Arnika 30.01.2010 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Quźwa spać poszły wszystkie Z działki zwiały... a ja dopiero co chciałam porozmawiać, a teraz już nikogo nie ma..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.01.2010 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Wczoraj mój starszy synuś miał wynieść śmieci.... Wysypywały się już do sąsiada Noooooooooooooooo zaaaaaaaaaaarazzzzzzzz Nie wyniósł.... Pies upolował kości z boczku i je zjadł..... Ma bardzo poważne problemy jelitowe... już Emil nad nim wczoraj płakał... Żeby mu tylko przeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 31.01.2010 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 ojej, to klopot. doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.01.2010 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 ojej, to klopot. doberek Cześć Anulka..... To życie...... Pojadę z młodym do lekarza, bo za bardzo ,,szczeka"..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 31.01.2010 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 u nas też się zaczyna.. mnie coś bierze od kilku dni, dzisiaj zaczyna Nadię jeszcze Dawidek sie opiera.. katay mamy straszne, kaszle nie lepsze, a dopiero co Nadia z gorączki wyszła przez ząbkowanie [/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.01.2010 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Wróciłam z domku. Jest cudnie. A ja wcale w tej kozie to palić nie umiem.... Mężuś rozpalił i cała koza czerwona była, łącznie z rurą..... A wczoraj zimno było.... I pomyśleć, że my zwykły kocioł na węgiel będziemy mieli Po drodze zrobiłam zdjęcie dwóm sarenkom... były w lasku koło domku, ale tylko z komórki, bo nie zabrałam aparatu.... Nie wiem jak zrzucić z aparatu zdjęcie, bo nie wiem gdzie po przeprowadzce są kabelki do komórki Może kiedyś pokaże te sarenki, albo normalnym aparatem zrobię to zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.01.2010 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 dzień dobry Arniczko ja aż taką masochistką nie jestem teściowa przyjeżdża do nas czasem na tydzień, dwa jak potrzeba do Piotrusia a wczoraj cieplutko było nie gadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.01.2010 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 ... dzień dobry niedzielnie fajnie ze spotkanko się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.01.2010 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 ... dzień dobry niedzielnie fajnie ze spotkanko się udało Cześć Nituś Bardzo fajnie. Następnym razem zapraszam koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.01.2010 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 dzień dobry Arniczko ja aż taką masochistką nie jestem teściowa przyjeżdża do nas czasem na tydzień, dwa jak potrzeba do Piotrusia a wczoraj cieplutko było nie gadaj Cieeeeeeeeplutko? .... Brrrrrrry Nie jedna siedziała prawie na kozie..... Chociaż ja nie zmarzłam... ubrana byłam właściwie..... Byłam z młodym u lekarza... Zdrowy jest, ale kaszle....!? I co mu jest????? Nikt nie wie.... Może uczulenie, może od krtani.... Jutro wyprowadzamy z domu szczurka Może to od niego...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.01.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 ... dziękuje ślicznie... nie zarzekam się, ale kto wie.. może bliżej wiosny uda się odwiedzić Zagłębie... wszak kilka pięknych domków się tam buduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.01.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Jest tu u nas cała masa fajnych domków i jeszcze fajniejszych forumek Więc nie masz wyjścia... Tylko przyjeżdżaj.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.01.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Arnika jak ja straszliwy zmarźluch nie zmarzłam znaczy cieplo było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.01.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Arnika jak ja straszliwy zmarźluch nie zmarzłam znaczy cieplo było Bo ja mam w około bardzo duuuuuużo energii Bardzo dobrej energii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.01.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 no ba to oczywista oczywistość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.01.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 no ba to oczywista oczywistość I dzięki za oświecenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.01.2010 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 aaaaaaaaaaaaaa w jakiej kwestii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.01.2010 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Młody zjadł śniadanie, obiad, drugi obiad, u babci przekąsił co nie co, kolację... Grubas się zrobił, na sanki nie chodzi, na nartkach nie jeździ, na rowerze nie jeździł, bo i gdzie... i tyje tak, że nie wiem... Wieczorkiem, mężuś je serek... młody go skończył i wziął z lodówki następny... Mąż stwierdził, że już z pracy do domu to wcale nie będzie wracał, bo już na nich dwóch nie wyrabia.... Lepiej ubierać, niż żywić..... Ale młodemu to już żadne prawie spodnie się nie dopinają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.02.2010 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 opowiadasz....nie jest wcale tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.02.2010 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 dzień dobry Arnika fajny chłopak nie marudź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts