Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:o

A co to jest zumba? :jawdrop: :oops:

bardzo fajna i energetyczna aktywnosc :-) http://zumbapolska.pl/

Arnika szkoda, ze blizej nie mieszkasz ... mam free wejsciowke do mojej silowni a akurat w weekend mamy same atrakcje. Oprocz normalnych zajec bedzie cos dla upiekszania wlosow, paznokci, dietki, testowanie zdrowych produktow i dopasowywanie sportowych biustonoszy ShockAbsorber :rolleyes: Szykuje sie fajny weekend a Ty tak daleko :(

Odcięli mnie dzień wcześniej... :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Nie mogłam nadawać...

Więc poszłam do pomarańczowych i kupiłam neta na próbę na dwa tyg i będ nadawać :lol: Potem to już mam nadzieję będzie na kablu.. no chyba, żeby nie zdążyli....

Jesoo jak ja bym chciała tam być...

Szkoda, ze wcześniej nie wiedziałam... może bym i wycieczkę do W-wy sobie zrobiła...

Idę mężowi pomóż się spakować do Zakopca.... i wrócę...

Nooo Markotka nie ma lekko z Ambercią...

I fajnie że na Zumbe poszłaś....

Nie mogę się doczekać wiosny, w końcu będzie można pobiegać :wiggle: (co ciekawe na tej naszej zakutej wsi i starsze panie z kijkami chodzą i dziewczyny biegają, jest szansa że nikt nie będzie się oglądał :rotfl: za podskakującymi wałeczkami :rotfl:).

Arniczko, przyszłam wyściskać :D, strasznie tu daleko do komentarzy, ja bym Was wszystkich do urządzania przeniosła :D.

Yokasta ale my tu urządzamy siebie właśnie :lol:

Po Przygodzie z budowaniem, po zaniedbaniu siebie, po nabraniu oponek to teraz remanent i remont we własnej JA :)

Aaa urządzać będę, ale nie wiem kiedy.. ogródek się zacznie, choć ja nie z tych co lubią grzebać w ziemi... wolę z kosiarką biegać.... ;)

Od rana mam jazdy...

Miałam dobre chęci, ale nie mam czasu dzisiaj na siłownie... ledwo do domu wpadłam i znów muszę lecieć, tylko moim chłopakom coś ugotuję...

Za to że nie byłam na siłowni idę z młodym na basen i jakieś 2-3 godziny poćwiczę w wodzie to też dobre, a z drugiej strony baaardzo mnie wszystkie mięśnie bolę... za bardzo dałam sobie w uda i w ręce... ;)

TAR.. to nie tak jak myślisz... dałabym radę bez... ale muszę sprawozdania pisać i wysyłać maile ... a gdzieś za netem biegać i posyłać maile nie chce mi się... więc wolę mieć swoje nadawanie.

Miałam też sporo rachunków do powysyłania... i zabrali mi net wczoraj.. owszem mieli go wyłączyć w nocy, ale żeby od rana go nie było to przegięli...

Nie omieszkałam zwrócić się do salony i ich opieprzyć... Więc jakoby byłam zmuszona mieć też coś dla siebie... Raz, że o raporty chodziło.. dwa, że bank... choć to można było załatwić w banku... siedzenie na FM i tak za dużo mi czasu zabiera niż podjechanie do banku...

Fajna ta Zumba Markotka.. u nas też jest, ale zawsze wieczorem i jakoś mi się już by nie chciało... po za tym to jest na godzinę... a ja nie wiem czasami co będę robiła za dwie godz, a co dopiero wieczorem...

Elena.. my/ja tu mam z czym walczyć... A Ty dla dobrego samopoczucia... jak wskoczysz na rowerek i przesiądziesz się z autka to w tym / podobnym czasie będziesz w pracy co samochodem, a jaki fitness :) Po za tym masz tyyyle lasu dookoła... ( to tak jak ja i w moim lesie jeszcze nie byłam;) )

No ja mam tylko wieczorem czas niestety :)

a ja tak jak Wiola - tylko rano - wykombinowałam, że w firmie mogę powiedziec, że mam spotkanie na mieście .........zaczynam od marca:) a w sumie firma wspólna z bartem to nikomu się tłumaczyc nie muszę:D

Edytowane przez pasie

Hej Arni! Juz Ci pisalam, ze tym netem to mnie bardzo zmobilizowalas :-) Rano wstalam i jeszcze przed silownia wyskrobalm maila do Ciebie :-)

Dobrze zrobilas, ze masz dziasiaj dzien bez silowni. Woda w basenie zrelaksuje Twoje miesnie, lekko wymasuje i da im day off :-) Odpoczynek dla miesni jest rownie wazny, jak regularne cwiczenia. Przemeczone miesnie prowadza do katabolizmu i ogolnego zniechecenia. Boli nas cialo, sila spada, energii brakuje. Day off jest niezbedny :-)

Dzisiaj tez jakos kiepsko mi sie cwiczylo ... tak czasami bywa. Ja to wiem, przelaczam sie wtedy na lekkie cardio, zmiejszam obciazenie na maszynach, wybieram lzejsze sztangielski i robie mniej powtorzen :-) Wazne, aby trening wciaz sprawial przyjemnosc, a nie byl ekstremalna walka z gorszym dniem :-)

Za to mialam zwyzke intelektulana i umyslowa praca poszla sprawnie i szybko :wiggle:

U nas dzisiaj grillowane baklazany nadziewane mielona piersia z indyka z pomidorami :-)