Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ale ja jem mniej, inne rzeczy, kilka razy dziennie, nie podjadam, zrezygnowałam z cukrów wszelkich...

Nawet nie wiecie , jak wpadłam dzisiaj do sklepu i mieli cudne ciaaachaaa jak mi się zachciało, jakie ptasie mleczko, michałki, moje ulubione cukierki z wódką, i ajerkoniakiem.. mmmmmm..... ale dzielnie kupiłam chłopcom biały chlebek i wyszłam...;)

Zapał czy większy? Czy ja wiem... mam chyba taki sam zapał...

Pytam syna czy widać coś po mnie, że schudłam ciutkę.. Hmmm chyba nic nie schudłaś...

Noo to znak, że kompletnie nic nie widać, i że mam jeszcze co do roboty...

Ale starszak zapytał się po co ja to robię?

A chcesz mieć gruba mamę???????

- No ja mam mamę , to inne baby są grube...

....ot dyplomacja;)

Aaaa i gratulacje wielkie, taki wynik to piękny wynik!

U mnie wolniej to idzie, ale ja nie ćwiczę tak intensywnie, tylko inaczej jem.

Mimo to mam nadzieję, że i mnie uda się trochę schudnąć... ;)

A ja właśnie z siłowni wróciłam, poćwiczyłam krócej bo i czasu nie miałam, ale za to bardzo intensywnie. Mniej chodziłam po bieżni, ale za to wolno, szybko, wolno, szybko, bieg i znowu tak w kółko...

Ćwiczenia robiłam bardzo dokładnie ale z takim spidem...

Nooo zrobione :wiggle:

Zjadłam obiadek.... dobry obiadek.. :)

Powiem Wam, że ... na wadze schudłam 2,4 kg :wave:

Biorę się do pracy dalszej...;)

gratuluje efektu schudniecia! Bardzo sie z tego ciesze :wave: Zaczelas niedawno, ale polaczylas zdrowe zywienie z cwiczeniami i jakie sa efekty :eek:

A wszystko co najlepsze wciaz przed Toba :-)

Super, ze wprowadzilas trening fluktuacyjny na biezni i krotsze przerwy miedzy seriami. Tak jak Ci pisalam, to najlepsza droga do energicznego spalania tluszczu. Wiem, ze jest ciezko, wiem ze nie ma odpoczynku i wiem, ze tetno troche wariuje, ale ... ale cierp cialo jak wczesniej dobrze zjesc chcialo ;)

Z kazdym tygodniem Twoje cialo zacznie sie "domagac" wiekszych obciazen i wiekszego speedu :yes:

Aaaa no i szacun, ze nie uleglas slodkiej - w skutkach okropnej - pokusy :wave:

No nic lece, bo pracy mam dzisiaj po kokarde! Ale silownia rano zaliczona :-)

Dzięki Amber I DPSia :)

Będziemy nadal walczyć;)

Aaa i kupiłam sobie wagę.. ale ona jest za mądra dla mnie, albo ja za głupa dla niej, albo po prostu nie działa...

Idzie jutro do zwrotu.

Dziewczyny jakie wagi polecacie? Gdzie nabyć? w miarę dobre i oby miały cenę nie z kosmosu...

Zastanawiam się nad JYSk albo Ikeą albo .. sama nie wiem gdzie.. tu przynajmniej mam gwarancję, że jak coś nie teges to wymienią...

Jakie macie wagi...?? Poproszę propozycje:)

Ja mam elektroniczną, ale myślę, że oszukuje. Potrafi 3 ważenia pod rząd pokazać inne wyniki (co prawda w obrębie powiedzmy 1kg, ale i tak przestałam jej wierzyć).

Podoba mi się taka: http://allegro.pl/promocja-mechaniczna-waga-lazienkowa-tech-med-715-i2091953894.html

Ale Ci fajnie z tą siłownią :) w czasach świetności, lata świetlne temu latałam codziennie a teraz nie ma jak, masakra jakas!

Ściskam i lecę!

Mi jakieś 6 lat temu mąż kupił wagę na urodziny :cool: ciekawe czemu :rotfl: ale do tej pory mi służy, jakaś elektroniczna, niby ma pomiary wszystkiego ale z nich nie korzystam :).

Edytowane przez yokasta

Zapał czy większy? Czy ja wiem... mam chyba taki sam zapał...

Pytam syna czy widać coś po mnie, że schudłam ciutkę.. Hmmm chyba nic nie schudłaś...

Noo to znak, że kompletnie nic nie widać, i że mam jeszcze co do roboty...

Ale starszak zapytał się po co ja to robię?

A chcesz mieć gruba mamę???????

- No ja mam mamę , to inne baby są grube...

....ot dyplomacja;)

Nieźle chłopak wybrnął :lol:

Arnika, z takim pozytywnym motywatorem jak AmberWind to trudno nie schudnąć :) Jak czytam jak Cię wspiera i motywuje to sama mam ochotę pójść na fitness :lol2:

Masz racje Elena... Mam z Amber wsparcie jak nie wiem...

I jakbym się chciała poddać, to było by mnie baardzo wstyd ....

No to mam z czapki wagę..

Kupię zwykłą bez udziwnień elektroniczną i basta...

Trzeba będzie tylko kształt wybrać, bo znając życie to te same chińskie rączki w tej samej fabryce je robią, naklejając różne etykietki... i dając rożny kształt szkła...

Ja czekam na przesyłkę od Tarci - będę miałą stepper! :lol:

Na takim stepperze to i w domu bez problemu mozna ćwiczyc, nie?

Muszę w necie poszukać zestawów ćwiczeń ze stepperem, na pewno coś znajdę.

Kurczę, już się cieszę! :D

Elena mysle, ze Arnika dobrze wie, iz od czasu do czasu mam mozliwosc zajecha w Jej tereny a wtedy, gdy zobacze ze jest Jej wiecej niz mniej, to juz taka mila nie bede :evil: Dlatego raz marchewka a jak bedzie trzeba to i kijem przyloze! Baaa ... ja i tak na kontrol sie do Niej wybieram :p

Poki co dumna jestem z Arniki ogromnie! Dumna bo nie jest to osobka, ktora jeczy, marudzi, mnozy trudnosci i pokusy, tylko jak sie zawezmie to pilnuje i jedzonka i cwiczen i regularnosci :-) A latwo nie ma, bo i obowiazkow ogrom, a i wiele roznych smuteczkow i trudnych sytuacji! Ale daje rade :-)

Bardzo, bardzo chce aby Jej wysilki przyniosly olsniewajece skutki! :hug:

Depsia a Tobie na stepperze wolno? Wszystko ze stawami ok? :cool:

Arnika lece na silownie! Biegajac pomysle o Tobie :yes: Od switu podlubalam w zleceniach i wszystko wskazuje na to, ze dzisiejsze popoludnie bedzie jak tradycja nakazuje ;) milosne ... czyli my i psy :lol2::lol2::lol2:

A ja myślałam jak Ci wysłać takiego słodkiego ślicznego walentynkowego lizaka :)

Amber.. zapraszam , zapraszam, nawet muffinki upiekę.

Muszę w moloch się wybrać za mąką... i znów pół dnia z czapki.... Jak ja nie cierpię molochów...

Ja też lecę zrobić sobie ze dwie kawki, na siłownię poćwiczyć... zrobię na przemian...

A jak nadal będę duża jak Amber wpadnie... to co wtedy...? za tydzień czy dwa wcale nie zlecę tak jak ja bym to chciała...

Amberciu - ze stawami, na szczęscie, nie mam absolutnie żadnych kłopotów! :D

Mam nadzieję, że będę przynajmniej szczuplejszą świekrą, niż byłam w czasie Bożego Narodzenia! :p