TAR 02.02.2012 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.02.2012 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 a jadlas tam takie kotleciki mielone rybno-ziemniaczane z masakryczna iloscia natki - dla mnie bomba i ananasy na goraco w bezie? bajobongo Chiba nie Na deser zawsze owoce wcinałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.02.2012 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Tar a co z tarczycą...Ja też bywam zmęczona i powinnam zbadać tarczycę, ale jakoś mi się nie chce.. DPSia nie krzycz.. sama też pewnie do lekarza nie latasz.... Poszłam wiec do dwóch siłowni... jedna u nas w dzielnicy.. porażka... niby jest orbitrek, wioślarz, bieżnia, ale to wszystko w fitness.. siłownia to sztangi i atlasy.. oooo tego to nie chcę za nic...Druga fajna, mają kilka stanowisk bieżni, rowerków, i inne przyrządy, są też atlasy, i ciężarki, ale to nie dla mnie... jest też rowerek w kapsule i inne.. Jest instruktor, i nawet mi się spodobało... leci tv i muzyczka, .. no może być...Pytanie do Amber... czy wybrać fitness, co to pan mówi co ćwiczyć, na jakich przyrządach i ile ,i jest bez ograniczeń czasowych, czy wybrać grupowy fitness ale tu jest tylko godzina, w dane dni i na daną partię ćwiczenia, czy może np siłownia i te ćwiczenia w kapsule .. co wybrać???????... mnie bardziej pasuje zajrzeć do południa , a fitness jest po południu, nie mam później co zrobić z Emilem.. zakaz dzieciom na siłownie...Zrobiłam dziś dla siebie warzywka na parze i pangę na parze.. fujjj pomimo iż doprawiona to ta ryba się na parę nie nadaje, albo rzeczywiści jest jak gąbka... Wolę jednak dorsza, pstrąga czy zwykłego mintaja... faceci mieli smażoną rybkę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.02.2012 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Bożesz... dla tych owoców to trzeba by było na urlop wyjechać we wrześniu albo październiku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.02.2012 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.02.2012 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 DPSia zapomniałam napisać.. Inka chudnie.. powoli ale chudnie...I jaka czasami głodna chodzi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 02.02.2012 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Arnika, a dlaczego hantle to nie dla Ciebie? A dlaczego maszyny na silowni to nie dla Ciebie? Wyjasnij a ja Ci napisze co dla Ciebie lepsiejsze i dlaczego. BTW wiem, ze to strasznie prywatne ale jesli via PW wyslalabysmy swoje wymiary wzrost/biodra/pas/wage to jakos byloby mi latwiej. Jesli nie chcesz, to ok... bede wrozyc i tez moze zle nie bedzie Pietruszke uwielbiamy! Nie tylko zdrowa, ale to jest taki finishing touch wielu potraw Normalnie nie moge sie powstrzymac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.02.2012 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Amberek - jak tam postanowienie noworoczne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 02.02.2012 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Nefciu, no to kiedy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.02.2012 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Przyszły tydzień ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.02.2012 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Nie będę krzyczeć, bo sama też faktycznie nie chodzę... No gotowana ryba to naprawde porażka jest, fuj! Warzywka - mniam, bardzo lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 02.02.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Przyszły tydzień ? pasuje To damy sobie znac, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.02.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Czy ja mogę nie mówić o jedzeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.02.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.02.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 A o czym będziesz mówić...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.02.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Ambercia... cm brakło;) prześlę na priv.Wagi nie mam to nie zważę się...Hantle dobre??? nie wiem... jakoś zawsze kojarzyły mi się z bicepsami facetów... Może dlatego nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.02.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Markotka.. tak podobnie robię rybę po grecku jak tu jest link... http://www.kuron.com.pl/przepisy/art1254.html. Dziś nie zrobiłam... może innym razem... Nie miałam czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.02.2012 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Ambercia wysłałam Ci priv.... No i przeraziłam się... nigdy w moich dziejach nie było tak źle... ojjj nie było.... I niech mi Pasiulka powie, że musi się odchudzać, albo Magda czy Monia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.02.2012 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Wnioskuję, że jesteś na etapie smutnego zdziwienia? Jak Ambercia Cię przećwiczy, to się wylaszczysz, Kochana, na bank! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.02.2012 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 DPSia nie wiem co będzie, ale jest źle... ojjj źle... wiedziałam, że jest źle, ale nie wiedziałam, że aż tak tragicznie.... pewnie mogło by być gorzej... ale... No właśnie ale... I żyję w błogiej nieświadomości, bo nie mam wagi....Dopowiem tylko, że ja gotuję w dobrych garach zupełnie beztłuszczowo.. wszelkie sosy, mięsa itd... jedynie co tłuszcz używałam to do smażenia kotletów... Nie objadam się słodyczami...to skąd tyle cm mi się nazbierało?????????No i powiem, że pomimo tego dobrze się czuje, jestem zadowolona, nie jestem zdenerwowana, zdołowana, przynajmniej przez ten tydzień (bez wtorku) bo Emil był u babci na feriach... dzisiaj wraca... wraca normalność... Nie mam depresji ,że muszę schudnąć... Ot.. dla zdrowotności to OK, ale dla wylaszczenia się... to niekoniecznie... no może ciut... Zimno u nas jak cholera... oj zimno.... Zima musi być zimna... U nas było po 8.00 -20*C...Podłogówka hula... ale mamy węgiel bardzo mało kaloryczny bo... spala się a energii nie daje tyle co poprzedni w zeszłym roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts