Arnika 02.04.2012 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Tak...Przynajmniej kiedyś tak było, a jak jest teraz to nie wiem, bo wiesz... u nas się zmienia jak w kalejdoskopie... ale nie sądzę oby było inaczej. Ja już dawno Ci mówiłam... złóż młodemu papiery.. i tak je teraz potrzebujesz... nie wiem ile zarabiasz.. ale + dodatki za rehabilitacyjne, + pielęgnacyjny zasiłek i jak będzie się należało rodzinne... to nie wiem czy masz sens jeździć taki kawał... Już stokroć lepiej jest coś załatwić na miejscu choćby na umowę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.04.2012 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Zwolnilam sie juz, pracuje do czerwca, jesli nie znajde pracy tu blisko to pozalatwiam wszystkie papiery, tylko obawiam sie ze zeby mi lekarz wypisal papiery do orzeczenia to musze w ramach nfztu na wizyte isc - tak slyszalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.04.2012 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 To też napisałam Ci adres Psychiatry.. ta Emila jest bardzo fajna, kończy specjalizacje, nie robi wszystkiego jak machina... Ja jestem zadowolona. A to nowość Znajdziesz coś.. na pewno... ..tzn.. będziesz miała czas zajrzeć do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.04.2012 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Nigdy nie da się zastapić psiaka czy kotka, który odszedł. Ale w jakimś stopniu daje się zapełnić pustkę po nim - i dlatego ja uważam, że dobrze jest wziąć zwierzaka od razu. Z tym jest tak, że jak pisze Amber, każdy inaczej przeżywa. Jedni potrzebują celebrowania żałoby i przeżycia jej, inni potrzebują zapełnienia pustki.U nas od odejścia Abry i Bobika minęło kilka miesięcy do decyzji o Karusiu, ale - gdyby się nadarzył następnego dnia, na pewno wzięlibyśmy. Zimno, cholera! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.04.2012 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 A u mnie jest cieplutko... jakieś 23*C.... Dobrze jest dobrze napalić w kotłowni a na dworze nie byłam, bo... jeszcze nie zdążyłam... ... zaraz wybieram się na siłownie.... i zmykam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.04.2012 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Mam wizyte w srode ale prywatnie, kurcze nie wiem czy ona mi moze wypisac na prywatnej wizycie zaswiadczenie do PPP. Nie wiem czy znajde, rynek pracy kolo nas jest żaden, a do Katowic dojazd to jak do Gliwic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.04.2012 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Mnie nie uznali zaświadzczenia od lekarza z prywatnego gabinetu, ale to było lata temu, więc nie prorokuję.Mam takie wrażenie, że psychiatra Emila, to ta sama co ja z młodym chodzę, jeśli tak, to ja osobiście i mój dzieć mamy dobre doświadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.04.2012 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 (edytowane) No obawiam sie, ze ona mi moze tylko napisac diagnoze na kartce a nie wypelni papierow i bede sie musiala umawiac na termin za 100 lat. Czy do Orzecznia o niepelnosprawnosci, zaswiadczenie moze byc wypelnione przez dowolnego lekarza czy musi byc to psychiatra dzieciecy? Ale dobre i to bo to wlasciwie podstawa do tego zeby on mogl dostac orzeczenie o mozliwosci ksztalcenia w klasie integracyjnej. Edytowane 2 Kwietnia 2012 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.04.2012 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 nie za sto lat. Jadę w tym tygodniu umówić młodemu termin, jeśli chcesz zapisze tez Twojego. a lekarka przyjmuje w centrum pediatrii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.04.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Kurcze chyba mi przyjdzie poznac wszystkie jednostki medyczne na Slasku Wysle ci priva . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.04.2012 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Malcia to nie ta... Ty chodzisz do M.. ????????Ona tam gdzie z Emilem chodzę też przyjmuje... ale ja mam jeszcze inną i sobie chwalę ją...Ja mam teramin za 3 tygodnie, ale chodzimy już jakiś czas.. i ja teraz tylko po tabletki jadę , wiec pani mnie wcisnęła... Ale za miesiąc /półtorej to z pewnością by był termin... Ale Markotka.. o tym już gadaliśmy już jakieś 3 tyg temu , albo i lepiej... A Ty jesteś zapisana do szefowej? czy do innej? Napisz na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.04.2012 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 M chwilowo nie przyjmuje, robi specjalizacje - wraca w maju. Ja nie wiem skąd takie terminy bierzecie ja się zapisuję tak tydzień przed planowaną wizytą i no problem. Problem tylko taki,ze trzeba jechac, bo telefonu to tam nikt nie odbiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.04.2012 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Ja nie chodzę do Klimontowa.. ja chodzę u mnie koło szpitala.. dobry ośrodek.. i właśnie dość specjalizują się w autyźmie i Aspergerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.04.2012 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Ja zawsze papiery do orzeczenia miałam z prywatnego gabinetu (okulista). Nigdy mi ich nie odrzucono i dostawaliśmy orzeczenia przez 16 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.04.2012 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Malcia to nie ta... Ty chodzisz do M.. ???????? Ona tam gdzie z Emilem chodzę też przyjmuje... ale ja mam jeszcze inną i sobie chwalę ją... Ja mam teramin za 3 tygodnie, ale chodzimy już jakiś czas.. i ja teraz tylko po tabletki jadę , wiec pani mnie wcisnęła... Ale za miesiąc /półtorej to z pewnością by był termin... Ale Markotka.. o tym już gadaliśmy już jakieś 3 tyg temu , albo i lepiej... A Ty jesteś zapisana do szefowej? czy do innej? Napisz na priv do szefowej na srode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 02.04.2012 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Hej Arni Jak tam dzisiejsze podsumowanie? Dalas rade? Wlasnie z calodziennej wloczegi wrocilam. Wzielam e-booki , notebooka i pojechalam odprezac sie na masazach i innych cielesnych uciechac. Pieknie bylo W domu myly sie okna i sprzataly szafki, a ja moglam sie troche polenic i w spokoju pouczyc Wracajac kupilam po gnacie dla siersciuchow Radosc byla ogromniasta Jak niewiele im czasami trzeba ... jedna zlotowka i 40 groszy, a ciumkania bedzie na miesiac z hakiem http://i43.tinypic.com/30mohe0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.04.2012 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 u mnie tego ciumkania by było na max 30 minut:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.04.2012 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Ja jutro umówiłam się na uciechy ciała Mam tak wysuszona skórę po zimie, że pewnie jedno popołudnie nie starczy, ale co tam, lepsze jedno niż wcale. a i zabieram pana męża, taka dobra zona będę, a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 02.04.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Ja jutro umówiłam się na uciechy ciała Mam tak wysuszona skórę po zimie, że pewnie jedno popołudnie nie starczy, ale co tam, lepsze jedno niż wcale. mialam to samo W marcu na urodziny dostalam http://img259.imageshack.us/img259/661/1luvurw4.gif pakiet pieciu wizyt Wlasnie zaliczylam trzecia. I juz jest o niebo lepiej. Wisienka na torcie jest zawsze masaz ... glowy i karku. Zapodaj i sobie ... Ogolnie masaze sa ok, ale skora glowy i karku dobrze wykonane to mistrzostwo relaksu http://yelims.free.fr/Jetirelalangue/langue43.gif Wusia tiaaaaaaaaaaaaa ... 30 minut ... i to kosc razem z moim psem Niedoczekanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.04.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 ... W domu myly sie okna ..... jakiej firmy ta zmywarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts