wu 03.02.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 ze wzajemnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.02.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 ze wzajemnością Yaro poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.02.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Też mam CW zacierane piaskiem kwarcowym. NIe chciałam takich gładziutkich. I jeszcze malowane wałkiem z fakturką delikatną - dla mnie super - taka morka została. Tak miało być. Fakt - trzeba przecierać (nie papierem, bo będą placki) pacą styropianową - a to dodatkowa robota, ale efekt mi się podoba. Uśmiałam się również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.02.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Na zdr zdrówko Nie ma to jak uśmiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.02.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 POMÓDLMY SIĘ ZATEM O DOBRYCH MĘŻÓW: Ojcze NASZ, który jesteś w niebieMamy taką prośbę wielką dziś do CiebieDaj nam faceta i ma być bogatyMa mieć Ferrari - za cash nie na ratyDuże mieszkanie, a najlepiej willęMa nas wciąż słuchać, nie tylko przez w chwilęMa nas zadowalać kiedy mamy ochotęŚniadanie nam robić - nie tylko w sobotęOglądać romansy, biżuterię kupićW życiu naszym nie będzie mogł się nigdy upićNie chcemy nigdy widzieć jego własnej matkiMy wydajemy kasę - on płaci podatkiOn nie ma kolegów - my mamy koleżankiKont ma mieć on wiele - okoliczne bankiZłotych kart bez liku, czeków co nie miaraJak nam to załatwisz - wzrośnie nasza wiara ....................................Amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.02.2010 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 najlepsza jest dawka zdrowego smiechu z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.02.2010 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Cześć Ania i inne dziewczyny i chłopaki zaglądające Zaglądaj częściej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 04.02.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Cześć Ania i inne dziewczyny i chłopaki zaglądające Zaglądaj częściej.... Cześć ci Zaglądam często Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 04.02.2010 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 efekt mojego śmiechu odczuł monitor idę po papier aby rosę zebrać dobrze że to nie na dworze bo szron by się zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.02.2010 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Tyyyyyyyyyy Arnika, Twoje chlopaki to normalnie modele nie z tej ziemi. A od starszego chyba lasek nie nadazasz odganiac, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.02.2010 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Tyyyyyyyyyy Arnika, Twoje chlopaki to normalnie modele nie z tej ziemi. A od starszego chyba lasek nie nadazasz odganiac, co? skad wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.02.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Tyyyyyyyyyy Arnika, Twoje chlopaki to normalnie modele nie z tej ziemi. A od starszego chyba lasek nie nadazasz odganiac, co? skad wiesz? Z n-k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.02.2010 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Tyyyyyyyyyy Arnika, Twoje chlopaki to normalnie modele nie z tej ziemi. A od starszego chyba lasek nie nadazasz odganiac, co? skad wiesz? Z n-k. zlikwidowalam konto wiec nie zobacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.02.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Tyyyyyyyyyy Arnika, Twoje chlopaki to normalnie modele nie z tej ziemi. A od starszego chyba lasek nie nadazasz odganiac, co? skad wiesz? Z n-k. zlikwidowalam konto wiec nie zobacze Uuuuu... Ja tez sie w sumie zastanawiam nad tym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.02.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 dobry wieczór Arnika no gdzie te obiecane kawały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.02.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Cześć Laseczki jak się cieszę , że jesteście Witaj Zuzanka Zapraszam częściej Małgoś synuś OK tylko tyle, że on na piwo z chłopakami lata A o laskach nie mówi... Wiec nie wiem, a jak wybędzie to już nic nie wiem... Oby tylko nie zaszalał z plemnikami, bo na babcie to ja jeszcze chyba nie wyglądam Młodszy jak ta lala, ale obcięte mają włosy obydwoje Tak sobie ubzdurali... Najpierw duży zrobił dredy, potem obciął włosy, ale zostawił takie coś... że jakby sie topił to by było za co za łeb chwycić i później zrobił dredziki tylko z tyłu Że ja jeszcze nie dostałam zawału Ale życie przede mną.... Wusia wczoraj była modlitwa..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.02.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Tyyyyyyyyyy Arnika, Twoje chlopaki to normalnie modele nie z tej ziemi. A od starszego chyba lasek nie nadazasz odganiac, co? skad wiesz? Z n-k. zlikwidowalam konto wiec nie zobacze To se załóż.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.02.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Idę spać... Jutro wyjazd o 5.00... Trasa Zakopane City.... Tylko czemu muszę tak wcześniej wstawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.02.2010 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 dobranocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.02.2010 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 dzień dobry łeeeeeeeeee tylko jedna modlitwa Arnika to jak będą te oscypki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts