Elena76 13.02.2012 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Arnika, rozumiem, że i zapał do odchudzania większy jak od razu są efekty u mnie nie było lekko - waga spadła dopiero po 6 miesiącach ćwiczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.02.2012 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Ale ja jem mniej, inne rzeczy, kilka razy dziennie, nie podjadam, zrezygnowałam z cukrów wszelkich... Nawet nie wiecie , jak wpadłam dzisiaj do sklepu i mieli cudne ciaaachaaa jak mi się zachciało, jakie ptasie mleczko, michałki, moje ulubione cukierki z wódką, i ajerkoniakiem.. mmmmmm..... ale dzielnie kupiłam chłopcom biały chlebek i wyszłam... Zapał czy większy? Czy ja wiem... mam chyba taki sam zapał... Pytam syna czy widać coś po mnie, że schudłam ciutkę.. Hmmm chyba nic nie schudłaś... Noo to znak, że kompletnie nic nie widać, i że mam jeszcze co do roboty... Ale starszak zapytał się po co ja to robię? A chcesz mieć gruba mamę??????? - No ja mam mamę , to inne baby są grube... ....ot dyplomacja;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.02.2012 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 "- No ja mam mamę , to inne baby są grube... " Śliczne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.02.2012 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Aaaa i gratulacje wielkie, taki wynik to piękny wynik! U mnie wolniej to idzie, ale ja nie ćwiczę tak intensywnie, tylko inaczej jem. Mimo to mam nadzieję, że i mnie uda się trochę schudnąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 13.02.2012 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 A ja właśnie z siłowni wróciłam, poćwiczyłam krócej bo i czasu nie miałam, ale za to bardzo intensywnie. Mniej chodziłam po bieżni, ale za to wolno, szybko, wolno, szybko, bieg i znowu tak w kółko... Ćwiczenia robiłam bardzo dokładnie ale z takim spidem... Nooo zrobione Zjadłam obiadek.... dobry obiadek.. Powiem Wam, że ... na wadze schudłam 2,4 kg Biorę się do pracy dalszej... gratuluje efektu schudniecia! Bardzo sie z tego ciesze Zaczelas niedawno, ale polaczylas zdrowe zywienie z cwiczeniami i jakie sa efekty A wszystko co najlepsze wciaz przed Toba Super, ze wprowadzilas trening fluktuacyjny na biezni i krotsze przerwy miedzy seriami. Tak jak Ci pisalam, to najlepsza droga do energicznego spalania tluszczu. Wiem, ze jest ciezko, wiem ze nie ma odpoczynku i wiem, ze tetno troche wariuje, ale ... ale cierp cialo jak wczesniej dobrze zjesc chcialo Z kazdym tygodniem Twoje cialo zacznie sie "domagac" wiekszych obciazen i wiekszego speedu Aaaa no i szacun, ze nie uleglas slodkiej - w skutkach okropnej - pokusy No nic lece, bo pracy mam dzisiaj po kokarde! Ale silownia rano zaliczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.02.2012 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Dzięki Amber I DPSia Będziemy nadal walczyć Aaa i kupiłam sobie wagę.. ale ona jest za mądra dla mnie, albo ja za głupa dla niej, albo po prostu nie działa... Idzie jutro do zwrotu. Dziewczyny jakie wagi polecacie? Gdzie nabyć? w miarę dobre i oby miały cenę nie z kosmosu... Zastanawiam się nad JYSk albo Ikeą albo .. sama nie wiem gdzie.. tu przynajmniej mam gwarancję, że jak coś nie teges to wymienią... Jakie macie wagi...?? Poproszę propozycje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.02.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Myślę o min. takich wagach http://www.jysk.pl/97/719/3901500/a/cataloghttp://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50190012/http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/60072150/http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10162676/ I tu jest na all wybór, że głowa mała... http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=waga+%C5%82azienkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 13.02.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Ja mam elektroniczną, ale myślę, że oszukuje. Potrafi 3 ważenia pod rząd pokazać inne wyniki (co prawda w obrębie powiedzmy 1kg, ale i tak przestałam jej wierzyć). Podoba mi się taka: http://allegro.pl/promocja-mechaniczna-waga-lazienkowa-tech-med-715-i2091953894.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 13.02.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Arnika kup normalna, prosta wage. Bez dodatkowych bajerow, poniewaz nawet jesli waga ma opcje pomiaru tkanki tluiszczowej, to ten pomiar jest tak niedokladny, ze nie warto za to placic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.02.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 No właśnie.. o to mi chodziło są takie bajery w tej co kupiłam, ze z instrukcją w ręku nie potrafiłam jej ustawić.. Myślę sobie.. ot blondynka.. Ale i mąż i starszy syn i młody ... żaden z nich nie potrafił jej uruchomić... idzie do zwrotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 13.02.2012 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 (edytowane) Ale Ci fajnie z tą siłownią w czasach świetności, lata świetlne temu latałam codziennie a teraz nie ma jak, masakra jakas! Ściskam i lecę! Mi jakieś 6 lat temu mąż kupił wagę na urodziny ciekawe czemu ale do tej pory mi służy, jakaś elektroniczna, niby ma pomiary wszystkiego ale z nich nie korzystam . Edytowane 13 Lutego 2012 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 13.02.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Zapał czy większy? Czy ja wiem... mam chyba taki sam zapał... Pytam syna czy widać coś po mnie, że schudłam ciutkę.. Hmmm chyba nic nie schudłaś... Noo to znak, że kompletnie nic nie widać, i że mam jeszcze co do roboty... Ale starszak zapytał się po co ja to robię? A chcesz mieć gruba mamę??????? - No ja mam mamę , to inne baby są grube... ....ot dyplomacja;) Nieźle chłopak wybrnął Arnika, z takim pozytywnym motywatorem jak AmberWind to trudno nie schudnąć Jak czytam jak Cię wspiera i motywuje to sama mam ochotę pójść na fitness Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.02.2012 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.02.2012 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Masz racje Elena... Mam z Amber wsparcie jak nie wiem...I jakbym się chciała poddać, to było by mnie baardzo wstyd .... No to mam z czapki wagę.. Kupię zwykłą bez udziwnień elektroniczną i basta... Trzeba będzie tylko kształt wybrać, bo znając życie to te same chińskie rączki w tej samej fabryce je robią, naklejając różne etykietki... i dając rożny kształt szkła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.02.2012 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Ja czekam na przesyłkę od Tarci - będę miałą stepper! Na takim stepperze to i w domu bez problemu mozna ćwiczyc, nie? Muszę w necie poszukać zestawów ćwiczeń ze stepperem, na pewno coś znajdę. Kurczę, już się cieszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.02.2012 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Super To teraz świekra będziesz jak ta lala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 14.02.2012 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Elena mysle, ze Arnika dobrze wie, iz od czasu do czasu mam mozliwosc zajecha w Jej tereny a wtedy, gdy zobacze ze jest Jej wiecej niz mniej, to juz taka mila nie bede Dlatego raz marchewka a jak bedzie trzeba to i kijem przyloze! Baaa ... ja i tak na kontrol sie do Niej wybieram Poki co dumna jestem z Arniki ogromnie! Dumna bo nie jest to osobka, ktora jeczy, marudzi, mnozy trudnosci i pokusy, tylko jak sie zawezmie to pilnuje i jedzonka i cwiczen i regularnosci A latwo nie ma, bo i obowiazkow ogrom, a i wiele roznych smuteczkow i trudnych sytuacji! Ale daje rade Bardzo, bardzo chce aby Jej wysilki przyniosly olsniewajece skutki! Depsia a Tobie na stepperze wolno? Wszystko ze stawami ok? Arnika lece na silownie! Biegajac pomysle o Tobie Od switu podlubalam w zleceniach i wszystko wskazuje na to, ze dzisiejsze popoludnie bedzie jak tradycja nakazuje milosne ... czyli my i psy :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.02.2012 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 A ja myślałam jak Ci wysłać takiego słodkiego ślicznego walentynkowego lizaka Amber.. zapraszam , zapraszam, nawet muffinki upiekę. Muszę w moloch się wybrać za mąką... i znów pół dnia z czapki.... Jak ja nie cierpię molochów... Ja też lecę zrobić sobie ze dwie kawki, na siłownię poćwiczyć... zrobię na przemian... A jak nadal będę duża jak Amber wpadnie... to co wtedy...? za tydzień czy dwa wcale nie zlecę tak jak ja bym to chciała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.02.2012 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Arnika! Dieta, waga, siłownia???!!! I tak przed tłustym czwartkiem??? Podziwiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.02.2012 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Amberciu - ze stawami, na szczęscie, nie mam absolutnie żadnych kłopotów! Mam nadzieję, że będę przynajmniej szczuplejszą świekrą, niż byłam w czasie Bożego Narodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts