Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

A Ja TARcia właśnie... rozbieram choinkę i chowam ozdoby świąteczne... Nikt nie miał ochoty wyjść na strych [po pudła bo aż tak zimno wszystkim było...

I jaki mam fitness.. góra dół góra dół z drabiny i na drabinę...

Chłopaki na chwilę wyjechali i bez krzyku Emilowego posprzątam święta :)

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Najważniejsze, że na spokojnie te świeta posprzątasz. :)

Chyba wszędzie dzisiaj taki piękny słoneczny dzień, ja zaraz z rana poprosiłam Sołtysa, żeby wyprowadził mnie na spacerek. :yes:

Arnika nie kupuj tego ustrojstwa. Wyrzucone pieniadze :-)

Nie wiem dlaczego kark Cie boli od spiec na macie :jawdrop: Niech trener skontroluje technike. I niech dopilnuje, aby to byly krotkie spiecia, bez odrywania odcinka ledzwiowego od podloza, z rekoma zaplecionymi na klatce, a nie z tylu glowy.

Jesli wciaz bedziesz odczuwac dyskomfort, rob spiecia tylko na pilce (dla Ciebie srednica 65 cm). Te spiecia tez maja byc krotkie, a odcinek ledzwiowy caly czas w kontakcie z pilka.

Na macie i na pilce cwiczyc zarowno spiecia normalne jak i skosne!

BTW jak masz ulozone nogi, gdy cwiczysz na macie: wyprostowane, czy zgiete a stopy dotykaja podloza? Podczas spiec trzymaj luzno glowe, na rozluznionej szyi i absolutnie nie staraj sie dotykac broda do klatki, jak podczas porodu :cool:

Kuźwa.. zła jestem jak nie wiem... Miałam posprzątać, złożyć choinkę i ozdóbki świąteczne, pomyć podłogi , zmienić pościel wywietrzoną i siłownia...

Zeszło mi do tej pory i jeszcze nie skończone...

Wpadnę jak skończę... Już niewiele, ale padam na pyszczek...

No i fitness to ja miałam dzisiaj w domu z odkurzaczem , ścierkami itd...

Nieeee niestety nie...

Mieliśmy wyskoczyć poślizgać się na nartki, ale... Emil tak kilka razy dołożył do pieca, że nie pojechaliśmy. Już naszykowałam bułki, kanapki, mięsko, herbatki w termosiki... ale....

Tylko wyskoczyłam na giełdę zimowa kupić mu nowy kask, bo stary był ciut maławy.

Sobie kupiłam super czapkę nieprzewiewną, mąż maskę... jak zobaczył, ze ostatnio moja zdała egzamin mnie to i dla siebie kupił.

Znajomy stwierdził, ze nie ma radochy z nart teraz. Wczoraj miał grupy na stoku to ludzie byli sini z mrozu, dwa zjazdy i knajpa....

Potem obiadek i taka zrobiłam się śpiąca, ze padłam na dwie godzinki w sypialni jak dziecko. Co praktycznie mi się to nie zdarza.

Szkoda że nie dotarłam na siłownię...

Jutro na pewno dotrę na siłownię.

Jak dobrze, że wraca normalność i szkoła.

Ambercia - i z czego tu się cieszyć? :o

Ja bym sie martwiła...

No ale - każda mama czuje sama. ;)

Arnika, dzisiaj tylko zajrzałam weprzeć duchowo w odchudzaniu, czasu nie mam, lecę! ;)

A ja właśnie z siłowni wróciłam, poćwiczyłam krócej bo i czasu nie miałam, ale za to bardzo intensywnie. Mniej chodziłam po bieżni, ale za to wolno, szybko, wolno, szybko, bieg i znowu tak w kółko...

Ćwiczenia robiłam bardzo dokładnie ale z takim spidem...

Nooo zrobione :wiggle:

Zjadłam obiadek.... dobry obiadek.. :)

Powiem Wam, że ... na wadze schudłam 2,4 kg :wave:

Biorę się do pracy dalszej...;)