmy, w poniedziałek tel do serwisu, na szczęście wieczorem byli:yes: