jamles 27.03.2012 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Mi smakuje dallmayr d'oro creama - ale ja nie jestem smakoszem i zawsze pije z mlekiem też mi smakuje tylko po co te mleko , a ta w pracy ......... fuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.03.2012 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Caffe VERGNANO 1882 mnie baardzo smakowała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.03.2012 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 też mi smakuje tylko po co te mleko , a ta w pracy ......... fuj nie mam wyjscia niestety, ekspresu wozic ze soba nie bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 27.03.2012 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Arni jesli kawa jest delikatna, to z pewnoscia nie moze byc robusta. Robusty sa kwasne i moga stanowic dodatek do bardzo delikatnej arabici. Zerknij jeszcze raz na sklad, bo jesli rzeczywiscie ta kawa jest delikatna to albo ma 100% arabici albo arabice z mala domieszka robusty. markoto, a czy cos zlego ze kawa bedzie mieszanka roznych arabic? Jedna z wdzieczniejszych kaw do robienia mieszanek (domowych, bo kto nie lubi eksperymentow) jest dla mnie Manuel Sublime. Jak dla mnie sama w sobie jest chyba najdelikatniejsza kawa jakie pilam z piekna, centkowana crema. Ci ktorzy maja potrzebe poczuc mocniejsze akcenty w kawie, moga ja uwazac za bezwyrazista Ale jako baza do mieszania z np. ziarnami z Etiopii (ziemniste i kwasne) aby nadac jej ostrzejszego wyrazu moze dla kazdego byc bardzo smakowita. Na winach, wodkach, cygarach czy innych uzywkach sie nie znamy i polegamy na opiniach innych, ale kawa ... kawa to nasz pyszny konik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.03.2012 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Amber nie napisalam, ze to zle ale ze w roznych opisach tej samej kawy pojawia sie ze to mieszanina 3, 6 czy 12 skladnikow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.03.2012 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Ja to profan kawowy - jakakolwiek sypana, byle zaparzona przez Sołtysa, 3 razy gotowana, z cynamonem - mmmmrrrr... Arnika, przekaż i ode mnie gratulacje Emilowi - należy się chłopakowi, popisał się i basta! Trzecie okno do umycia za mną łazi, wrrr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.03.2012 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Aaaa - i gratulacje z powodu kolejnej utraty, pochwal się cyferkami, Kochana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.03.2012 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 jak magiczna to obstawiam 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.03.2012 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Nieee nie 10 zgubione, ale okrągłą wagę przekroczyłam.. znaczy poniżej okrągłej teraz ważę.....Jeszcze tylko 10kg do zgubienia i będzie dobrze... Już na minusie mam jakieś 8kg... bo na początku wagi nie miałam...Buzia szczuplejsza, lepiej się czuję, zaczynam wchodzić w rzeczy w które dawno zapomniałam, że mam.. co niektóre są za duże... Mąż zauważa że jestem szczuplejsza... no i nawet w sklepie zauważyli, że mnie ubyło... DPSia.. ja to bym mogła wpaść i te okna maznąć.. Wiosnę byś lepiej widziała i orkę.. i ptaszki.... jak jest czyste szkło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.03.2012 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Kochana - ZAPRASZAM NAJSERDECZNIEJ!!! Mogę Ci zdrowe jedzonko przyszykować, łososia albo dorsza, albo pełnoziarnisty makaron, albo brązowy ryż albo co tam lubisz!!! O której wstawiać na kawę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.03.2012 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Nooo baa... Gdyby nie te marne prawie 400km... W sumie drobny szczegół.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.03.2012 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 No przecież drobny, tak drobny, że niewart uwagi, zwłaszcza dla tak szybkiego i pewnego kierowcy jak Ty!!! No chooooooodź, naprawdę mam dobre żarcie dla odchudzających, i kawę dobrą Sołtys robi, baaaardzo dobrą, i cieplutko u nas jest, i zielono, i w ogóle... NO CHOOOODŹ!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.03.2012 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Coś mi tu przekupstwem zalatuje Łososiów Ci robić nie będę... ale do mnie masz bliżej:rotfl: Tylko pomyśl... 14 okien, balkonowe gratis... toż to zestaw ćwiczeń na cały tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.03.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Wiolka.....używałas juz w tym roku wertykulator??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.03.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Wczoraj Kala... Wyczesałam z synem ( właściwie on czesał i latał z wertykulatorem), ja siano wywoziłam na taczce... ale jak mnie nie było to trochę gdzieniegdzie jak nie pokazałam palcem to musiałam albo grabiami albo maszyną jeszcze raz przeczesać... nie wszędzie zbierało... więc grabie w dłoń i poszło... Ciut mam nierówno... Ale mam teraz super... Zostawiłam tylko kawałek gdzie teraz kwitną krokusy... Miałam dzisiaj siać trawę, ale nie wiem czy już czy może jeszcze za wcześnie? Jak myślicie siać czy wstrzymać się? Witaj Arctica i DPSia Przekupstwo się tu szerzy.. czy może korupcja.. za łososia powiadasz...? I niby tylko tyle okienek to zestaw na tydzień... ojjj nie kochana.. nie na tydzień.. to jest na jeden dzień i to lajcik... z kawką i obiadkiem.... Poszalałam dzisiaj w drogerii... Zrobiłam całkiem nowe zakupy różności... Nieee nie kolory... tego nienawidzę kupować... ojjj nie... ja się nie znam... Ale farbkę do włosów nabyłam, szampon, maskę i odżywkę do włosów, nowy krem, maseczki i jakieś odżywki do twarzy... No chyba się starzeję, skoro po takie ustrojstwa sięgnęłam.. a może to wreszcie czas najwyższy... Nie powiem... zajęło mi to sporo czasu.. ale wiedziałam jakiej marki mam szukać.. Bardzo dobre rzeczy wyczytałam o niej i zaskoczona ceną nabyłam... Ot koniec zakupów w drogerii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.03.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Kala ... Tola też już czesała trawnik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 27.03.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Arti no to oficjalnie GRATULUJE!!! Osiagasz doskonale rezultaty. Gdyby utrata kilogramow byla szybsza, to doprawdy mialabym powod do zmartwien A teraz jest tak jak trzeba!!! IDEALNIE NO i musze sie do czegos przyznac ... tylko nie bij ... Gdy rozmawiam z moimi odchudzajacymi sie znajomymi, ktorych staram sie motywowac, a jak trzeba to opierdzielac to Twoja osobe podaje jako przyklad. I nie tylko postepow, ale rowniez organizacji i doskonalego radzenia sobie z wieloma obowiazkami No dobra ... mozesz sie nawet rumiencem okryc, ale to prawda. Nie mniej jutro na silownie marsz!!! markoto jak mnie pamiec nie myli 2 albo 3 tygodnie temu pisalas, ze zaczynasz zdrowo jesc, prawda? No pochwal sie jakie sa efekty, bo pewnie sa! Pogratulujemy i chetnie zmotywujemy do dalszych zmagan Depsia taka sypana i wrzatkiem zalewana, to niezle obciazenie dla zoladka ... Niestety wrzatek kawie nie sluzy ... No chyba, ze Soltys w tygielku zaparza, albo w cisnieniowce recznej lub maszynowej Takie rozpieszczanie porannym napojem najbardziej godne wspanialej zonki Dzisiaj na silowni mielismy dzien azjatycki Masaze, piekne makijaze z Sephory dla aktywnych kobiet, mnostwo upominkow i miksowanie muzy przez mojego ulubionego DJ-ja Fajowsko bylo! Jedna kobietka w konkursie wygrala pieknej urody rekawice bokserskie .,.. ROZOWE!!! CUDO Natentychmiast lekcje z boksowania Jej zrobili Mam foty ... jak Arni pozwoli to wkleje, gdy przepuszcze przez kompa I to byl mily akcet w ciagu tego dnia ... od switu do 15.00 zakuwalam jak glupia ... Moj tez dziobal ... U nas to norma i wtedy ciasza przez wiele godzin jak w bibliotece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 27.03.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Arni czy te nowe nabytki po mojej sugestii?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.03.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Gratalacje dla Emila!!! Zasłużył Chłopak, jak nic!!! Moja ukochana kawa to Gevalia (albo Original albo Mellanrost), czasami kupuję w "Pożegnaniu z Afryką" różne smakowe dla spróbowania, pasuje mi czekoladowa, migdałowa i waniliowa (wszystkie oczywiście w ziarnach). Mam niesamowitą ochotę napić się Caffe Lovaka, tej najdroższej na świecie. W kołobrzeskim "Pożegnaniu z ...." mają oczywiście - filiżanka kosztuje 65 zł. Ale kiedyś się jej napiję, jakem Braza!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 27.03.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Wiolunia my też po czesaniu trawnika -czytałam ostatnio gdzieś, że dopiero w kwietniu nawozić i dosiewać, prawda to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts