Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tam jedna taka była... czarna i z fusami...

Właśnie zmieliłam ostatnią kawę, syn wypił...

Trzeba na kawowe zakupy zajechać...

Ja to albo ekspres, albo rozpuszczalna i zawsz4 z mlekiem....

Kocham słodka kawę z mlekiem....

I jak ja mam schudnąć....

Męża rozkłada choróbsko... Ma już 38,5... pomimo leków... Upssss facet w domu chory....

To się ciesz, ze futerko strzyżone, a i w wersji mniejszej.. Z Inką mam koło dwóch godzin, pomimo wprawy.. dużej wprawy...

Dobrze, dobrze... wiem....

Muszę jutro kupić ziarnistą kawę...

Albo będziecie sobie mielić w zwykłym młynku ręcznym na korbkę, albo w elekstrycznym... Jak kto woli...

I proszę powiedzieć jaką która woli kawkę... Arabika, robusta czy jakieś wynalazki... albo jaka firma...

Ja się nie znam na plujkach... wiem tylko tyle, że im bardziej reklamują tym bardziej hale zamiatają... to samo herbat się tyczy..

Dziecko starsze zadało mi pytanie, dlaczego zawsze u nas s sypane herbaty?

No bo papieru rozmoczonego nie lubię, a i jak pozamiatają halę to do tych torebek dają....

Braza, Tar, DPSia to kiedy przyjeżdżacie... wiem, wiem... cała polska, albo połowa w poprzek... ale może jednak :)???

TARciu.. ja to wiem... jestem analitykiem ze specjalizacja spożywczej analizy.. :lol:

To tak... " " napisałam... że "halę pozamiatali " ;)

A Z Okruchem to jest tak, ze u fryzjera stoi, bo ona go nie kocha, lubi co najwyżej, ale nie kocha, nie rozpieszcza, nie ma czasu na cackanie się... ma zrobić swoją pracę i już... dodatkowo to on jest u niej, a nie ona i niego...

I wszystko jasne...

A TY masz jednego małego i to od czasu do czasu ... znaczy co kilka dni/tygodni , a fryzjerka przerabia dziennie z 6-12 dziennie jak da radę i jest dobra........

TARciu.. zawód jak zawód.. a gdzie teraz są laboratoria... sami nie wiemy co jemy... tylko wielkie zakłady muszą mieć..

Achhhh ta Unia.... Mając tyle lat co ja mam to już kilka zawodów przeszłam... ;)

A czasami nie w solarach?

Bo będę musiała coś pomyśleć o solarach na wiosną ... pod warunkiem, że jeden taki cwaniak z Koszalina mężowi za fakturę zwróci... :(

Wiesz... ze wszystkiego to sprawiała mi budowa frajdę... ale wykończeniówka już nie....

Mogłabym zostać inwestorem zastępczym....

To naprawdę jest fajna sprawa...

Przedwczoraj rozmawiam z kimś o budowie i mówię, że ja sama budowę prowadziłam... no to zrobiła ta osoba oczy jak pięć złotych.... Mąż niby wszystko wiedział... ale musiałam mu nieraz wszystko tłumaczyć... Z drugiej strony on zajęty był, albo w szpitalu i jak miał niby budowę ciągnąć....