Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jamles ... nie wierzę... Ale jak on tu znajdzie mnie w tym lesie;)

DPSia.. no taką opcje brałam pod uwagę... ale.... no właśnie ale... nie za mało tych GB dostanę żeby było dla wszystkich, a chłopaki chcą korzystać z YT i innych stronek, coś przejrzeć, coś zgrać... a tu się nie da...

Witaj Nadulka... ostatnio to chyba u mnie tylko o odchudzaniu z małymi zonkami....

Poszedł czujnik z CO... Znowu w kotle nie paliliśmy, bo pompy sterownik nie załączał.. mąż zamówił ten czujnik, wczoraj przyszedł i ... mam męża bohatera w swoim domu :)

Naprawił to i teraz gra i buczy, mam ciepłą wodę z kotła a nie z grzałki :)

Arni od rana probuje wyslac do Ciebie mail i sie nie udaje. Wyrzuca jakis blad Twojego serwera :( POzniej bede probowac ponownie, bo teraz lece ;)

Ty wiesz jak mi muli net... i wiesz, ze ja nie potrafię usuwać nic co jest w kompie...

Ja nie mam bladego pojęcia co i jak się robi....

Wiesz, zawsze można pogadać w orange o większym limicie transferowym, to cos tam kosztuje, ale jesli to dla Was ważne, to... ;)

Ja mam 3GB i starcza mi po kokardę.

3Gb mam na jakieś kilka/kil;kanaście dni, jak jeszcze pilnuję czy chłopaki czasami na nic nie wchodzą...

Nie chcę być żandarmem dla swoich dzieci... Po to jest net, żeby z niego korzystać...

Na FM, all i jakieś info dla mnie samej też starcza... ale chłopcom już nie...

Amber to wyślij na priv, dojdzie....

Aaa i powiem Wam, ze dzisiaj już tyyyle narobiłam, tyle się najeździłam i polatałam po 3 sklepach, oczywiście byłam na siłowni i przemaszerowałam tylko niecałe 6km i spaliłam 472kcl ...

Nogi nie powiem gdzie mi wchodzą, spać mi się już chce, a zaraz spadam po młodego...

Wszystko doszlo! :-)

Arni mysle, ze powinnas szukac tak ok. 10 - 20GB. Mniej z pewnoscia nie wystarczy. No way! Ja mam karte z Ery (podrozna) i uzywam tylko gdy czekam na kogos w kawiarni, albo w jakimkolwiek miejscu gdzie mam chwile czasu i zuzywam ok. 2 - 3 GB/miesiac. W domu siedzimy na kablu, wiec na szczescie limitu nie ma bo sciagane i wysylane dane, to z pewnoscia wiecej niz 40 - 50 GB.

A jak u Was chodzi Era? Mialam kiedys Orange i tak wolnej i awaryjnej sieci to dawno nie widzialam. I pomyslec, ze najwieksze problemy byly z nia tuz pod Konstancinem i na Mokotowie :sick: Era dziala bardzo ok, a i w pociagu na trasie np. wawa - wroclaw spokojnie (z malymi przerwami) mozna korzystac :-)

Aaa i powiem Wam, ze dzisiaj już tyyyle narobiłam, tyle się najeździłam i polatałam po 3 sklepach, oczywiście byłam na siłowni i przemaszerowałam tylko niecałe 6km i spaliłam 472kcl ...

Nogi nie powiem gdzie mi wchodzą, spać mi się już chce, a zaraz spadam po młodego...

dzisiaj mojej native opowiadalam o Tobie :-) Byla zachwycona i postepami i energia i konsekwencja :-) Ona uwielbia konsekwentnych i energetycznych ludzi, wiec od razu poczula do Ciebie ogromna sympatie! Powiedziala, ze bedzie dopytywac o Twoje dalsze postepy!!! :wiggle:

BTW sama prowadzi firme sportowo-cateringowa, wiec zdrowy styl zycia jest Jej bardzo bliski :)

native

To Twoja lektorka??????

Musze dryndnąc do ślubnego czy dziecia odbierze.. bo tak mnie nogi mapir.....ą że do furtki chyba nie dojdę.....

ps... już przyjechał :(

aaa i miałam napisać, ze z domu mi się nie chce nigdzie wyjeżdżać... boooo wszędzie pokoiki maleńkie, klaustrofobii można się nabawić... nie ma wygodnych foteli...

Nooo masakra z tym lokum jest ...

Ale muszę coś wybrać na ;lato i nie wiem gdzie i co...

Ja muszę coś wybrać z rehabilitacją dla młodego żeby coś było i z dofinansowaniem z PCPRu żeby było... a tych ośrodków niby dużo, ale albo jedzenie nie takie, albo warunki albo ...

zawsze jest coś.. No i jakaś fajna dziurka... bo duże kurorty to tłumy ludzi, masakra... tam nie wypocznę, a że mam autko to zawsze jest jak podjechać...

Chciałabym przełam lipca/ sierpnia i raczej morze... no chyba, ze coś nad jeziorem... albo może być coś innego...

Choć ja kocham morze, to raczej ja do wody nie wchodzę, bo krioterapia to mnie nie interesuje... Emil z morza natomiast nie wychodzi ...