markoto 05.03.2012 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Ja planuje w tym roku posadzic pomidorki koktajlowe, jak dla mnie najsmaczniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 05.03.2012 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Arni wpadam jak po ogien, bo u mnie okrutnie zabiegany poniedzialek a tu takie dobre newsy!!! Alez sie ciesze!!! W szczegolnosci, ze w szafie zaczelas grzebac i dawno zapomniane ciuchy zakladac GRATULUJE Kochana!!!! O i jak mocno!!! Depsia u Ciebie na wadze powinno byc szybciej niez u Arni, ale w obwodach wolniej. Arni cwiczac "zamienia" tluszcz na miesnie. Dlatego mozna nawet tym sposobem "tyc" (spokojnie, to tylko wyolbrzymienie pewnych mechanizmow ) ale miec coraz mniej i mniej i mniej w obwodach. Gdy nie cwiczymy, ale dietujemy to mozemy liczyc na utrate tkanek ogolnie: miesni i tluszczu, oraz wody. Generalnie nic nam sie nie zamienia a miesni tez wiecej nie bedzie. Szybciej widzimy efekty na wadze, ale wolniej na pasku spodni Jak teraz zaczniesz wiecej fizycznie pracowac, to pewnie sie to zmieni a zaangazowane miesnie (pewnie najbardziej ramiona, przedramiona i uda) zaczna sie pieknie wyleszczac Normalnie tak jestem dumna z Arni, ze ide sie upic ... herbatka malinowa z cytrynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 05.03.2012 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Ja planuje w tym roku posadzic pomidorki koktajlowe, jak dla mnie najsmaczniejsze pyszne, ale ja jestem za malinowymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.03.2012 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.03.2012 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Ambercia - pewnie tak własnie będzie, ale w sumie to nie przeszkadza mi tempo, byle tendencja sie utrzymała. Do wesela zdążę trochę schudnąć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 05.03.2012 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Ambercia - pewnie tak własnie będzie, ale w sumie to nie przeszkadza mi tempo, byle tendencja sie utrzymała. Do wesela zdążę trochę schudnąć! pewnie, ze zdazysz!!! Najwazniejsza jest tendencja i motywacja A po tylu miesiacach, to juz Ci w krew wejdzie i na stale zdrowotnosc zagosci Oczyma wyobrazni wiedze, jak od nastepnego roku bedziesz turnusy eko_fit_live organizowac Podesle Ci tyle "pacjentek", ze w jednym turnusie nie ogarniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.03.2012 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Hehe - musiałabym sama gotować. Odpada!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 05.03.2012 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Hehe - musiałabym sama gotować. Odpada!!! a male ilosc tego gotowanego Cie nie przekonaja??? Ostatecznie, to moze byc baaaardzo zdrowy turnus sam posiejesz_sam zbierzesz_sam zjesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.03.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 ...Ostatecznie, to moze byc baaaardzo zdrowy turnus sam posiejesz_sam zbierzesz_sam zjesz Z dodatkową płatnością za udostępnienie areału i kuchni... :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.03.2012 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 ooo to ja chcę szybciej chudnąć... A ja ćwiczę i ćwiczę.. i chudnę powolutku.. i rezultaty są ale.. no mogły by być większe.... A na turnus fit to ja się nie piszę... ja nie lubię w ziemi się babrać... Leżaczek wygodny fotel... szum morza, krzyk mew... i ciepełko... To jest to co Arnice potrzebne jest do szczęścia. ale grabiom i ziemi mówię stanowczo nie... I jeszcze jakbym miała zasiać, pielęgnować i to co zbiorę jeść... to chyba bym z głodu umarła... Pojechałam dzisiaj do ogrodniczego i kupiłam ten olej na krzoki... i będę psiukać... ino tylko nie wiem czy jak leci czy jak.. No dobra lekcję z czytania odrobię , bo ledwo kompa dorwałam na kilka minut... syn okupuje;) Zajechałam też do sklepu z drewnem... no i oblookałam listwy przypodłogowe... czas wreszcie zamówić... Mnie podobają się zupełnie prościutkie z zaokrąglonym brzegiem na 7 albo 8 cm... są też z półwałkami, ćwierćwałkami i rowkami.. hmmm... no niby nie złe, ale jakoś mi nie pasują... Musi ślubny podjechać i looknąć ... niech będzie tez , że widział... Oczywiście wskazanie na te proste... I tak myślę, że wybielę je i pomaluję jakimś super lakierem do parkietów mocnym.. będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.03.2012 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Jaki dzisiaj cudny dzień się zapowiada Świeci cudne słonko , choć z rana termometr pokazuje niestety -7.... brrrrrr Woda na działce stoi, znaczy ziemia jeszcze zamarznięta... dookoła domu , gdzie spadł śnieg jeszcze są zwały śniegu, nie roztopiły się.... Już czekam na cieplejsze dni.... Laski już poobcinały krzoczki, ja nic... i tylko dlatego, że mokro jest jak diabli.... i zginął mi jeden super sekator.. ciekawe gdzie go posiałam... hmmmm dobrze posiałam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.03.2012 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.03.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Oooo to by było dobre, bo to i dobry sekator.. ze stali japińskiej... naprawdę dobry był.... Ciekawe tylko jakie by były małe sekatorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.03.2012 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Ja tez jeszcze nic nie ruszylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.03.2012 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.03.2012 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Ja lubię grzebac w ziemi, wolę to niż gotować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 06.03.2012 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 A ja lubie moje kielki uprawiac ... jakaz to wdzieczna i zdrowa produkcja I pomyslec, ze zadnych nawozow nie uzywam (ani zdrowych, ani zdrowotnosci pozbawionych ), zadnych narzedzi, o pogode tez martwic sie nie musze, slonce, deszcz, mroz czy susza im nie straszna Normalnie uprawa doskonala Arni a ja myslalam, ze Ty z luboscia te rabaty i grzadki pielegnujesz O moich doswiadczeniach z dzialka nawet pisac nie bede Bolesny temat, ktory znalazl rozwiazanie w postaci bardzo sprytnego ogrodnika, z bardzo sprytnym sprzetem :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.03.2012 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 A ja wolę wszystko załatwiać, ogarniać, niż gotować i zielone uprawiać.... A .. przepraszam... lubię jedną pracę w ogrodzie ... z kosiarką i wertykulatorem biegać... to mogę i co tydzień robić... A , że działka jakoś wyglądać musi to też i uprawiam.. ale jak czytam u TAR i Efi o krzokach to mnie oczy bolą i nie mam pojęcia o czym one gadają.. każdą nazwę musiałabym googlować... a nieraz wcale nie wychodzi to o co mnie chodzi, wiec się poddałam... Spadam po Emila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.03.2012 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Amber dobrze ze mi o kielkach przypomnialas, mam troche fasoli mung to sobie zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.03.2012 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 No własnie, muszę i ja na kiełki posiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts