markoto 04.02.2012 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Amber to co mi tez pomozesz ?? Amberko , ze sie powtorze bo moze przegapilas a jesli nie tylko wolalas przemilczec to daj znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.02.2012 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Barbara... tak zaprawą... Szkoda, że wcześniej nie wiedziałam jak to jest, bo bym z ytonga kazała framugi wymurować... było by na gładko i dobrze by się taśma kleiła.I jeszcze jedno... okna tarasowe panowie powiesili w... powietrzu... tylko kołki podparli, bo miała na to wejść wylewka... Ja bym drugim razem też albo wylała odpowiedni ciepły próg, albo podmurowała na odpowiednia wysokość... dlaczego... mam ciężkie okna, trzy szybowe jeszcze z jakimiś ociepleniami ram w środku, 6 komorowe i niestety opadły by na tym drewnie... Więc kazałam dać metalowe podpory w trzech punktach.. coś jak rzymskie śruby, panowie założyli ... dopiero po wylewkach robiliśmy właściwą wylewkę pod progiem z tzw ciepłego betonu, to jest cement z perlitem, jest to ciepłe i dodatkowa izolacja.Czasami montażyści dobrzy dają na odpowiednia wysokość ramy okienne plastikowe.. u nas takich nie znalazłam, a szkoda... To był dobry wybór. Markotka... już od kilku dni staram się nie jeść dużo, nie słodzę kawy, jem warzywa, ale dziś będę pisała... i tak naprawdę od dziś się odchudzam...Tylko jak to zrobić jak idziemy na imprezę z dziczyzna w menu??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 04.02.2012 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Amberko , ze sie powtorze bo moze przegapilas a jesli nie tylko wolalas przemilczec to daj znac przepraszam najmnocniej, ale caly czas jestem w totalnym biegu ... jak sie na chwile zatrzymam to cos skrobne A teraz pytanie na szybko. Mam problem z Mama mojego TZ-ta. Kurcze chyba od wczoraj zaczyna sie jej zapalenie zyl. Bol okropny, do tego leczy sie antybiotykami z powiklania po jakims wirusie i generalnie wszystko wyglada jakos kiepsko. Czy bez recepty mozna na szybko jakos pomoc? Macie doswiadczenie w tym temacie? Poki co jest smarowana lotion1000 ale chyba niewiele pomaga ... Arnika przed impreza zjedz lekkostrawny posilek z duza iloscia bialka. I nie idz na glodnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.02.2012 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.02.2012 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Jedz drób... Albo nie idź na imprezę, albo nie jedz tam prawie nic. JAKIEŚ warzywa chyba tam będą, co...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.02.2012 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 JAKIEŚ warzywa chyba tam będą, co...? pewnie bigos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.02.2012 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.02.2012 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Ambercia Ewy lub Malki trzeba by było zapytać, a ja bym do lekarza zawiozła... bo sama maść chyba nie poradzi... piszę... Właśnie zamiast wychodzić, gotuję schab wędzony na parze i warzywa na parze.. zjem i pójdę... DPSia.. idziemy do faceta, dorosłego, kawalera, więc o same warzywa go nie posądzam... no chyba, że dziczyzna z warzywami duszona. Kawy nie słodzę, TAR dzięki wielkie, jak wrócę to przejrzę, bo teraz nie mam czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.02.2012 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 przepraszam najmnocniej, ale caly czas jestem w totalnym biegu ... jak sie na chwile zatrzymam to cos skrobne Teraz sie mama zajmij a mna jak znajdziesz duzo czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.02.2012 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Baw się dobrze, Kochana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 04.02.2012 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 hmmm... do Mamy TZ-ta mamy jakies 200 km i stad moje pytanie. Gdybym byla na miejscu, to pewnie juz by byla po konsultacji z lekarzem. A tak do poniedzialku pozostaje nam jedynie goraca linia ... markoto mysle, ze u Ciebie jest sprawa prosta Doczytalam, ze mocno grzeszysz, prawda? BTW a wiecie, ze mama tej Katarzyny od zabitej Madzi, to sasiadka mojej Mamy? Nic wczesniej nie chcialam pisac, ale od pierwszego dnia od "porwania" wszyscy sasiedzi byli pewnie, ze to nie bylo porwanie Straszna historia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.02.2012 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 A czemu? Ta mama zdradzała wcześniej jakieś objawy dziwne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 04.02.2012 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 A czemu? Ta mama zdradzała wcześniej jakieś objawy dziwne? po pierwsze wszystko stalo sie w takim miejscu w ktorym nawet ok. 20.00 - 21.00 (w zimowy wieczor) byliby swiadkowie. Nie bylo mozliwosci, aby ktos tego nie widzial. Sciezka w srodku osiedla, dookola okna, duze i bardzo ruchliwe osiedlowe parkingi, sciezka "przelotowa" pomiedzy blokami, a na dodatek na wprost ulubionego miejsca osiedlowych blokersow (ale bardzo spokojnych) niemalze od rana do nocy saczacych tam piwo i obserwujacych swiat a po drugie, takie rzeczy sasiedzi wiedza, bo na osiedlach "z tradycjami" wszyscy znaja sie jak lyse konie Cale miasto w sposob zmasowany szukalo dziecka. Tylu wolontariuszy, to nie miala w miescie nawet Orkiestra Owsiaka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.02.2012 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 markoto mysle, ze u Ciebie jest sprawa prosta Doczytalam, ze mocno grzeszysz, prawda? Oj grzesznica jestem straszna , do tego nie umiem przeskoczyc na gotowanie mniej tluste a smaczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 04.02.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Oj grzesznica jestem straszna , do tego nie umiem przeskoczyc na gotowanie mniej tluste a smaczne ano widzisz No to znasz sedno sprawy Teraz to juz proscizna i sukces gwarantowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.02.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Bożesz, mam nadzieję, że to naprawde wypadek był, a nie, że ona to dziecko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.02.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Z tych linków to i ja skorzystam, pozwolisz TAR-cia?? Uszanowania dla Męża! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.02.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.02.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Jestem, wróciłam i ciasta nie jadłam....Tylko chude mięso pieczoneX2 sztuki, 6 grzybków opieńków marynowanych, półtorej kromki chleba własnego wypieku , herbata i kawa... Przed ciastem.. pysznym ciastem broniłam się rękami i nogami, pomimo iż wszyscy mnie namawiali... Nie dałam się... Tar... muszę bardzo ważnego maila naklepać i wysłać i zaraz przejrzę... ...pisałam gdzieś u ... chyba u Moni, że laska juz nie chciała się dzieckiem opiekować po porodzie, Zanim Rutkowski ogłosił co usłyszał, kolega nam o tym opowiadał i mówił że dziecka już pewnie nie ma... Miał rację... kilka godz później ogłoszono, że dziecko jest martwe... Straszna historia... a jeszcze to , ze jakaś sekta wchodziła by w grę.... I jeszcze jedno... która z nas w chwili wypadku nie wzywała by pomocy, która by się nie darła w niebo głosy, która by nie dzwoniła po pogotowie, sąsiadów... Dziwne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.02.2012 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 No niestety - ten brak wzywania pomocy też mi źle - bardzo źle - wygląda... Biedne dzieciątko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts