Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nic nie zrobię.. wyłączę nitką jedną, i już... przerzucimy kaloryfer z kotłowni do garażu i zlikwiduje kaloryfer z wiatrołapu a dam do garażu... dwa wystarczą na garaż.. może... A jak nie to wywalę podłogówkę z garażu w ogóle...

Gorzej jakby okazało się, że trzasło łączenie głównej wody co to w wylewce jest...

Eee to ja wina nie bardzo , szczególnie takiego wytrawnego...

a pomyśleć, ze mam wielki balon białego winka i wcale kwaśne nie jest, drugi mały balonik winka słodziutkiego, aż za bardzo....

A z trunków to wszelakie likiery kawowe.. jakie by nie były to są pyszne i czy oryginalne czy podróby to mi to ryra, ważne, ze kawowe , irlandzkie , ajerkoniaki , malibu , Sheridans, kalua i kilka innych.

Wina... hmmm słodkie, półsłodkie... i martini roso i czerwone...

Piwo żywe/białe...

Sporo tego się nazbierało.

Nooo zaraz wsiądę w turbolota i dolecę... :)

Mieli do męża klienci podjechać z zachodniopomorskiego... Mąż czeka..., czeka... / dzwoni.... Oni śpią w Poznaniu... :eek:

Ja się pytam po co?????

Tą traskę robi się w jakieś 6 godzin z palcem w nosie...

Ja z młodym na środkowe wybrzeże sama jeżdżę jakieś 9-10 godzin, ale dróg nie ma i nie samochód, ale robię to sama , z jednym przystankiem na kawę obiad, .. a tu dwóch facetów i na raty jadą...

Rozumiem... że mogli się położyć w drodze powrotnej.. ale w jedną stronę nocleg to i w drugą stronę tez???

Wymiękłam....

a tu dwóch facetów i na raty jadą...

Rozumiem... że mogli się położyć w drodze powrotnej.. ale w jedną stronę nocleg to i w drugą stronę tez???

Wymiękłam....

hmmm ... jakby Ci to powiedziec ... ;) :lol2: Moze nie powiem a podprowadze ;) Dwoch facetow, krotka trasa, dwa noclegi a Ty jeszcze wymiekasz :eek::lol2:

No co za śturmoki....

Taka trasa no niby km sporo... ale... to tylko 12 godzin za kółkiem... bo 6 w jedną, 6 w drugą stronę.... chwilka przerwy na obiad, kolację i rozmowa z mężem... i z czapki...

Mąż w życiu by nie jechał z takimi noclegami.. no chyba, ze byłby padnięty...

Eeee o facetów to akurat się nie boje....

Zdradza mnie mój mąż.. a jakże... z wędką, z rybą..., o motorku śni.. ale że on i facet... Nieeee to niemożliwe....

...a jakby wiedział co my tu wypisujemy to albo by się pośmiał, albo pogonił, albo skwitował... waryjotki :lol:

Odrobiłaś papiery??????????????

chyba pójdę spać... bo bardzo mnie ssie.... już nawet maleńki jogurcik wypiłam Linessa 125g...

Wcześniejsza woda nic nie poradziła...

Bajorko mam w brzuchu, żaby się zalęgną, a jak głodna byłam tak nadal jestem...

I jak tu usnąć na głodnego... brrrrrr