markoto 05.02.2010 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 ten vip to twoje dziecie?? co go zza wlosow nie widac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.02.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Dobry wieczorek Już jestem i witam się. To Ty go Markotko widziałaś? Jeśli ten który jest na n-k to tak, ale dwa i pół roku temu..... Idę czytać o stawianiu baniek, bo muszę młodemu postawić... Heeeeeeeeeeeelp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.02.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Wusia są oscypki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.02.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 o bańkach to wiem że z daleka od kręgosłupa i ostrożnie żeby nie poparzyć no i leżeć trzeba potem mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.02.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Arniczko idz do Malki ona stawiala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.02.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Ania ja też wieki temu... Ale zapomniałam, i do tego Malka ma próżniowe, a ja mam ogniowe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.02.2010 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Tylko nie rob musztardowkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.02.2010 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Ufff Bańki zrobione.... Dwie potrzaskane... Najpierw młody chciał, potem się wiercił... a potem nie dał.... A jak dał to zrzucał.... i w końcu na kilka minutek się przykleiły.... Uf wolałabym na kopalni pracować......... Mam dość jak na dzisiaj bliskich spotkań z moim synkiem Małgoś nie mam musztardówek..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 06.02.2010 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Ja do baniek zawszę pielęgniarkę z Przychodni biorę bo osobie która nie ma pojęcia o stawianiu baniek nie dopuścił bym do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.02.2010 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 No toż to ja mam pojęcie bo już robiłam... i Młodemu też postawiłam Młody żyje i ma się dobrze i nie jest poparzony.... Tylko, że się wiercił i bez przerwy wszystko zrzucał A przy bańkach to trzeba leżeć w spokoju i najlepiej bez ruchu... A w przypadku Emila jest to prawie niewykonalne... No to teraz ja mogę bańki postawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.02.2010 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Ale komu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.02.2010 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Wszystkim, którzy się odważą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.02.2010 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Eeeee, lepiej zeby nie trzeba bylo nikomu nic stawiac. Oprocz piwa oczywiscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.02.2010 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 No tak... Tylko, ze mały kaszle... Zjadł wszystkie leki, dostał nowe, w tym Bactrim.... i wiele innych i dalej kasze jak diabli.... I w końcu wkurzyłam się i postawiłam bańki, dostanie jeszcze mleko gorące z olbrzymim kawałkiem masła i poczekamy co się będzie działo A dodam, ze nie jest chory i osłuchowo jest OK.... A młodemu piwa nie postawie, bo będzie mu się głowa kiwała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.02.2010 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 A moze on ma jakas alergie? Czasami kaszel jest objawem alergii pokarmowych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.02.2010 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Już pisałam, że starszy nabył szczura Szczur za 10zł... Leczenie 300zł Dobra ekonomia Wkurzyłam się i szczura wydałam do adopcji.... Starszy też kaszlał i czasem nadal kaszle... A młody do tej pory kaszle jak nie wiem.... I nic nie pomaga..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.02.2010 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 dobry wieczórArnika jak szczur poszedł sobie to może teraz warto by dać trochę przeciwalergicznych tak na wszelki wypadek coby ewentualną reakcję alergiczną słtumić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.02.2010 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Wusia oni już od dawna zyrtek jedzą... i nic..... Tzn... tylko teraz bardzo Emil kaszle, a starszy czasami.... A co zrobić z miśkiem to już nie mam pojęcia.... Czyżby trzeba było dać antybiotyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 06.02.2010 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Arniko, u mnie dzieci miały świnkę morską 3 dni w domu, Olka dostała takiej alergii, że 2 tygodnie do szkoły nie chodziła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.02.2010 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 I po czym jej przeszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts