Arnika 07.04.2012 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Tarcia ja mam jutro całą chałupę gości Więc zaraz podgotuję na jutro rosołek i mięcho podpiekę.. buraczki skończę.. sałatki i wędliny pogotowane i porobione..... wieczorem u nas jest znacznie lepszy prąd... U nas było 4*C... a my z mężem ubrani wiosennie.. tak wymarzłam , że dopiero teraz zimno mnie puszcza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.04.2012 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 http://i43.tinypic.com/21eyxx1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 07.04.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Wesołego zająca, co śmieje się bez końca. Szczerbatego barana, co beczy od rana. Radości bez liku, pisanek w koszyku. I wielkiego lania w Dniu Mokrego Ubrania @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@http://systemc.pl/domek/2012/04/SNC15454CC.jpg@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 08.04.2012 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=110515&d=1333863295 Bogatego zajączka! Mokrego dyngusa! Nadulka z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 08.04.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 Ambercia.. to już nie jesteś dziewczynką idącą do nieba, albo tam gdzie chcesz??? no widzisz jak sie zmienia ... dopisze jeszcze no pain, no gain i bedzie komplet Zimno co? Zakonczylam rodzinne spotkania, a teraz moge juz spokojnie myslec o jutrze. Mam nadzieje, na co najmniej 20 stopienkow ciepla, slonce i fajny klimat. Szkoda tylko, ze chwili czasu na lenistwo nie bedzie Arni cieplego swietowania zycze i dyscypliny w postanowieniach Sciskam mocno i pewnie odezwe sie za jakis czas *** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 09.04.2012 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 Arniczko, najpiękniejszych Świat życzymy http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=110584&d=1333957967 asia z chłopakami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.04.2012 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.04.2012 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Jak tam po świętach, żyjesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.04.2012 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Chciałam sobie wczoraj posiedzieć na tarasie - słoneczko jak marzenie ... dopóki nie wyszłam z domu ... Brrryyyyy paskudztwo!!! Obrażam się na naturę za taką wredną wiosnę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.04.2012 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 10.04.2012 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Arnika, gdzieś przepadła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.04.2012 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 10.04.2012 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 za chwilę do domku... już nie mogę doczekać się ... u mnie w biurach dzisiaj bardzo mało ludzi. Tez mogłam zrobić sobie wolne i odpocząć po świętach. W przyszłym roku poprawię się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.04.2012 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Nieeee nie odpoczywam... raniutko samochód mężowy na warsztat, potem męża do pr5acy zawiozłam, teraz w ogródku.. młody się drze, że na ryby chce jechać... gościa jeszcze dziś miałam.. może i jeszcze ktoś wpadnie... Idę przesadzać... i wsadzać.. Dziś u nas cudne słonko choć niby jest ciepło, ale w cieniu chłodno... Nie ma co narzekać.. za to słonko jest cudne... Aaa i święta, święta i po świętach... z gościami od południa do prawie rana siedziałam w niedzielę, wczoraj co prawda ostatni gość o 13.00 do domu pojechał.. a ja wówczas w gości do teściowej.. ale zmęczona jestem... dziś chyba z kurami pójdę spać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 11.04.2012 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 po wczorajszej walce w pracy, aby nie zasnąć, myślałam,że jak wrócę do domu, to zdrzemnę się...a tu niespodzianka - przypływ sił i do ogrodu poleciałam zrobić trochę porządków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 11.04.2012 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 ..i dobrze,że już po świętach i stare porządki wracają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.04.2012 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Ala... nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę, że normalność wróciła Normalność, czyli każdy ma swoje przypisane zajęcia . Emil do szkoły, mąż w pracy a ja dziś też walczę w ogródku... Nawet nie miałam bladego pojęcia , że mam tyle chwastów na rabatkach... Pogoda nas rozpieszcza.. ciepluteńko, słonko świeci.. a ja w czarnej brei walczę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 11.04.2012 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 zadraszczam....grzebania w czarnej brei oczywiście. Po pracy lecę na siłkę...a potem , jak starczy mi sił, to do ogrodu robisz już frontową rabatę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.04.2012 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Nie.. bo nie mam pojęcia co i jak... A tak w ogóle to jak zrobię to bok po prawej stronie od wejścia, ale musi być spójny później ze środkiem.... Środka nie zrobię dopóki nie będę miała kostki zrobionej, bo i tak mi stratują rabatę... a o kostce będę myślała dopiero w przyszłym roku najwcześniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.04.2012 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Ja nie mam czasu na siłkę, znaczy mam, ale... , a i samochodu też nie.. a na autobus to nawet nie mam pojęcia gdzie się idzie... znaczy wiem.. ale... nie lubię, nie chce mi się.. Mężowe auto na warsztacie i moje skonfiskował Za to fitness w ogródku robię... Ale jak wczoraj stanęłam na wadze to się nie przeraziłam, i spadło mi kilka deko, choć w święta kawalątek ciasta spróbowałam bo baaardzo mi się już chciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts