Arnika 11.02.2012 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 A Ja TARcia właśnie... rozbieram choinkę i chowam ozdoby świąteczne... Nikt nie miał ochoty wyjść na strych [po pudła bo aż tak zimno wszystkim było... I jaki mam fitness.. góra dół góra dół z drabiny i na drabinę... Chłopaki na chwilę wyjechali i bez krzyku Emilowego posprzątam święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.02.2012 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Aaa i u nas super dzień jest dzisiaj . Super słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.02.2012 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.02.2012 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Najważniejsze, że na spokojnie te świeta posprzątasz. Chyba wszędzie dzisiaj taki piękny słoneczny dzień, ja zaraz z rana poprosiłam Sołtysa, żeby wyprowadził mnie na spacerek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.02.2012 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Oooo,Tarcia, przypomniałąs mi, że trzeba iśc do ogrodu po gałązki forsycji, zakwitną najdalej za 3 tygodnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.02.2012 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.02.2012 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 U nas do tej pory słoneczko i błękit nieba. Mam nadzieję, że chmury też przyjdą, bo ja chcę jeszcze śniegu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 11.02.2012 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Arnika nie kupuj tego ustrojstwa. Wyrzucone pieniadze Nie wiem dlaczego kark Cie boli od spiec na macie Niech trener skontroluje technike. I niech dopilnuje, aby to byly krotkie spiecia, bez odrywania odcinka ledzwiowego od podloza, z rekoma zaplecionymi na klatce, a nie z tylu glowy. Jesli wciaz bedziesz odczuwac dyskomfort, rob spiecia tylko na pilce (dla Ciebie srednica 65 cm). Te spiecia tez maja byc krotkie, a odcinek ledzwiowy caly czas w kontakcie z pilka. Na macie i na pilce cwiczyc zarowno spiecia normalne jak i skosne! BTW jak masz ulozone nogi, gdy cwiczysz na macie: wyprostowane, czy zgiete a stopy dotykaja podloza? Podczas spiec trzymaj luzno glowe, na rozluznionej szyi i absolutnie nie staraj sie dotykac broda do klatki, jak podczas porodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.02.2012 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 O matko kochana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 11.02.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 O matko kochana... oooo widze, ze kolejna chetna "na brzuszki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.02.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Kuźwa.. zła jestem jak nie wiem... Miałam posprzątać, złożyć choinkę i ozdóbki świąteczne, pomyć podłogi , zmienić pościel wywietrzoną i siłownia...Zeszło mi do tej pory i jeszcze nie skończone... Wpadnę jak skończę... Już niewiele, ale padam na pyszczek... No i fitness to ja miałam dzisiaj w domu z odkurzaczem , ścierkami itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.02.2012 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Amber dostałaś meila? Bo coś mi komp dzisiaj kiepsko działa... I nie wiem czy stukać jeszcze raz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.02.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Domowy fitness to też fitness, nic się nie stało, Arniko. Lepiej wyjrzyj za okno i popatrz - jaka piękna zima! I tym się ciesz, Kochana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 12.02.2012 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Arnika, a gdzie Ty się podziewasz? Nie mów, że od rana na siłce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.02.2012 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Nieeee niestety nie...Mieliśmy wyskoczyć poślizgać się na nartki, ale... Emil tak kilka razy dołożył do pieca, że nie pojechaliśmy. Już naszykowałam bułki, kanapki, mięsko, herbatki w termosiki... ale.... Tylko wyskoczyłam na giełdę zimowa kupić mu nowy kask, bo stary był ciut maławy. Sobie kupiłam super czapkę nieprzewiewną, mąż maskę... jak zobaczył, ze ostatnio moja zdała egzamin mnie to i dla siebie kupił.Znajomy stwierdził, ze nie ma radochy z nart teraz. Wczoraj miał grupy na stoku to ludzie byli sini z mrozu, dwa zjazdy i knajpa.... Potem obiadek i taka zrobiłam się śpiąca, ze padłam na dwie godzinki w sypialni jak dziecko. Co praktycznie mi się to nie zdarza.Szkoda że nie dotarłam na siłownię...Jutro na pewno dotrę na siłownię. Jak dobrze, że wraca normalność i szkoła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.02.2012 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Mało która mama się z tego cieszy... Wiem, wiem, przecież rozumiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 12.02.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Mało która mama się z tego cieszy... no co Ty??? Dzieci w szkole a Rodzice harcuja Mam Znajoma, ktora od wrzesnia planuje zagramaniczny internat dla swoich dwoch synow i juz sie na to baaaardzo cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.02.2012 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Ufff Młode do szkoły odwiezione :wave: Mama po śniadanku i lecę zaraz zbierać się na siłownię.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.02.2012 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Ambercia - i z czego tu się cieszyć? Ja bym sie martwiła... No ale - każda mama czuje sama. Arnika, dzisiaj tylko zajrzałam weprzeć duchowo w odchudzaniu, czasu nie mam, lecę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.02.2012 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 A ja właśnie z siłowni wróciłam, poćwiczyłam krócej bo i czasu nie miałam, ale za to bardzo intensywnie. Mniej chodziłam po bieżni, ale za to wolno, szybko, wolno, szybko, bieg i znowu tak w kółko... Ćwiczenia robiłam bardzo dokładnie ale z takim spidem... Nooo zrobione Zjadłam obiadek.... dobry obiadek.. Powiem Wam, że ... na wadze schudłam 2,4 kg Biorę się do pracy dalszej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts