AmberWind 01.03.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Arni a czemu taka fantazja jest na lapach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.03.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Hmmm...Ona ma mieć łapki jeszcze bardziej owłosione... taki jest wzorzec i wygolona dupka i łapy do łokci... ale że miała takie filce to trzeba było króciutko ściąć... Przednich łap nie da sobie wcale robić.. a ja się z nią nie szarpię... Odrosną i będzie dobrze... Wiem.. oczy Cie bolą od tych zdjęć.. ale nie mam lepszego sprzętu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.03.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 (edytowane) .... Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.03.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 dla porównania... Ikna kudłata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 01.03.2012 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Arni spoko! Ja nie jestem jakas nadwrazliwa jesli chodzi o foty! Maja dokumentowac chwile i tyle Myslalam, ze lapy pozostawia sie bez dodatkowe modelowania jak u pudli ... I krotsze wlosy na glowie i uszach Taki jest wzorzec? Kurcze bardzo zaburzone sa proporcje i caly srodek ciezkosci stoi na glowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 01.03.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Ineczka kudla piekna! To sie podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.03.2012 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Nooo teraz śmiesznie wygląda, ale jest praktycznie.. I też mnie się podoba kudłata... nawet bardzo, ale lenistwo zwycięża... , tym bardziej, że Bozia nie poskąpiła jej sierściucha.. Pinki połowę tego nie miał...I jak Inka ma być bez kołtunów, jak każdy do niej podchodzi i czochra ja... No jak? ja się pytam... A szczotka wszystkich parzy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.03.2012 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 juz sobie wyobrażam co moja Zu by z Inką wyczyniała - wszystkie gumki i spinki byłyby w użyciu:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.03.2012 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Ło matko, jaki i Inki rzeczywiście lew jest, jak kudłata! Toż to skaranie boskie, taki włos utrzymać! BARDZO dobrze zrobiłas, że ostrzygłaś, znając siebie pojechałabym jeszcze bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.03.2012 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Wzorzec jest taki, że łapki ma mniej więcej tak jak na środkowym zdjęciu powyżej, dupka strzyżona a włosy z grzbietu, brzucha głowy i uszu się nie podcina. Rosną prawie do ziemi. Wygląda jak lew wówczas.. Stąd chyba nazwa rasy Lwi Piesek. Pasiulka... no przytulanka jest okropna, można jej robić wszelkie kokardy i spinki i to na całej głowie i na jej całej... Jest niesamowicie miękka w dotyku. Wczoraj jak z nią jechałam to byłam po Emila w szkole. Robiła za gwiazdę... Emil nią wyszarpał we wszystkie strony wynosił, pokazał wszystkim nauczycielom, rehabilitantom, wszystkim dzieciom... a ona nikomu nic... Dzieci wszystkie ją wyszarpały za kudełki, wymiziały, wygłaskały.. ona nic... A potem się dziwić, że ma kołtunki... Dzieci z zachwytem piszczały że jest tak cudna i miękka jak owieczka. Jest absolutnie do kochania i do miziania. Po to ona jest.. a że nie słucha, no bo przecież ze wsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 02.03.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Wolę kudłatą! Jest taka pełna jakie to słodkie kokardki . Ogólnie małych psów nie lubię ale wiem też ile radości i miłości mogą dać i kocha się je niezależnie od tego czy są małe czy duże . A Twoje słowa Arniczko to potwierdzają Ściskam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 02.03.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Dzieci wszystkie ją wyszarpały za kudełki, wymiziały, wygłaskały.. ona nic... A potem się dziwić, że ma kołtunki... Dzieci z zachwytem piszczały że jest tak cudna i miękka jak owieczka. Jest absolutnie do kochania i do miziania. Po to ona jest.. a że nie słucha, no bo przecież ze wsi ja bym dala ktoregos z moich psow wyszarpac A jak mala to znosi, oprocz tego ze ma anielska cierpliwosc i nikogo zebem nie poczestuje? Wchodzi w interakcje? Sama inicjuje kontakty z obcymi dzieciakami wesolo wachlujac ogonkiem? Tak podpytuje, bo prawda jest taka, ze mala ilosc "niziolkow" nadaje sie do dogoterapii. Raz, ze sa za delikatne, za male, za drobne na wszedobylski, a czasami brutalny dotyk dzieci, a dwa silna trzeba miec psyche, aby wytrzymac gdy ludzki wielkolud nagle sie schyla i cap lapie cie za drobne cialko i energicznie podnosi do gory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.03.2012 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Arnisia - Jamles mówił, że jak chcesz nasiona tych pomidorów, to Ci wyśle, leć zapytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.03.2012 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 ja bym dala ktoregos z moich psow wyszarpac A jak mala to znosi, oprocz tego ze ma anielska cierpliwosc i nikogo zebem nie poczestuje? Wchodzi w interakcje? Sama inicjuje kontakty z obcymi dzieciakami wesolo wachlujac ogonkiem? Tak podpytuje, bo prawda jest taka, ze mala ilosc "niziolkow" nadaje sie do dogoterapii. Raz, ze sa za delikatne, za male, za drobne na wszedobylski, a czasami brutalny dotyk dzieci, a dwa silna trzeba miec psyche, aby wytrzymac gdy ludzki wielkolud nagle sie schyla i cap lapie cie za drobne cialko i energicznie podnosi do gory Nie miota z zachwytu ogonkiem.. bo ona raczej nie macha.... Ale z anielską cierpliwością wszystko zniosła... Baaaardzo dzielnie... Pinki też taki był... Od tej Hodowczyni wychodzą super szczeniaki... Już kilka jest w dogoterapii... ostatni poszedł w tym roku do Ostrawy, jest też pod Krakowem i gdzie to już nie wiem, nasze są do prywatnych celów,.... znaczy Pinki był, a Inka jest.... Ona jest cudna.... Aaa brytalny dotyk... hmmm.... nie wszyscy mają brutalny... czasami dzieci potrzebują żywe przytulanki.... I takie są Lwie Pieski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.03.2012 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Arnisia - Jamles mówił, że jak chcesz nasiona tych pomidorów, to Ci wyśle, leć zapytaj. DPSia chciałabym... ale ja nie potrafię... A mam gości do jutra i nie dam rady po forumie biegać... Jamles Poproszę ... jak masz za dużo flancy( sadzonek) to też mogą być... Przyjadę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.03.2012 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Witam się w słoneczny niedzielny poranek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.03.2012 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Ale co nie potrafisz - iść do Jamlesowego wątku...? TUTAJ. Czy posiać nie potrafisz...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.03.2012 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Posiać i hodować... ja to z tych co trawa i koniec... Do Jamlesa trafiam, a jakże.. Muszę przejść i zobaczyć co słychać.... I ja również witam w piękny słoneczny dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.03.2012 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Oooo i nic nie pisze, ze wydaje/sprzedaje... Nic.. tylko o frytkach pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 04.03.2012 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 nie wszyscy mają brutalny... czasami dzieci potrzebują żywe przytulanki.... I takie są Lwie Pieski jasne, ze nie wszystkie dzieci chca od razu "mordowac" z milosci pieska . W szczegolnosci te, ktore sa wychowane w psiarskich ale swiadomych domach. Pieknie potrafia sie zajmowac psem, z szacunkiem i miloscia ... Emil od malego z psami wychowywany, wiec inne dzieci moga sie od Niego wiele nauczyc dobrego A z drugiej strony takie cieplutkie i mieciutkie cialko sunieczki najlepiej dziala na dzieciece smuteczki i uczucia Arni jak goscie? To chyba byl mega udany weekend :wiggle: BTW dzisiaj upieklam mega dietetyczne brownie Ma mniej niz 60 kcal w kawalku, duzo blonnika, zero oleju czy masla i zero normalnego cukru http://i44.tinypic.com/2nu3ue0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts