Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ambercia to ma taką pasję na fit.

Jest specjalistką od ćwiczeń i zdrowego żywienia. :yes:

Mogłaby z tego naprawdę dobrze żyć. :rolleyes:

Ja muszę schudnąć, bo nawet zgiąć się ciężko, jak mam zadbać o swoje stopy, to... :(

Laski ze mnie to nie będzie, nie w tym wieku. :lol2:

Depsia no juz mnie tak nie chwal ... pare razy tym swoim jeczeniem o dietach i cwiczenia Twoj watek zanudzalam ... wiem, wiem ... powtarzam sie od lat ;)

Ale TY i tak musisz, no wiesz!!!! :wave: I koniecznie zamawiam Twoja fote z TEGO dnia :cool:

markoto ja tego nie robie na jakies zamowienia ... Wiesz, zdrowo i sportowo zyje od lat. A jak sie juz jest po trzydziestce, to trzeba! Metabolizm z kazdym rokiem zaciagniety jest bardziej na recznym hamulcu i coz ... mlodsze nie bedziemy, ale na to aby byc grube to ja sie nie godze :bash:

Niektore moje Przyjaciolki, zrozumialy to niestety za pozno ... trzymam je teraz w ryzach i pomagam wrocic na dobre tory i na dobre zmiany w ich zyciu ... a ciezka to robota, oj ciezka :stirthepot: No ale dam rade :yes:

Arnika PW poszybowalo :-) Wiem, ze jestem okropna jedza, ale skoro powiedzialas YES, to ja juz tego przypilnuje :stirthepot:

Szkoda. że kawałek mieszkasz ale i do południa pracujesz... bo byśmy razem brykały na tej siłowni....

Męża namawiam... może tez zacznie ćwiczyć, tylko tyle, ze jemu za bardzo nie wolno , bo jak on to powiada, skrzydełka go bolą... znaczy stawy w ramionach...

Ale ja idę albo zdążę dziś, albo od poniedziałku....

Najgorsze będzie jedzenie i pisanie... oj najgorsze... ale to pewnie po to, abym zdała sobie sprawę co i ile jem i jak często i o których godzinach...

No własnie, też mam za mało ruchu.

Dlatego weszłam w ten program activii, tam na każdy dzień rozpisane dwa proste ćwiczenia. ;)

Dzisiaj czwarty dzień, własnie mam sałatkę z kiełków i sałaty lodowej na obiad. No i 1 jajko i sos czosnkowy do tego. Doooobre! :D

I (ku memu zdumieniu) sycące! :o

Dziewczyny... wielkimi krokami zbliża się odejście mojego netu w ... ciemną dal... już nie podpiszę umowy z pomarańczowymi, bo nie... Szukam dostawcy neta, i jakoż tak ciężko... choć chyba najlepszą ofertę na Play... Musi być raczej net mobilny, ale u nas tez nie jest za super zasięg...

Możecie coś polecić....

Muszę też kupić laptopa...

Po co mi laptop... sama nie wiem, bo stacjonarny jest OK, ale jak gdzieś jadę to masakra wieźć wszystko ze sobą...

Która się zna na tych cudach techniki i mogłaby podpowiedzieć.... cena do max 3000zł, ale mile widziane mniej...

Co będę na nim robić... ściągać z aparatu zdjęcia, wysyłać maile, czesać net, czytać różne wiadomości , w gry nie gram, ale Emil ma czasami ochotę na wyjeździ zagrać, a matka nie ma takiej techniki kupionej jeszcze, odtwarzacz DVD też mógłby być... Ot i tyle moich wymagań. Kiedyś znajomy mówił , że dobry jest HP i długo długo nic... Może ten kierunek dobry..

Aaaa i jeszcze jedno ważne, żeby nie był różowy;) futerkowy tez nie.

Jak macie jakieś propozycje to poproszę z linkiem,, bo sama nie znajdę za nic... kompletnie się na tym nie znam...

Do tego lapka założę nowy net...

Wiem ... lepiej, żeby był stacjonarny... ale... stacjonarnego ze sobą nie zabiorę...

DPSia... a te kiełki gdzie nabywałaś? bo u mnie na wsi to nawet zwiędła marchewka jest... ale kiełki... po zakupy zwykle do Lidla jeżdżę, albo do Biedronki... Ma co potrzebuję, parking na miejscu, więc w menu musi być tylko prosto bez udziwnień...

Arni, lapka za trójkę kupisz juz naprawdę wypaśniego. Mój złomek za 2/3 tego hula już 6 rok (wcześniejszy był twardzielem 10 lat z drobnymi modyfikacjami wytrzymał), co prawda nigdy bym juz takiego nie kupiła,ale nie ze względu na bebechy,lecz nędzną obudowę, pęka na zawiasach,a wymiana się w żaden sposób nie kalkuluje.

Też juz by sie nowy przydał, ale póki co net śmiga, arkusze i inne dokumenty bez problemu tworzy, co mi więcej trzeba.

Moim zdaniem do takiej "zabawy" jak my uprawiamy, nie warto inwestować więcej niż 1500 zł.

Ja jak TAR, lubię i chwalę sobie asusy, mają dobrą relację ceny do jakości.

Ważne, żeby miał dużą pamięć RAM i dobry procesor, reszta to sprawy wtórne.

Popatrzę po necie, to Ci cos podrzucę.

I dalej nie mam Twojego numeru fona. :rolleyes:

A kiełki to ze słoika, kochana, w takim zwykłym sklepie ogólnospozywczym, jak mają jakieś majonezy, słoiczki i podstawowe warzywa to często też mają kiełki w słoiku.

Możesz też wybrac sie do nasiennego, kupić specjalne nasiona na kiełki (powinni mieć bez problemu) i wysiać. ;)