Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jak mój Tata obchodził 80, to też taki zjazd robiliśmy - super było, nawet pokaz fajerwerków w ogrodzie był. :D

Co do obcasów - na Arnikowym słupku wytrzymałabym pewnie jakieś półtorej godziny, potem na pewno musiałabym zrzucić. :lol2:

uwielbiam takie imprezy! Normalnie a im jestem starsza, tym bardziej takie momenty doceniam :rolleyes:

Piekny wiek! :rolleyes:

Ja też bardzo lubię i doceniam :)

piekny, i babcia kontaktuje jeszcze, choc z m-ca na m-c posuwa sie wiekowo szybciutko niestety :(

Piękny wiek :) Moi dziadkowie 81 i 80 lat też z miesiąca na miesiąc coraz gorzej się mają...

Wiolcia normalnie jesteś moim guru:wave:

Zawstydzasz mnie :oops:

Jak mój Tata obchodził 80, to też taki zjazd robiliśmy - super było, nawet pokaz fajerwerków w ogrodzie był. :D

Co do obcasów - na Arnikowym słupku wytrzymałabym pewnie jakieś półtorej godziny, potem na pewno musiałabym zrzucić. :lol2:

Ja obcasowa nie jestem i wytrzymałam. Mam słupeczek, zgrabny od Ryłki i dałam radę. I to nie pierwsza taką imprezę przetańczyłam...

Dasz radę DPSia, bo inaczej w gumiakach będziesz musiała wystąpić... :(

za rok dopiero, chyba, że jutro śledzik będzie

Już niecały rok.. dwa dni minęły....

Poćwiczyłam intensywnie na siłce, ale... na wadze wcale nie ubyło.. może w dkg :( w pasie i biodrach a i owszem.. ale na wadze tego nie widać:(

Najprawdopodobniej założę net na kablu... bo jakoś tak najlepiej będzie hulać....

Arni - ale ten brak ubytku na wadze o niczym nie świadczy, ćwiczysz, a mięśnie też ważą.

Co by nie powiedzieć, na pewno lepiej ćwiczyć, bo przecież raz, że organizm zaczyna się przyzwyczajac i w obronie spowalnia metabolizm, a dwa, że mięsnie ważą czasem nawet więcej niż tłuszczyk, ale za to JAK WYGLĄDAJĄ!!!

Będziesz wylaszczona i ze wspaniałą kondycją, a na wadze i tak będzie coraz mniej, to zawsze po jakichś dwóch tygodniach trochę wyhamowuje, sprawdziłam na sobie.

Nie martw się i kontynuuj, będzie dobrze! :hug:

Wiola mam fajna plytke cardio, bardzo fajne cwiczenia, mam tez electre cz 2 ale troche to nudne dla baaaardzo poczatkujacych cwiczenia, jakbys byla zainteresowana to daj znac :) o ile masz w planach cwiczyc w domu bo widze, ze ostro cwiczysz na silowni :)

Jak przegrasz to nawet kiedyś możesz wpaść na kawkę, albo i ja do Ciebie :)

Noo ćwiczę... bo naprawdę trochę za dużo mnie było... o i też inaczej ciut jem... ale nie wiem czy nie za dużo...

Na siłce są jakieś wspomagacze.. ale ja jakoś im nie wierzę.. chyba ciut boję się i nie wiem w której fabryce chińskiej są produkowane;) no może przesadzam ale sama nie wiem...

Wpadłam się przywitać bo dawno nie zaglądałam :oops:

Co do odchudzania to nie podpowiem, bo ja z tych suchych od urodzenia...

ale w prochy też nie wierzę :)

A co do szpilek, to niestety ja się je na trochę odstawi (ja tak zrobiłam po urodzeniu pierwszego dziecka) to niestety później się mszczą :(

Gospodyni rzeczonego watku ma bardzo solidne zmiany w pasie i biodrach :wiggle: NIe ma sie co dziwic skoro nie zalega przed TV, nie meczy komputera przez wiele godzin i nie poleguje na sofach, fotelach i kanapach ...

U Arniki jest zazwyczaj tak http://www.gifownik.pl/gify_new1/rozmaite/sport/11.gif

Jeszcze chwila a spodnie na szelkach trzeba bedzie nosic, bo samo zaciskania paska juz nie wystarczy ;)

Co do skutecznosci roznych suplementow, to juz w mailu napisalam :-) O!

BTW dzisiaj w przyplywie weny skrobne Ci przepis na wielce dietetyczna ale mega pyszna pizze :-) Nawet wczoraj chcialam zrobic jej zdjecie, ale w konsumpcji moi znjomi byli jakby szybsi niz przypuszczalam :eek::lol2:

Net mi już prawie nie chodzi :( Mam go tylko do 23.02... ale podpisałam umowę na kablu.. albo będzie neostrada, albo na kablu orange free dom pro.. czy coś takiego, ale będę miała zestaw bezprzewodowy na kartę.

Ufff załatwiłam... Burza mózgów przynajmniej na rok zakończona.

Maili nie mogę odebrać, bo jest cvoś z netem nie tak.. jak co to proszę na priv lub tutaj. Ale od 24 do.. nie wiem kiedy ( do kiedy mi nie założą neta... ) nie będę dostępna.

Ambercia moi chłopcy będą mieli wieeelką pizze na obiad.. oczywiście mojej produkcji. Ja niestety nie jem, co i mnie się wcale nie przykrzy....

Nie wiem w sumie jak waga, kiedyś warzyłam się po posiłkach i w lekkim ubranku i butach na siłowni, teraz mogę u siebie w domu.. i niech tak teraz zostanie... ciut jest mniej, ale w zeszłym tyg była większa różnica. cm w pasie jest mniej.. i to w sumie jakieś -4cm...

Powiem , że nie będę musiała nosić na szelkach spodni, bo mam tyle mniejszych rozmiarów, że bym garderobą połowę osiedla obdzieliła i jeszcze by mi zostało....

Oczywiście byłam dzisiaj już na siłowni, zrobiłam zakupy z moim dziadkiem, musiałam wypić kawę u babci.. dziadek namawiał mnie na pączka, ale niech sobie sam zje;) Babcia martwiła się co ja jem.. w gruncie rzeczy dużo... ale czasami jestem tak zakręcona , że np płatki z mlekiem zjadłam na kolację i zjebke dostałam... Fakt.. mogłam co innego zjeść... ale zapomniałam :oops:

Markotaka.. booo to jest kontrakt.. i to dla mnie baaardzo ważne jest.