DPS 29.03.2012 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Adresy obrazków masz takie, że to są obrazki, które siedzą w Twoim kompie, nie ma ich w sieci. Możesz wrzucić na jakiegoś hosta i potem tutaj. Jakaś Picasa albo garnek, albo ImageShack czy coś takiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.03.2012 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Tralala... Jakbym wiedziała jak to bym zrobiła..... Jak u nas wieje... Masakra.. Drzewa się kładą... łeb chce urwać... no i jak tu nos wystawić za drzwi??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.03.2012 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.03.2012 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 No właśnie... pozmieniali coś.. pozmieniali... a ja niby mam wiedzieć co i jak mam to obsługiwać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.03.2012 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 (edytowane) \ Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.03.2012 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Ooo poklikałam... Może się uda.... W miejscu kwiatków chcę wąska komódkę/szafkę/kwietnik... salon jest dość wysoki.. jakieś 5,5 metra... ale żyrandola nadal nie mam.... Kominek tez czeka na obudowę... Marzyła mi się ze starych kafli piecowych.. mam takie już na placu.. ale czy to to?? zegary zawisły na ścianie... pod nimi może stać długawa komoda/witryna.... Ale zasłonki i firanki już wiszą.... Teraz cierpliwie czekam na montaż listew przypodłogowych.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.03.2012 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Chyba coś odblokowali... Też dałam radę... tak jak wcześniej tysiące zdjęć innych wstawiałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.03.2012 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.03.2012 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Zdjęcia dla Kali... Przed wertykulacją.... ... i po.... Nie wyczesane jest tylko gdzie są krokusy... A takiego gościa miewamy często... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.03.2012 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Zostaw... Piękny aster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 29.03.2012 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Arni rzeczywiscie masz troche przestrzeni do zagospodarowania. Powodzenia w poszukiwaniach Kawal dobrej roboty z tym trawnikiem A kto najbardziej lubi kosic??? Inka? BTW ale mialam pokrecony sen ... Mialam w domu kuca. Kuc postanowil wysikac sie wlazac do jednego z naszych cargo w kuchni Ja za nim, wrzeszczac ze siusiu tylko w kuwecie. Wpadam do kuchni widze jedynie ogon kuca, siedzacego w cargo i ... i wielkiego bialego niedzwiedzia skradajacego sie w salonie W sumie dobrze, ze nie byl to niedzwiedz brunatny, bo wiadomo taki niedzwiedz to nic dobrego Nie wiem czym bardziej sie zmartwilam ... kucem, ze pewnie juz sie zlal siedzac w cargo z ogonem na zewnatrz, czy bialym niedzwiedziem, dla ktorego nie mam nawet jedenj mrozonej ryby ... Widzac niedzwiedzia wskoczylam na barek a ku mojemu zdziwieniu (jakbym nie byla wystarczajaco zdziwiona ) niedzwiedz zamienil sie w ... lwa Ostatnia moja mysl ... no to bedzie rzeznia ... otworzylam okno i postanowilam akcje pozarcia sikajacego w cargo kuca przeczekac na zewnetrznym parapecie ... No i obudzilam sie z przerazeniem w plucach i kolataniem mysli w glowie ... no i co ja robie na parapecie, skora mam lek wysokosci ????? ja wiem, ze po zielonej herbacie takich snow by nie bylo, ale przysiegam niczego niedozwolonego nie konsumowalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.03.2012 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Hoho, Amberciu! Musisz mieć baaardzo duże cargo, skoro kucyk tam wlazł! Nie byłaś czasem w zoo ostatnio...? Może się filmów i zdjęć przyrodniczych naoglądałąs. Albo po prostu - masz wspaniałą fantazję, która w ten sposób daje upust swojej energii twórczej! Arni - salon fajny, przestrzenny, a zegary (wszystkie trzy) śliczne są, muszę kiedyś taki sobie kupić, bo jeszcze nie mam. Komoda pod nimi rzeczywiście fajnie by wyglądała. Choć taka z epoki byłaby jeszcze lepsza, ja bym poszukała na alledrogo. Może znalazłoby się coś w kolonialnym stylu, co by znakomicie zgrało się ze stołem i fotelami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 29.03.2012 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Desia jedyny zwierzyniec jaki ogladam to wlasny czyli dwa psy i Polowinka A moze kuc byl maly i jakos sie tak upchal? sluchajcie a jesli juz przy starociach jestesmy, to mozna "przebudowac" starego Singera w jakims punkcie renowacji??? Mam taka maszyne u Mamy, pamieta czasy mojej pra, pra Babci. Wiem, ze jest z przelomu XIX i XX wieku i wciaz szyje Ale ja nie o tym. Barbarzynsko chce ja pozbawic elementu szyjacego, przykrecic blat z grubego, bielonego debu a nogi oczyscic i przemalowac na bialo. Arni, moze Ty znasz gdzies w poblizu siebie taki punkt z magikami? Mialabym blisko od Mamy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.03.2012 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Popłakałam się czytając... ..noo kuca rozumiem.., Arctica ma Nelsony i inne... ale, że do cargo sikać.. też bym była oburzona... no i niedźwiedź.. i ten lew Ale tak na serio... obudziłaś się na parapecie??? Ale mi humor poprawiłaś Może nie piłaś ale co paliłaś??????? podziel się... choć czyta się świetnie, to nie chciałabym tego przezywać... z całą pewnością byłaś przerażona... ..przestrzeni w salonie jest .. hmmm tylko 50m2... Uwielbiamy ją.... i wysokość 5,5metra... jest czym oddychać... Założenie jest takie.. żadnego stołu ŻADNEGO i krzeseł też nie.. uwielbiamy nasze klerowskie fotele, których nie wymienię... Mąż też się nie zgodzi... I zegary też kocham... ten duży stojący ma swoją historię i chodzi i co pół godziny bije.. czasami jak w kościele;) No to trzeba dwie komody dobrać i kolorystycznie i pasującej do reszty... kiedy... nie dziś... ale zarys może być.. i na pewno nie pójdę w jakieś ikeowskie szafki... ojjj nie... Resztę zdjęć z sypialni czy garderoby czy starszaka pokój jest w dzienniku na 5 stronie... choć nie wszystkie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.03.2012 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Ambercia robi się to.. a na maszynę to ja się skuszę jakbyś miała nie daj bóg na złom wydać...Ja myślałam o czyszczeniu piaskowym.. czyli piaskowaniu.. potem pomalować ją na wybrany kolor.. i blat na to...Też chcę taką maszynę ... w rogu za fotelami postawić.. na akwarium z rybkami... tylko nad blatem granitowym się zastanawiałam... Mam taką star szalkową wagę którą muszę oddać do pikowania i pomalować na czarno. Będzie ozdobom w kuchni .. i będą stały na niej kwiatki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.03.2012 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 (edytowane) \ Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.03.2012 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 A broń Boże takie piękne fotele oddawać, w życiu! Po prostu można fajnie dopasowac styl komody, do foteli i ławy i do zegarów. Amber - maszynę wraz z jej przynależnym blatem można samemu po prostu odkręcić, potem nóżki pomalować i nowy blat dać. . Chyba, że nie chcesz się w to bawić i całość prac komuś zlecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.03.2012 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 bo to byl pewnie little pony Raczej Falabella!!! Ambercia, wymiotłaś!!!! Arnika, a po co Tobie żyrandol w tym salonie? Nie wystarczy boczne i podłogowe oświetlenie, musi być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 29.03.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Amber - maszynę wraz z jej przynależnym blatem można samemu po prostu odkręcić, potem nóżki pomalować i nowy blat dać. . Chyba, że nie chcesz się w to bawić i całość prac komuś zlecić. wiem, wiem ze mozna, ale u nas nie ma komu Ani ja ani Polowek do prac recznych zupelnie sie nie wyrywamy ... Dlatego musze znalezc jakiegos rzemieslnika do zrobienia tej korekty ... Arni cos mi sie widzi - a wlasciwie pewnosc jest - ze nie uda mi sie po swietach wpasc w Twoje strony. W lany poniedzialek wylatuje na tydzien szkolenia do tego egzaminu. Nie bylo sensu robic tego w Polsce bo cena podobna (tylko bez przelotu i hotelu), ale sama teoria bez case'ow i wykladowcy bardzo sredni No i posypal mi sie moj plan nawiedzenia Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.03.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Ambercia jak już będziesz zlecać przeróbkę maszyny to niech nóżki wypiaskują przed malowaniem wtedy pewność będzie że lakier będzie dobrze położony:) piasek wszystko usunie i starą farbę i ewentualną rdzę i wygładzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts