Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

Tak...

Przynajmniej kiedyś tak było, a jak jest teraz to nie wiem, bo wiesz... u nas się zmienia jak w kalejdoskopie... ale nie sądzę oby było inaczej.

Ja już dawno Ci mówiłam... złóż młodemu papiery.. i tak je teraz potrzebujesz... nie wiem ile zarabiasz.. ale + dodatki za rehabilitacyjne, + pielęgnacyjny zasiłek i jak będzie się należało rodzinne... to nie wiem czy masz sens jeździć taki kawał...

Już stokroć lepiej jest coś załatwić na miejscu choćby na umowę...

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nigdy nie da się zastapić psiaka czy kotka, który odszedł. Ale w jakimś stopniu daje się zapełnić pustkę po nim - i dlatego ja uważam, że dobrze jest wziąć zwierzaka od razu.

Z tym jest tak, że jak pisze Amber, każdy inaczej przeżywa. Jedni potrzebują celebrowania żałoby i przeżycia jej, inni potrzebują zapełnienia pustki.

U nas od odejścia Abry i Bobika minęło kilka miesięcy do decyzji o Karusiu, ale - gdyby się nadarzył następnego dnia, na pewno wzięlibyśmy.

Zimno, cholera!

Mnie nie uznali zaświadzczenia od lekarza z prywatnego gabinetu, ale to było lata temu, więc nie prorokuję.

Mam takie wrażenie, że psychiatra Emila, to ta sama co ja z młodym chodzę, jeśli tak, to ja osobiście i mój dzieć mamy dobre doświadczenia.

No obawiam sie, ze ona mi moze tylko napisac diagnoze na kartce a nie wypelni papierow i bede sie musiala umawiac na termin za 100 lat.

Czy do Orzecznia o niepelnosprawnosci, zaswiadczenie moze byc wypelnione przez dowolnego lekarza czy musi byc to psychiatra dzieciecy?

Ale dobre i to bo to wlasciwie podstawa do tego zeby on mogl dostac orzeczenie o mozliwosci ksztalcenia w klasie integracyjnej.

Edytowane przez markoto

Malcia to nie ta... Ty chodzisz do M.. ????????

Ona tam gdzie z Emilem chodzę też przyjmuje... ale ja mam jeszcze inną i sobie chwalę ją...

Ja mam teramin za 3 tygodnie, ale chodzimy już jakiś czas.. i ja teraz tylko po tabletki jadę , wiec pani mnie wcisnęła... Ale za miesiąc /półtorej to z pewnością by był termin... Ale Markotka.. o tym już gadaliśmy już jakieś 3 tyg temu , albo i lepiej...

A Ty jesteś zapisana do szefowej? czy do innej? Napisz na priv

M chwilowo nie przyjmuje, robi specjalizacje - wraca w maju.

Ja nie wiem skąd takie terminy bierzecie :o ja się zapisuję tak tydzień przed planowaną wizytą i no problem.

Problem tylko taki,ze trzeba jechac, bo telefonu to tam nikt nie odbiera :bash:

Malcia to nie ta... Ty chodzisz do M.. ????????

Ona tam gdzie z Emilem chodzę też przyjmuje... ale ja mam jeszcze inną i sobie chwalę ją...

Ja mam teramin za 3 tygodnie, ale chodzimy już jakiś czas.. i ja teraz tylko po tabletki jadę , wiec pani mnie wcisnęła... Ale za miesiąc /półtorej to z pewnością by był termin... Ale Markotka.. o tym już gadaliśmy już jakieś 3 tyg temu , albo i lepiej...

A Ty jesteś zapisana do szefowej? czy do innej? Napisz na priv

do szefowej na srode

Hej Arni :-) Jak tam dzisiejsze podsumowanie? Dalas rade?

Wlasnie z calodziennej wloczegi wrocilam. Wzielam e-booki ;), notebooka i pojechalam odprezac sie na masazach i innych cielesnych uciechac. Pieknie bylo :-) W domu myly sie okna i sprzataly szafki, a ja moglam sie troche polenic i w spokoju pouczyc ;)

Wracajac kupilam po gnacie dla siersciuchow :-) Radosc byla ogromniasta :wave: Jak niewiele im czasami trzeba ... jedna zlotowka i 40 groszy, a ciumkania bedzie na miesiac z hakiem :p

http://i43.tinypic.com/30mohe0.jpg

Ja jutro umówiłam się na uciechy ciała :)

Mam tak wysuszona skórę po zimie, że pewnie jedno popołudnie nie starczy, ale co tam, lepsze jedno niż wcale.

a i zabieram pana męża, taka dobra zona będę, a co :lol:

Ja jutro umówiłam się na uciechy ciała :)

Mam tak wysuszona skórę po zimie, że pewnie jedno popołudnie nie starczy, ale co tam, lepsze jedno niż wcale.

mialam to samo :( W marcu na urodziny dostalam http://img259.imageshack.us/img259/661/1luvurw4.gif pakiet pieciu wizyt :-) Wlasnie zaliczylam trzecia. I juz jest o niebo lepiej. Wisienka na torcie jest zawsze masaz ... glowy i karku. Zapodaj i sobie ... Ogolnie masaze sa ok, ale skora glowy i karku dobrze wykonane to mistrzostwo relaksu http://yelims.free.fr/Jetirelalangue/langue43.gif

Wusia tiaaaaaaaaaaaaa ... 30 minut ... i to kosc razem z moim psem :lol2: Niedoczekanie :p