Arnika 28.03.2012 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Wczoraj sprzątam przed wyjazdem w samochodzie... i Pipa wyszła.. no jakże inaczej..... ja wyglądam z garażu.. a na samym środeczku mojej trawki.... stoi..... kundelek ciut do kokera podobny.. Oczy zrobiłam jak 5 zł .. jak on się tu dostał... no jak ja się pytam... :eek: Nic to... Patrzę a Inka go dostrzegła i w nogi za nim.. on pisk, ona szczek i pisk.. no nic.. myślę sobie pies zaatakował Inkę.. trzeba ją ratować jak nic... Lecę przez dom, bliżej bo do tyłu polecieli... Pisk i szczekanie słyszę, wołam na starszego syna.. on w buty wskoczył i lekko zdezorientowany nie wiedział jakie to obce wkroczyło na nasz teren.. bo ja krzyczałam , że obce przyszło na działkę... złapał jakiegoś kija... Lecimy.. a tu Inka przegoniła tego kundelka ... jakim sposobem on przez tylną bramę się zmieścił.. no jak...? Albo był z niego taki chudzielec , że dał radę sie przecisnąć, albo po płocie myknął... Tyle widzieliśmy go, że w połowie polnej drogi było go widać... No i tak mamy obronnego psa w domu.. Broni swojego terytorium, nie zważając czy jej jakiś kundel krzywdy nie zrobi... Nie miałam pojęcia, że Inka aż tak będzie broniła swojego terenu. I po co mi wielki obronny pies? Po co...? Jak ona jest bardzo czujna, bardzo szczeka jak coś nie tak się rusza.. np w lesie.. a już nie daj Bóg za płotem... Działa jak bardzo dobry autoalarm... Została nagrodzona... ....opowiadam mężowi.. i był ucieszony... , że mamy takiego obrońcę... ale zaraz dodał.. a może ten psiak był bardzo głodny?????? No już widzę, że Inka pozwoliła by mu w spokoju zjeść.. jak ona za michą świata nie widzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.03.2012 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 No popatrz jaka dzielna wojowniczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.03.2012 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 No widzisz - Ty nie wiesz, a w domu bohaterka wyrosła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 28.03.2012 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Arni no to przygoda. Dobrze, ze gosc mial pokojowe zamiary i nie chcial pozrec Waszej Inki I moze rzeczywiscie glodny byl bardzo .... albo poczul sie samotny i szukal ludzkiego albo psiego towarzystwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.03.2012 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 No to mam Pipę wojowniczkę Mąż ze starszakiem pojechali do dentysty... Hmmm starszak leczyć, ale pietra miał.. mąż usunąć zęba... ten też pietra ma... a pojutrze ma urodziny... Przejdzie mu.. i będzie żył... Młode ma rekolekcje i zadokował się u babci... ...jak ja kocham spokój w domu Dziś tak u nas wieje, że chce łeb urwać... Powiesiłam z 5 pralek prania na dworze.. chce odfrunąć w kosmos... pewnie jeszcze chwilka i będzie suche.. w domu by się kisiło.. niby ciepło mamy, bo jakieś 23*C.. ale co z wiaterku to i świeżością pachnie... Aaa i popełniłam przestępstwo... zjadłam 4 kostki gorzkiej czekolady 70%... Amber będzie mnie przezywać.. ale tak jakoś smutno i dziwnie mi się zrobiło jak pisałam z jedną dobrą duszyczką... I tak mnie naszło... Nooo nie mogłam... Aaaa pitolę to... Na siłowni byłam, byłam, ćwiczenia zrobiłam i na bieżni i na nogi i prawie cały zestaw na ręce... pewnie i tak nie robię tego dobrze, bo nie mamy instruktora, ale lepszy taki ruch niż żaden... Karnet mam chyba do 6 kwietnia, jak będę miała chwilkę to zajrzę na inną siłownię zobaczę jak tam jest... No i miałam myć okna u babci.. figa.. w taką wichurę to nie ma mowy.... Trawy też nie sieję... no bo i jak.. jak tak wieje... Na razie czeszę Net za meblami.. teraz bardziej ludwikowskie mi wpadły w oko... mężowi też ten styl się spodobał... ale jak padnie na takie komody to będzie wszystko od sasa do lasa... a niech będzie.. oby nam się podobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.03.2012 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 No to coraz Ci bliżej w stylu do moich prywatnych pokoi domowych. Lubię stare meble, rzeczy z duszą, a szczególnie takie trochę barokowe. Styl gustawiański też bardzo lubię. I dobrze prawisz - ważne, żeby Wam się podobało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.03.2012 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.03.2012 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 TARcia rób fotkę tej szafce... Jak co to kupimy od pana;) za flaszkę.. Jak będę mogła to po nią przyjadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.03.2012 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Wiesz.. wstrzymam się z tą trawą... tak jak mówisz.. tylko kawalątek posieję przy zejściu z tarasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.03.2012 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 (edytowane) , Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.03.2012 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 No ale dobrze ze czekolade gorzka 70% zjadlas, zdrowa jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.03.2012 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 No to Arni może smiało ryzykowac i bez pytania ze sterty gruzu szafke porwać, wszak nie mieszka tam i facet nie będzie jej darzył sedreczna antypatią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.03.2012 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Ooo taka komoda .. tego typu na się podoba... http://allegro.pl/a-c-wytwornie-zdobiona-komoda-ludwik-z-nadstawka-i2223054528.html http://allegro.pl/a-c-piekny-elegancki-rzezbiony-barek-ludwik-zobacz-i2236443652.html http://allegro.pl/a-c-piekny-elegancki-rzezbiony-barek-ludwik-zobacz-i2237174772.html Potrzebuję dwie / trzy takie... Jedna może być długawa.. ok 2. wys jakakolwiek.. niska wyższa... druga taka jak pod TV A trzecia wąska i nie za wysoka.. jakby nakastlik... na kwiatka potrzebuję... Ot.. tak sobie pooglądałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 28.03.2012 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 (edytowane) Arni eee tam, jakie przestepstwo. Czekolada od 70% az po 99% asfalt jest ok Duzo magnezu, mniej wegli i mniej tluszczu a daje mala radosc w wietrzny dzien A jeszcze w takiej umiarkowanej ilosci, to tylko dla zdrowia. BTW jesli karnet Ci sie konczy, to moze rzeczywiscie poszukaj innej silowni. Takiej z trenerami, ktorzy sa caly czas dostepni i pomocni, oraz z wieloma przyrzadami dla kobiet jak hantle 1 - 6 kg, male sztangi (5 - 40 kg), pilki, tasmy, bosu i troche wygodnego miejsca do cwiczen na matach Fajny klub, do ktorego chodzi sie z przyjemnosci to juz polowa sukcesu Nasz silownia rzeczywiscie jest bardzo ok i na rowni promuje i kobiety i mezczyzn, i mlodych i starszych, i grubych i chudych. Kazdy znajdzie cos dla siebie no zerknij Wklejam na chwilke Edytowane 28 Marca 2012 przez AmberWind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.03.2012 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 One koło ludwików to nawet nie stały, ale... ładne są! Tę pierwszą, dużą, to bym brała od razu i natentychmiast! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 28.03.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Arni ale takich mebli to szukasz dla przelamania stylu, czy caly dom masz tak urzadzony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.03.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Aleee macie siłkę..... Jaaa pierdziuuuuu.... Ja zrobiłam komórką zdjęcia z mojej siłowni... ale nie mam gdzie kabla włożyć do niej ( albo ja ślepa jestem) i nie zrzucę ich .. przynajmniej na razie... Muszę się rozejrzeć.. na mojej dzielnicy jest.. ale masakra.. chłopcy i syn śmigają.. im ciężarki w sumie wystarczą... Coś tam brykają... Inna fajna jest w DG więc ode mnie jakieś 12-15km... czasami szkoda kasy na dojazdy... Ja mam raczej nowocześnie w części domu, kuchnia też, ale dąb naturalny .. ale salon to inna bajka... Choć powinno być wszystko spójne... Te meble mnie się podobają.. nie to.. że bym je natychmiast kupiła... ale te są OK... Fotki salonu są w dzienniku... Coś mi się pochrzaniło z picassą i nie mogę zdjęć wkleić... C:\Users\ja\Pictures\salon\DSC07489.JPG C:\Users\ja\Pictures\salon\DSC07490.JPG C:\Users\ja\Pictures\salon\DSC07492.JPG file:///C:/Users/ja/Pictures/salon/DSC07489.JPG Bardziej niż to ART DECO które wklejałam wcześniej.. mężowi tamte się nie podobały wcale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.03.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 No i nie ma zdjęć..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.03.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 musisz je wczytac przez ta ikonke z drzewkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.03.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Nie wchodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts