markoto 16.05.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 blum system szuflad i wyposazenia Smieszne pieski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.05.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Troszkę napisałam w dzienniku... Budować będzie Władek i jego wspólnik (chyba Tomek), widziałam ich pracę i bardzo mi się podobała... wcale nie gorsza niż u Kazka i o ile tańsza.... Połowę dachu mam gratis Kierowniczka wybrana... Papiery podpiszemy jak będzie pozwolenie na budowę... Zabieram się za remont kuchni. Trzeba meble oddać do stolarza... Trzeba sie pakować.. A gości mam tyle ostatnimi dni tyle, że przez cały rok tyle nie miałam... Lubię jak wpadają do mnie goście ... Zapraszam na kawkę http://republika.pl/blog_xm_3328910/3879818/sz/kawa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.05.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 blum system szuflad i wyposazenia Smieszne pieski http://www.lowchen.net63.net/02_10_2004/Cenna-i-Ceik.jpg Ten po lewej to mój. Kochana psia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.05.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Fajnie, ze wszystko sie uklada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.05.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Też na razie jestem zadowolona... ciekawe jak będzie dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.05.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Bedzie dobrze, pozytywne myslenie czyni cuda A jak tam Emil? zaaklimatyzowal sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.05.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Misiek nie dzwoni, nawet dzisiaj dzwoniłam kila razy i nie odebrał tel.?! Pewnie jest tak zajęty, że nie ma czasu, i bardzo dobrze. Po to pojechał, ale on ma takie odloty... i nie ma siły, wiedziałam, że tak będzie.Z jego pedagog wczoraj rozmawiałam, i mówiła, że świetnie sobie radzi, z laskami chodzi, siedzi z nimi na stołówce.... No i podrywa dupeczki....A przecież mają morze, plaże, dyskoteki.... A co ty na tą cenę jaką dali mi majstry?Wdziałam ich pracę i rozmawiałam z jednym inwestorem (okazało sie potem, że razem chodziliśmy do szkoły podstawowej...) był bardzo zadowolony, i polecał mi ich. Byłam też na budowie gdzie teraz murują i też równiutko i podobało mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.05.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Jesli sa poleceni i nikt nie narzeka i jeszcze maja duzo nizsza cene, to nie ma sie co zastanawiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.05.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Też tak pomyślałam. Kazki bardzo dobre, ale mają roboty mnóstwo i ceny popodnosili. Na dodatek co mnie przerażało i bałam się, tego aby nie murowali tak jak Tobie. Więc ich pytałam, i niestety między wierszami powiedział, że i dachówką kryć można nawet zimą.......... A tu mają przyjść najpierw z początkiem czerwca i zrobić fundamenty, potem za dwa trzy tyg. ściany i już poleci.... I dach Je.....u jak mi się chce tej budowy.... Jak małemu dziecku płakać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.05.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Oj minie ci minie ja mam juz dosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.05.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 No to ja chyba jestem inna... Od dziecka zawsze coś naprawiałam, majsterkowałam z dziadkiem, pomagałam mu we wszystkim, jak jego prawa ręka i tak to majsterkowanie lubię do dzisiaj. Często zaglądam do Castoramy, stokroć częściej niż do drogerii.... Wiem co chcę zrobić, na jakim dziale coś kupić, jak naprawić.... A mój mąż nie pojedzie beze mnie nic kupić, czasami mam dość, że tak muszę jeździć z nim, ale może to i dobrze bo lubię być w ruchu. Dzisiaj właśnie wieczorkiem zaczęli chłopaki (duży i średni remont kuchni) i już mi się podoba, jestem w swoim żywiole. Jeszcze pojutrze zaczniemy remontować to wynajęte mieszkanie A w piątek i sobotę przeprowadzka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.05.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Ja sie cieszylam jak dziecko na poczatku, ale jak trzeba wszytsko rozgryzac, jak ci cos spieprza i nie da sie z tym nic zrobic bo wychodzi to za pozno to czasami sie odechciewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.05.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Nie ma nic z czym nie można dać sobie rady...Ja chyba powinnam była być facetem..., tylko trochę siły mi brakuje i czasami się wściekam... bo muszę czekać aż facet to zrobi, a facet, jak to facet, zawsze ma czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.05.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Jasne ale zmiana wiaze sie z rozwalaniem kafli, wtedy to wkurza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.05.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 I znowu nie wiem kiedy zostałam Stałym Bywalcem Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.05.2009 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 18 postow temu Gratulacje !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.05.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Jasne ale zmiana wiaze sie z rozwalaniem kafli, wtedy to wkurza A co i gdzie Ty chcesz rozwalać kafle? Nie zakumałam. Po moich ,,małych " fajerwerkach w kuchni dzwoniłam do BRW o fronty (całe szczęście że wybrałam dużego producenta i jeszcze produkuje te fronty) mają różnego koloru i wyglądu fronty. Popatrz . W google kliknij BRW fronty i wyskoczy ci ich stronka. Można pooglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.05.2009 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Ja szukam hurtowni z frontami NO mam krzywo zrobione podtynki i nie wiem czy nie zaplytko a wszytsko juz pod kaflami. Czy twoj Emil chodzi w dabrowie na maleckiego czy jakos tak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.05.2009 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Tak na MireckiegoA fronty to sprawdź BRW fronty tak wpisz w Google Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.05.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Arnika ale jak kupie fronty od brw to zaplace jak za zloto, dlastego szukam zwyklej hurtowni akcesorii meblowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts