DPS 23.02.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 A co to jest zumba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 23.02.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 A co to jest zumba? bardzo fajna i energetyczna aktywnosc http://zumbapolska.pl/ Arnika szkoda, ze blizej nie mieszkasz ... mam free wejsciowke do mojej silowni a akurat w weekend mamy same atrakcje. Oprocz normalnych zajec bedzie cos dla upiekszania wlosow, paznokci, dietki, testowanie zdrowych produktow i dopasowywanie sportowych biustonoszy ShockAbsorber Szykuje sie fajny weekend a Ty tak daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 23.02.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Amberciu a gdzie ta Twoja siłownia? - może ja się zmotywuję i wybiorę w weekend:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 23.02.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Amberciu a gdzie ta Twoja siłownia? - może ja się zmotywuję i wybiorę w weekend:rolleyes: niestety tak jak pisalam daleko od Arniki. Niestety az w Wawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 23.02.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 niestety tak jak pisalam daleko od Arniki. Niestety az w Wawie ja jestem z Warszawy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.02.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Chyba się okopię, wyprodukuję jakoweś kanały i będę udawała, że mnie nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.02.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Markoto no tak, ale dzieci sa nie tylko Twoje prawda? Milej zumby! tak ale maz pracuje duzo dluzej niz ja wiec ktos sie musi tymi malymi larwami zajac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 23.02.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 pasie zerknelam do agendy. Silownia czynna jest od 8.30, ale dzien atrakcji zaczyna sie od w sobote 12.00. My z pewnoscia bedziemy wczesniej. Jak chcesz mozesz wpasc przed 12.00. Jakby co, daj znac na priv a podam Ci adres i moj numer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.02.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Odcięli mnie dzień wcześniej... :mad::mad::mad::mad: Nie mogłam nadawać... Więc poszłam do pomarańczowych i kupiłam neta na próbę na dwa tyg i będ nadawać Potem to już mam nadzieję będzie na kablu.. no chyba, żeby nie zdążyli.... Jesoo jak ja bym chciała tam być... Szkoda, ze wcześniej nie wiedziałam... może bym i wycieczkę do W-wy sobie zrobiła... Idę mężowi pomóż się spakować do Zakopca.... i wrócę... Nooo Markotka nie ma lekko z Ambercią... I fajnie że na Zumbe poszłaś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 23.02.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Nie mogę się doczekać wiosny, w końcu będzie można pobiegać (co ciekawe na tej naszej zakutej wsi i starsze panie z kijkami chodzą i dziewczyny biegają, jest szansa że nikt nie będzie się oglądał za podskakującymi wałeczkami ). Arniczko, przyszłam wyściskać , strasznie tu daleko do komentarzy, ja bym Was wszystkich do urządzania przeniosła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.02.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Yokasta ale my tu urządzamy siebie właśnie Po Przygodzie z budowaniem, po zaniedbaniu siebie, po nabraniu oponek to teraz remanent i remont we własnej JA Aaa urządzać będę, ale nie wiem kiedy.. ogródek się zacznie, choć ja nie z tych co lubią grzebać w ziemi... wolę z kosiarką biegać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.02.2012 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Ooo, fajna ta zumba! Jakby u nas takie coś było, to bym chodziła, bardzo lubię tańczyć rytmy latynoskie. Czasem włączam w domu i tańczę, jak nikt nie widzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.02.2012 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.02.2012 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 DPS na youtube mozna znalezc sporo ukladow do zumby i mozna w domu potanczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 24.02.2012 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 O rany, jakie ja mam wyrzuty sumienia jak Was czytam Ciekawe ile mi zajmie dojrzewanie do decyzji o powrocie na fitness pewnie jeszcze z parę kilo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.02.2012 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Od rana mam jazdy... Miałam dobre chęci, ale nie mam czasu dzisiaj na siłownie... ledwo do domu wpadłam i znów muszę lecieć, tylko moim chłopakom coś ugotuję... Za to że nie byłam na siłowni idę z młodym na basen i jakieś 2-3 godziny poćwiczę w wodzie to też dobre, a z drugiej strony baaardzo mnie wszystkie mięśnie bolę... za bardzo dałam sobie w uda i w ręce... TAR.. to nie tak jak myślisz... dałabym radę bez... ale muszę sprawozdania pisać i wysyłać maile ... a gdzieś za netem biegać i posyłać maile nie chce mi się... więc wolę mieć swoje nadawanie. Miałam też sporo rachunków do powysyłania... i zabrali mi net wczoraj.. owszem mieli go wyłączyć w nocy, ale żeby od rana go nie było to przegięli... Nie omieszkałam zwrócić się do salony i ich opieprzyć... Więc jakoby byłam zmuszona mieć też coś dla siebie... Raz, że o raporty chodziło.. dwa, że bank... choć to można było załatwić w banku... siedzenie na FM i tak za dużo mi czasu zabiera niż podjechanie do banku... Fajna ta Zumba Markotka.. u nas też jest, ale zawsze wieczorem i jakoś mi się już by nie chciało... po za tym to jest na godzinę... a ja nie wiem czasami co będę robiła za dwie godz, a co dopiero wieczorem... Elena.. my/ja tu mam z czym walczyć... A Ty dla dobrego samopoczucia... jak wskoczysz na rowerek i przesiądziesz się z autka to w tym / podobnym czasie będziesz w pracy co samochodem, a jaki fitness Po za tym masz tyyyle lasu dookoła... ( to tak jak ja i w moim lesie jeszcze nie byłam;) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.02.2012 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 No ja mam tylko wieczorem czas niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.02.2012 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 (edytowane) No ja mam tylko wieczorem czas niestety a ja tak jak Wiola - tylko rano - wykombinowałam, że w firmie mogę powiedziec, że mam spotkanie na mieście .........zaczynam od marca:) a w sumie firma wspólna z bartem to nikomu się tłumaczyc nie muszę Edytowane 24 Lutego 2012 przez pasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.02.2012 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Właśnie dzwonił monter z neostrady i już by może przyjechał.. ale po niedzieli bez pospiechu, poniedziałki jeżdżą do kradzieży a we wtorek przyjadą zamontować kabelek.... Ale super Lecę zjeść łososika na obiadek i po młodego i na basen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 24.02.2012 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Hej Arni! Juz Ci pisalam, ze tym netem to mnie bardzo zmobilizowalas Rano wstalam i jeszcze przed silownia wyskrobalm maila do Ciebie Dobrze zrobilas, ze masz dziasiaj dzien bez silowni. Woda w basenie zrelaksuje Twoje miesnie, lekko wymasuje i da im day off Odpoczynek dla miesni jest rownie wazny, jak regularne cwiczenia. Przemeczone miesnie prowadza do katabolizmu i ogolnego zniechecenia. Boli nas cialo, sila spada, energii brakuje. Day off jest niezbedny Dzisiaj tez jakos kiepsko mi sie cwiczylo ... tak czasami bywa. Ja to wiem, przelaczam sie wtedy na lekkie cardio, zmiejszam obciazenie na maszynach, wybieram lzejsze sztangielski i robie mniej powtorzen Wazne, aby trening wciaz sprawial przyjemnosc, a nie byl ekstremalna walka z gorszym dniem Za to mialam zwyzke intelektulana i umyslowa praca poszla sprawnie i szybko U nas dzisiaj grillowane baklazany nadziewane mielona piersia z indyka z pomidorami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts