DPS 15.02.2012 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Arnisia - jesli masz zamiar nie jeśc pączków, to będę trzymała kciuki, żeby się udało bez wiekszych bólów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 15.02.2012 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Arnisia - jesli masz zamiar nie jeśc pączków, to będę trzymała kciuki, żeby się udało bez wiekszych bólów! oczywiscie, ze Arnisia NIE ma zamiaru jesc paczkow :evil: A bolec to moze dopiero wtedy, gdy zje a ja Ja nawiedze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.02.2012 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 15.02.2012 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Amber jak ty taka oblatana jestes, to powiedz czy znasz moze jakies w miare niedrogie urzadzenia do wykonywania w domu fonoforezy? az tak daleko w eksploracji wiedzy reh. nie zaszlam A chcesz tak siebie, czy malego rehabilitowac? Mysle jednak, ze jest to tak tani jednostkowo zabieg, ze nie oplaca sie kupowac do niego urzadzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.02.2012 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.02.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Nie lubię ryb, nie lubię pączków, nie przepadam za słodyczami, ale po dzisiejszych przejściach na trasie pożarłam Ferrero Roche - należało mi się za te nerwy!!! Jeśli ktoś ma ochotę to jutro może za mnie spałaszować tradycyjnego pączka Arnika, ja też Cię podziwiam za tę siłownię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.02.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.02.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Ale zima zaskoczyła drogowców... trasę co po Emila do szkoły pokonywałam w 10 minut, to.. jechałam ponad pół godziny i to śpiesząc się jak diabli.... Wyjechałam po Emila i teściową ( obok na osiedlu mieszka, więc niedaleko) i po męże, dodam , ze też po drodze i zajęło mi to 2,5 godziny.... Pługów nie widać, jeden jak widziałam na rondzie to miał omiatywacz do góry podniesiony.. później jechał pług jeden, ale piaskiem nie sypał.. po co... oszczędność w kraju... samochody tańczyły co rusz, a jak wolno jeździłeś to szyby wszystkie obsypane... Masakra.... Jedyny plus.. to że zrobiło się cudnie biało... tylko dlaczego sobie nie odśnieża dróg????????? Pączka nie tknę.. będę miała jabłko pieczone... Jak ja kocham jabłka pieczone I oczywiście nadal dietka, i na siłce dałam z siebie wszystko TAR zapytaj Malki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 15.02.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 siebie i meza, nie mamy czasu na reha jezdzic codziennie, u mnie kregoslup i kolano teraz przedramie a u meza oba kolana i obojczyk. oj, no to prawie w hurcie musicie sie rehabilitowac ... Tylko czy sama fonoforeza pomoze? W szczegolnosci na kregoslup i kolana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.02.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.02.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Ja będę jutro miała fitness z łopatą ... Depsia by mi się tu przydała, Ona to lubi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.02.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Teściowa chodzi po domu, ledwo, ledwo... ( z miesiąca na miesiąc chyba gorzej ) i woła Emila... idziemy spać szefie, do syna swojego.. synu spać... Bo jutro rano trzeba wstać A komp w pokoju gdzie ona będzie spać... Chyba nie będzie polaków nocne rozmowy.... Aaaa i dzwonili z pomarańczowych czy aby na pewno nie chcę ich neta... Dali mi za 50zł 6GB ( miałam 3 i to było baaardzo mało...) , za 60zł chyba 10-13GB i chyba za 80 31GB... Brać czy nie? umowa na rok, i w prezencie coś jakaś ramka do zdjęć czy coś takiego... tylko po co mi to, jak obsługiwać pewnie nie będę potrafiła.... Nawet nie mam pojęcia czy to dużo czy mało tych bajtów... czy wystarczy... którą opcję brać.... Czy może zmienić operatora... Ale u innego minimum dwa lata jestem związana... a tu tylko rok i ten sam ruter, bo u mnie inny net nie będzie działał.. słaby zasięg.. Aaa i wiedziałam że zadzwonią z w miarę sensowną ofertą.. inaczej przeszłabym do fioletowych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.02.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 ja już pączusie usmażyłam na jutro;) chyba dobre sądząc po plamach z cukru pudru na koszulce małża:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 15.02.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 przed jutrzejszym swietem oponek pozostawiam http://uroda.onet.pl/moda/agata-mlynarska-z-zakretu-na-prosta,1,5025226,artykul.html a w szczegolnosci slowa " Bo oczywiście fajnie jest zjeść kawałek czekolady i pomyśleć: „Przecież nic się nie stanie”. Ale niestety, kiedy odpuszczasz sobie, to nie łudź się, że osiągniesz cel. " Pare razy widzialam jak Ona zasuwa na silowni ... nie ma zmiluj Dobrego jutrzejszego dnia! Ja pewnie jak zwykle zaczne ok. 6.00, pozasuwam przed komputerem a ok. 9.00-10.00 jak zwykle silownia, a na "slodka" nagrode sauna i masaz Potem znowu praca ... hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.02.2012 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Ja będę jutro miała fitness z łopatą ... Depsia by mi się tu przydała, Ona to lubi ... myślisz, że da rady bez miotły pół Polski odśnieżyć, chyba, że chcącaśniegu Arnika całe południe obskoczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.02.2012 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Jamles... no cóż... po Południu na nimbusie latać nie będę... turbolotem tez wszędzie nie dojadę... Bo i tak szczerze nie wiem gdzie;) Witam się z Państwem tłustoczwartkowo U nas rozpoczyna teściowa proces pączkowania... a ja się na siłownię wymknę.... Zdjęcie pączuszków wieczorkiem.... aaaa i jeszcze Emilowi chrustu się zachciało, że to on baaardzo lubi.... No zobaczymy.. jak co to produkcja pączków i faworków będzie u nas;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.02.2012 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 ... Bo i tak szczerze nie wiem gdzie;) podać współrzędne chrusty zjedzone, pączki zero, nie chce mi się przez zaspy do grubskiego sklepiku iść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.02.2012 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 5 postów wyżej pisałam o necie, czy wystarczy mi taki... post 10314Proszę Powiedzcie mi cokolwiek, bo nie będę wiedziała co mam odpowiedzieć i czy to jest dobra oferta. nie wiem który wybrać...do 6GB za 50zł w tym doładowanie na komórkę 20zł10- 13GB za 60zł w tym doładowanie na komórkę 30złdo 31GB za 80zł w tym doładowanie na komórkę 30zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.02.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 dam radę namierzyć... studiowałam geografię Tak Cie zasypało, że nie wyjdziesz z domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.02.2012 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Ja bym poszła odśnieżać, a co! Ino co do Brazy daleko jak cholera. Jak zapewnią mi transport, mogę jeździć i odśnieżać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts