braza 24.02.2012 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Ja mam Zumbę 30 km dalej ... może sąsiadka da się namówić ... W domu by mi się nie chciało ...Arnika, zadzwonię na pewno, ale ciągle coś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.02.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Właśnie wróciłam... ponad 2,5 godziny pływania, pływania na sportowym basenie, brzechtania się wchodzenie na wieżyczkę do rur zewnętrznych... karnet miałam na 3 godz ale mi się już nie chciało... ileż to można... Ale w wodzie też ćwiczyłam ... jakby inaczej.. troszkę w wodzie trzeba było też popracować... W nagrodę zjadłam 2 oscypki białe... to już moja kolacja... może ciut za dużo... ale za to jakie pyszne. Właśnie mąż wrócił z Zakopanego z świeżuteńką dostawą Czytałam Ambercia rano, ale nie miałam czasu klikać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 24.02.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 W nagrodę zjadłam 2 oscypki białe... to już moja kolacja... może ciut za dużo... ale za to jakie pyszne. ja tego nie wiedzialam, a z Mezem porozmawiam w przyszlosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.02.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 (edytowane) teraz to juz chyba nie oscypki Arnika gdzie jezdzisz na ten basen do Neptuna? Edytowane 24 Lutego 2012 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.02.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Nooo ocypki przywozi zawsze jak jedzie do Zakopca.. średnio co 2 tyg a czasami co tydzień albo i co 3 tyg... niestety nie relaksacyjnie.... Wszyscy kochamy oscypki Wiem, wiem.... już nie będę.... Jutro spalę na siłce.... Markotka jeżdżę do Nemo... miałam kiedyś pod nosem teraz też niedaleko, zwłaszcza jak jadę po Emila to jest ta sama droga... Byłaś kiedyś? Trochę mało atrakcji jak dla mnie.. w porównaniu z Bukowiną, czy Krakowem to blado wypada... ale , ze pod nosem to czasami można... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.02.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 W Nemo nigdy nie bylam Pisalam, ze nie oscypki bo oscypki sie produkuje od maja do wrzesnia teraz to chyba gołki zwane scypkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.02.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 No tak... bo nie ma teraz owczego mleka.. tylko krowie.... Ale jaki smak.....W DG jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 24.02.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Jak jestem w Arni stronach to tez w Nemo plywam, albo w Jaworznie Niestety zazwyczaj strasznie duzo luda tam jest, wiec staram sie byc skoro swit, bo wtedy tory sa w miare wolne Oscypki wykreslamy z menu!!! I to natentychmiast i na prawie zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.02.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Buuuu z oscypkami Ale się muszę pogodzić.... A dzisiaj w Nemo o dziwo było kilkanaście/kilkadziesiąt osób.. wręcz pustawo było... aż byłam zdziwiona... Tory... brrrr jaka tam zimna woda jest... przepłynęłam kilka razy basen i uciekłam.. Emil co mnie tak namawiał też uciekł razem ze mną.... Aaaa byłam wczoraj w sklepie... widzę fajny garniturek.. czasami przydają się spodnie z marynarką, a ze fajnie odszyty, fajny materiał i model/fason.. to wzięłam do ręki.. do przymierzalni... oczywiście rozmiar taki jak zwykle ostatnio brałam... przymierzam i zonk... spodnie za duże, i to już widać.. a marynarka/żakiet... no jakby to powiedzieć też za obszerna.. i cycków mi do niej brakło.... Jaka byłam zadowolona Nie bardzo miałam ochotę na zakupy, bo i po co jak się odchudzam, ale chciałam przymierzyć... Nooo za niedługo będą wyciągane mniejsze dżinsy z półki... Ale jeszcze tak z tydzień/ dwa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.02.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Amber jakbyś chciała pływacki basen, a nie bulbulatory to jest bliżej mnie fajny... Kiedyś kopalniany, przeszedł generalny remont i byłam zdumiona.. opłaty coś koło chyba 8zł za godz... więc w stosunku do Nemo to niewiele i ludzi wcale nie jest tłum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.02.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.02.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 A kiedy się wybieracie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.02.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Daty kiedy i gdzie jedziemy nie znam.. nawet nie wiem co wybrać... oj nie wiem...Wczoraj jak na Geslerową popatrzyłam to nagle uzmysłowiłam sobie, ze byłam w baaardzo wielu miastach, ale we Fromborku chyba nie... nie pamiętam... może ta Bryza... ( dobrze kojarzę...? ) ale najlepsze to jednak jest dla nas zachodnie wybrzeże.. Mąż przynajmniej miałby gdzie się zatrzymać i z kim porozmawiać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 24.02.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 8 zeta to rzeczywiscie malo Poprosze o namiar, gdy Cie nawiedze! Tylko bardzo prosze NIC nie kupuj z nowych ciuchow az do konca marca! Pieniadze wyrzucone w bloto! Tylko 10% odchudzajacych osiaga wymarzona wage! Jestem przekonana, ze jestes w tych 10% i dlatego na przelomie marca i kwietnia, w pierwszych cieplych promieniach slonca bedziesz nosic swoj wymarzonty rozmiar! A wtedy obie poszalejemy w sklepach! Wpisz sobie w kalendałek, ze bede po 8 kwietnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.02.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Super Już wpisuję... A to akurat święta są... Będziesz na dłużej?????? Namiar basenu posyłam na priv... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 24.02.2012 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Arni bede tuz po Swietach. Moja Mama ma kontrol w Piekarach, wiec musze byc aby ja dostarczyc i lekarza wysluchac Swieta sa u nas w wawie (jak zwykle ) , ale pewnie od 11 kwietnia bede sie krecic w Twoich okolicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.02.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 OKi to czekam Aaa i ja ciuchów nie kupuję... oj nie... ja tylko oglądałam .... jak w muzeum... Ale byłam zadowolona jak dotąd dobra na mnie była by garsoneczka/garniturek... a okazał się za duży.. już sporawo za duży... pooglądać mogę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.02.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.02.2012 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 24.02.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 TAR Plusz zostal wykastrowany gdy mial 4 miesiace (dlatego wciaz moze do kuwety sikac , a Maje sterylizowalismy po nowotworze, czyli gdy miala 8 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts