DPS 30.01.2012 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 A czemu się boisz? To co najmniej tak bezpieczne jak piec co, a nawet bardziej, bo woda się nie zagotuje. Podrzucasz wieeelki kołek, taki gruby dębowy najlepiej, żeby sie powoli wyżarzał i idziesz spać. Rano masz cieplutko i żar w kominku, starczy podrzucić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.01.2012 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 ....wiesz... jak sprzedaliśmy mieszkanie i coś robiłam na gazie... zapaliła mi się patelnia, od niej kuchnia i miałam pożar... od tego czasu bajam się O stropie drewnianym nad kotłownią nie chciałam słyszeć... mam monolit... Kominek dział tylko wtedy gdy siedzimy, nic pod kominkiem, żeby żar nie spadł... Gazu w kuchni nie chcę i nie mam , no bo i też gazu nie mam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.01.2012 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 No i powoli zaczynam walkę z kilogramami... Nie lubię być głodna, jak jestem głodna to jestem rozdrażniona, słabo mi i źle się czuje... Dlatego na obiad zjadłam kurczaczkową pierś i surówki cała masę i marchewki... najadłam się... Przydał by mi się jeszcze ruch.. Ambercia maiła spojrzeć o jakieś ćwiczenia, Ania też jakieś ma... Muszę coś nabyć... Na siłowni niedaleko nas.. hmmmm nie podoba mi się... więc będę skakać w domu... salon duży jest i nawet skakanki i inne takie tam mogą być... Nie wspomnę, że jakiś pustak po budowie został Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.01.2012 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.01.2012 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Tar dobrze, że masz zapiernicz... Mnie się nie spieszy.. i tak kasy nie mam. Oby do wiosny spłynęły zaległe faktury do by było dobrze. A że to i tak nie Twoja broszka to powolutku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 30.01.2012 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Arnika tak mysle nad tymi cwiczeniami dla Ciebie, ale nie wiem czy pytalam jakie masz w ogole wyposazenie sportowe w domu? Jakies hantle, tasmy, pilka rehabilitacyjna, kije nordic walking, sprzet cardio? No skrobnij bo nie wiem, czy te cwiczenia moga byc z wykorzystaniem roznych akcesoriow Jesli nie masz nic, czy planujesz cos kupic? Bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.01.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Nie mam nic, i nie lubię ćwiczyć , ale muszę... Jak coś to wolę coś dla siebie zakupić.. ale musisz u mnie łopatologicznie, i z linkiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 30.01.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 hmmm ... a myslisz, ze do plyty DVD bedzie Ci sie chcialo? Czy nie lepiej (i bardziej mobilizujaco) nie zadzialalby na Twoja motywacje klub fitness z grpowymi zajeciami? Nie chce Cie zniechecac, ale znam cala mase ludzi, ktorzy aktywnosci fizycznej nie lubia i o ile latem jeszcze jako tako rowerem bujna sie po parku, to wszelakie instrukcje na DVD cieszyly sie ogladalnoscia w porywach do tygodnia, a teraz z atencja spoczywaja w szafach Nie przecze, u mnie tez takie DVD byloby w szafie. Sluchaj, a moze zainwestujesz w Kinecta? U mnie na silowni byly dni pokazowe z Kinectem Jest super! Swieta rozrywka dla CALEJ rodziny. Dzieciaki moga jezdzic na nartach, potem zagrac w pilke, Maz moglby boksowac, a Ty mozesz nie tylko sie fitnessowac, ale tez podkrecic energetycznie i metabolicznie przy Zumbie i innych fajnych aktywnosciach Te gry pozwalaj nie tylko doprawdy niezle sie zmeczyc i spocic, ale tez przez interaktywny charakter baaaardzo trudno sie nimi znudzi. Doskonale rozwijaja sportowo i wydolnosciowo (dostosowuja sie do indywidualnego progresu gracza), swietnie pracuja nad koordynacja. Pomysl ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.01.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 W kinekta nie zainwestuję, bo muszę solary założyć... Mąż by mnie przeklął...Hmmm no to może rzeczywiście ta grupowa zabawa.... Dziś nie miałam czasu z siłowniami pojeździć, bo męża woziłam... Jutro też nie będę miała czasu... Idę z Emilem do lekarza, potem odwożę go na zajęcia z gliny, a potem przywieźć muszę... I tak cały dzień z czapki.. na jeżdżeniu mi zejdzie.Właśnie uświadomiłam sobie, że z rana muszę coś chłopakom ugotować...A ja zrobiłam się głodna i zajadam marchewki na zmianę z jabłkiem... I powiem, że zimno mi jest... co prawda nie mam plarów i czapki z rękawiczkami na sobie, ale na stopy ubrałam cieplutkie z futerkiem papućki.. Brrrr w salonie ukrop 26*C, ale inne pomieszczenia im dalej tym zimniej, i ja akurat w salonie nie siedzę...... I jak tu klikać abo iść spać.... Jak w nos zimno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.01.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Arnika - mozna wejśc na activia.pl, jak się tam zarejestrujesz, to masz program żywieniowy i konkretne lekkie i łatwe ćwiczenia rozpisane na każdy dzień po kolei, przez miesiąc. Bałam sie najpierw, że będą mi jakieś spamy reklamowe przysyłać, ale nie przyszedł ani jeden poza tym z potwierdzeniem rejestracji. Ja dzisiaj byłam na zakupach zywieniowych, planuję od jutra zacząć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.01.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Masochistki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 30.01.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Masochistki a ja mysle, ze przyszle fit-laski w mniejszych ciuchach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.01.2012 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 co nie zmienia faktu, że masochistki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.01.2012 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Malcia.. masochistką bym była, gdybym głodowała.. A ja nie mam zamiaru głodna chodzić... Ambercia fit-laska... hmmmm oby dobrze się czuć... a rozmiarów w garderobie mam tyle, że kilka dziewczyn bym obdzieliła;) Więc nie będzie gorączki biegania za nowymi spodniami czy bluzką.... DPSia nie wchodzę w te activia... nie wiem czemu, ale nie.... Zimno mi.... w pokoju gdzie stoi komp nie wiem ile jest *C ale kolanka mi marzną... w sypialni tylko 18*C mąż jest zadowolony... wreszcie będzie miał temp taką jaka lubi... ja zastanawiam się nad migracją po domu... Niby w salonie jest ciepło bo aż 26*C i to w drugim końcu gdzie stoi wypoczynek, ale ja nie siedzę w salonie.... Miałam trochę poszukiwań różności na necie i zmarzłam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 30.01.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 O widzę,że dobrze trafiłam:) Zapisuję się do klubu fizyczno-dietetycznego:) W moi wieku i po kastracji:rotfl:ciągle mi coś przybywa tu i tam.Masakra!Ostatnio znajoma poleciła mi tabletki z morwy białej,łykam,po miesiącu się okaże.Zaczęłam troszkę ćwiczyć ale...tak mi się nie chce..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.01.2012 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Bogusiu a komu się chce fikołki fikać oprócz Amberci??????No i Ambercia ma i trochę racji... sama z DVD mogę nie ćwiczyć... a w klubie to i owszem, choć kiedyś miałam kasetę z callanetics... i ćwiczyłam... kasety nie mam, wideo nie mam... a płytkę nie wiem jaką nabyć....Ale ziemniaki precz... makarony precz... same surówki, warzywa i nie wiem co jeszcze... wymyślę... No i kawa z mlekiem ale od jutra może bez cukru.. może... bo ja słodką lubię.. jak nie dam rady to posłodzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.01.2012 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 A ja mam w d... Lubię czekoladę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.01.2012 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Eee to ja prawie nie jadam czekolady... czasami... ale musi mnie najść ochota.... Nefcia a widziałaś jak ja już wyglądałam, Malcia widziałaś... No to ju czas najwyższy wyglądać dobrze.... ale najwarzniejsze, żeby sie dobrze czuć.. i to nieważne czy w rozmiarze 38 czy 44 ale dobrze. Zawsze powtarzam, że w sklepach są jeszcze większe rozmiary strojów kąpielowych;) Czyli ze mną jeszcze nie jest tak źle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 30.01.2012 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Ja niestety jestem łasuch...ciasto kawy,deserki..Staram się to ograniczać,tylko np. do kawki niedzielnej. Co ćwiczeń to ładnych parę lat temu ćwiczyłam z kasetą Cindy Crawford.Bardzo fajne ćwiczenia,o różnym stopniu trudności-ja wybrałam te najłatwiejsze.Z początku ciężko było ale w końcu dałam radę i chyba do niej wrócę.Fajna muzyka,komentarz,prowadzenie przez modelkę.Płyta już stara,ale efekty miałam...miałam.. Dla mnie bodźcem jest ,że zaczynają mnie boleć stawy,męczę się i oczywiście nie mam w co się ubrać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.01.2012 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts