Arnika 06.02.2010 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 A w ogóle to cześć Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.02.2010 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Wusia oni już od dawna zyrtek jedzą... i nic..... Tzn... tylko teraz bardzo Emil kaszle, a starszy czasami.... A co zrobić z miśkiem to już nie mam pojęcia.... Czyżby trzeba było dać antybiotyk Weeeeeeeeeeeeeeez przestan, zyrtec to sie nadaje zeby wiesz co sobie podetrzec. U alergologa bylas? Nie u internisty - konowala - u alergologa, testy te rzeczy? Teraz jest najlepszy czas na to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.02.2010 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Małgoś byłam jakiś czas temu... ze dwa lata temu... Teraz czekam na wizytę u nowego alergologa, mamy wyznaczoną na 1.03.10 Ale i tak młodego dusi, a szczura już nie ma A jak mówiłam dużemu, żeby szczurka nie kupował, to się kłócił ze mną, że on taki mądry i fajny... A jak mówiłam, że są uczuleni, to żaden argument do niego nie przemawiał... Teraz podoba mu się buldog angielski i mi tyłek truje.... A ja mu mówię, że jest uczulony i buldog jest sierściuchem, więc nie może być, a po drugie to, że czujki w domu będą na 15kg i nic większego i cięższego kupić nie możemy.... To dobrze, że psa mamy z włosem, a nie sierścią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.02.2010 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 przechalapane Arniko z alergikami. Nie zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.02.2010 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Dodam, że ja też alergik Jak robiła mi testy w zeszłym roku p. doktor, to dziabnęła mnie igłą i dała jakąś kropelkę... Ręka tak zaczęła mi puchnąć jak balon i nie mieściła się już w skórze.... Raniutko poszłam zapytać co to mi ona tam wstrzyknęła... To była bylica, brzoza... ale też jestem uczulona na kurz i roztocza, sierść i nie wiem co jeszcze Przekichane... załzawione, zakaszlone i zasmarkane A ja w lesie prawie się buduję i brzozy i bylicy pod dostatkiem mam.... Nawet u sąsiadki tej z żółtym domem, jest bylica, bo nie kosi ogródka... Już mówiłam mężowi, że będziemy musieli jej charytatywnie kosić od czasu do czasu, a i widok będzie ładniejszy i uczulać nas chwasty nie będą, bo nie zakwitną.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.02.2010 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 dzień dobry ja ja się ciesze że nie jestem na nic uczulona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.02.2010 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Do czasu Wusia... Ja też nie byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.02.2010 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 przyszlam z rana sie przywitac, jak dobrze powylegiwac sie w lozeczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.02.2010 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Cześć Ania... Bardzo dobrze jest być w łóżeczku.... Ja dzisiaj mam piżamowy dzień i chyba się nie przebiorę Jak mi się nic nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.02.2010 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 moj Dejw chce jechac do swoich rodzicow, a mi sie nie chce nigdzie ruszac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 07.02.2010 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 widzę mały leniuszek się ujawnił Miłego leniuchowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.02.2010 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Małgoś byłam jakiś czas temu... ze dwa lata temu... Teraz czekam na wizytę u nowego alergologa, mamy wyznaczoną na 1.03.10 Ale i tak młodego dusi, a szczura już nie ma A jak mówiłam dużemu, żeby szczurka nie kupował, to się kłócił ze mną, że on taki mądry i fajny... A jak mówiłam, że są uczuleni, to żaden argument do niego nie przemawiał... Teraz podoba mu się buldog angielski i mi tyłek truje.... A ja mu mówię, że jest uczulony i buldog jest sierściuchem, więc nie może być, a po drugie to, że czujki w domu będą na 15kg i nic większego i cięższego kupić nie możemy.... To dobrze, że psa mamy z włosem, a nie sierścią Arnika, gdzies czytalam, ze po mleku lubi dusic... Ale testy trzeba powtarzac czesto, bo to sie zmienia raz na jakis czas. No i co Ty mowisz, ze sie na drugi dzien dowiedzialas, co Ci kobieta wstrzyknela? Przeciez to sie robi tak z 15 roznych alergenow na raz i kobieta musi Ci napisac dlugopisem co jest co na rece, bo za chwile zapomni... Radze do prywatnego sie przejsc, bo testy i tak sa pelnoplatne przeciez. Z alergia zartow nie ma. Jak chcesz to Ci moge polecic dobrego lekarza w KRK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.02.2010 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Małgoś byłam jakiś czas temu... ze dwa lata temu... Teraz czekam na wizytę u nowego alergologa, mamy wyznaczoną na 1.03.10 Ale i tak młodego dusi, a szczura już nie ma A jak mówiłam dużemu, żeby szczurka nie kupował, to się kłócił ze mną, że on taki mądry i fajny... A jak mówiłam, że są uczuleni, to żaden argument do niego nie przemawiał... Teraz podoba mu się buldog angielski i mi tyłek truje.... A ja mu mówię, że jest uczulony i buldog jest sierściuchem, więc nie może być, a po drugie to, że czujki w domu będą na 15kg i nic większego i cięższego kupić nie możemy.... To dobrze, że psa mamy z włosem, a nie sierścią Arnika, gdzieś czytałam, ze po mleku lubi dusić... Ale testy trzeba powtarzac czesto, bo to sie zmienia raz na jakis czas. No i co Ty mowisz, ze sie na drugi dzien dowiedzialas, co Ci kobieta wstrzyknela? Przeciez to sie robi tak z 15 roznych alergenow na raz i kobieta musi Ci napisac dlugopisem co jest co na rece, bo za chwile zapomni... Radze do prywatnego sie przejsc, bo testy i tak sa pelnoplatne przeciez. Z alergia zartow nie ma. Jak chcesz to Ci moge polecic dobrego lekarza w KRK. Małgoś lekarka zaraz po kilku/kilkunastu minutach mi powiedziała na co jestem uczulona... Po wyjściu od lekarza z godziny na godzinę było coraz gorzej i puchła mi ręka... Ja już nie pamiętałam po czym... bo było napisane na kartce..., ale poszłam na drugi dzień, żeby zrobiła coś z tą ręką.... Okazało się że to największe uczulenie jest po bylicy...,, potem brzoza, wierzba... i inne wziewne... Lekarka moja jest jak najbardziej OK i nie potrzebuję jej zmieniać. Trzeba młodych przebadać jak najszybciej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.02.2010 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Lacze sie w bolu, ja jestem uczulona na trawy, zboza, babke i leszczyne, a tego g... najwiecej jest. I jestem cieta na lekarzy, bo jak chodzilam do rodzinnego to mi nie chcial dac skierowania do alergologa poniewaz: co to pani da, ze bedzie pani wiedziala na co jest uczulona, skoro drzew i tak nie wytna. Idiota jeden. Poszlam prywatnie oczywiscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.02.2010 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Na trawy, zboża starszy jest uczulony i na inne świństwa też.... Leszczyna też... I na święta nawet nie za bardzo staram się o bazie... Nawet orzechy go duszą..... To najlepiej nie jeść, nie oddychać, nie spać, nie pić..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.02.2010 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Najzdrowszy jest seks. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.02.2010 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.02.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Małgoś seks ale bez gumki bo na lateks niektórzy też uczuleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.02.2010 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 To masz racje Wusia.... Cześć Latawcu... Wszędzie Cie pełno i zdrówka i uśmieszku życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.02.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 znaczy ja ten latawiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts