wu 14.04.2012 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Wioluś ja bym za nic nie zrobiła sobie schodka na tarasie:( za to z tarasu z jednej strony mam jeden z drugiej dwa stopnie bo spadek terenu:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 14.04.2012 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Fajnie, że masz mozliwość wyboru schodka. Ja takiej nie mam i bede musiała wchodzić do domu po schodku A mając możliwość tak jak Ty, wybrałabym wersję równą z podłogą w domu, a zejście z tarasu po schodku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.04.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 No to będzie równo z podłogą domu a nie równo z domem i elewacją... schodki będą przy zejści z tarasu... Ot.. parterowy domek ale spadek terenu mam jakieś 60-70cm... + oczywiście ciut podniesiony dom od "0" 30cm, Z przodu to niewiele jest różnicy.. ale z tyłu już widać.... Przyjechałam... Zimno jak w psiarni.. a mieliśmy nad zaporę pójść.. po lesie pochodzić.. i poopa... Za to mam jakieś badyli do wsadzania na skalniak zielone;) U Kapiasa byłam, pooglądałam i oczopląsu dostałam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.04.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Aaa i balej coś tam nie piję... nie lubię... więc i marnotrawstwo niewielkie;).... Nooo i TARcia... jaka Ty jesteś małej wiary we mnie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.04.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Dobrze postanowiłaś, schodki przy zejściu z tarasu!Kawy to bym żałowała straszliwie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.04.2012 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.04.2012 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Hmmmm... wiesz, ja chciałam od porogu/okna zrobić taras, ale... No właśnie to ale... Chodziło o to, że będzie spora różnica i podnieść muszę taras wysoko... Dwa, że będzie spory schodek przy zejściu.. i jak go rozwiązać... to wcale nie jest takie proste... Mąż pojechał zobaczyć o jakieś pilarki.. piłką ręczną nie bardzo by się dało to obcinać/wycinać desek i przeciąć trzeba będzie też krokwie na pół przynajmniej.I jak to zrobić bez pilarki ( nie chodzi o krajzegę, bo to mamy i nie dadzą rady kłody kilkumetrowej przeciąć z długości na pół albo na trzy części równo). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.04.2012 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 U nas leje... no może już nie tak jak rano... ale nadal pada... mam zielonym do góry do posadzenia ... i jakoś nie mogę się zebrać, żeby posadzić... ciągle pada i mnie się nie chce wychodzić z ciepluteńkiego domku... Napiszę tylko.. że trawka zaczęła wschodzić... tam gdzie nawozem podsypałam.. to trawa( ta stara) nadaje się absolutnie do koszenia... a młodziutka wschodzi.. i co tu zrobić? Trzeba będzie kosiarkę wyciągnąć i kosić... Tam gdzie pominęłam kawałek i nie nasypałam nawozu trawka jest jasno blado seledynowa i maleńka... Czyli jest różnica w miejscach gdzie trawa dostała papu, a gdzie nie.... Będąc mało skromną osóbką... mam chyba najładniejszy trawnik na ulicy, a na pewno najbardziej zielony. Najbardziej ucieszyły mnie maleńkie ździebełka traweczki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.04.2012 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 (edytowane) \ Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.04.2012 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Mój też nie najładniejszy we wsi, ale i tak go uwielbiam, zwłaszcza, gdy cały zażółci się od mniszków! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 16.04.2012 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 A ja jeszcze nie mam w ogóle trawnika:) Arnika,bardzo zazdroszczę Ci tego drewnianego tarasu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.04.2012 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Nadulka... na razie to mam drewienko... Do realizacji to jeszcze trzy mile i hoooo hoooo... Powsadzałam zdobyczne zielone..... A na mojej wsi jest w sumie .. na całej jakieś 16-17 domów.. ale obok to tylko 6.. więc wśród tych 6 jest nieźle.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 16.04.2012 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Mój też strzyżony:wiggle:... kilka razy:wiggle:... zębami:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.04.2012 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.04.2012 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Oooo to ja mam podobnie.. tylko tyle , że dwa domy zamiast zieleńca mają kartofle, a jeden to ma bagno od dwóch ponad lat.. razem budowaliśmy.. in nawet dzieci nie ma gdzie wypuścić... Dziewczyny.. poproszę o głos dla Ali http://forum.muratordom.pl/redirector.php?url=http%3A%2F%2Ftwojogrod.zumi.pl%2Fkonkurs%2F1829%2Ckonkurs-ogrod.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.04.2012 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Arni, dzieki za namiar na wykopy, ale dla mnie to za daleko Duzy samochód do mnie nie wiedzie, a wozić 40 razy małym to juz nieekonomiczne jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.04.2012 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Kurcze.. ostatnio trochę jeździłam.... A zobacz po trasie do Ciebie na W-we koło/za Antoniowem- Ząbkowice...po lewej str jak na warszawke...Są góry ziemi.. trzeba by było popytać...I jeszcze po lewej stronie jak od targu w stronę Wojkowic jedziesz, przy trasie jest złożona ziemia...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.04.2012 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 ooo to juz lepiej brzmi - choć widzę, że na Redenie coś będą kopać - to już rzut kamieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.04.2012 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Nooo to już baaardzo dobrze... A na górce to codziennie nie kopią ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.04.2012 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 kopia, ale i zakopują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts