Alunek 17.04.2012 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Oooo to ja mam podobnie.. tylko tyle , że dwa domy zamiast zieleńca mają kartofle, a jeden to ma bagno od dwóch ponad lat.. razem budowaliśmy.. in nawet dzieci nie ma gdzie wypuścić... Dziewczyny.. poproszę o głos dla Ali http://forum.muratordom.pl/redirector.php?url=http%3A%2F%2Ftwojogrod.zumi.pl%2Fkonkurs%2F1829%2Ckonkurs-ogrod.html dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.04.2012 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Gospodyni, gdzieś przepadła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.04.2012 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Jestem... jestem.... Idę mikstury na chwasty robić, bo mi z ziemi wyłażą.... znaczy na koniczynę, mniszki i inne takie tam w trawie... Moje dziecie jedzie jutro do stolicy.... tam poproszę Warszawianki przepuścić przez dwa dni dzieciaki w autokarze ze śląską rejestracja... Mają być w Koperniku, łazienkach i sama nie wiem gdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.04.2012 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Wiecie, że przedwczoraj skosiłam trawkę u nas.. już spora była.... Wczoraj swoją czuprynę podstawiłam pod nożyczki u fryzjera... ma mój mąż nową starą żonę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.04.2012 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 A ja odwrotnie: przedwczoraj fryzurę podstawiłam fryzjerce a trawnik się podstawi, jak Szanowny na weekend przyjedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.04.2012 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Hm... Coś ze mną chyba nie tak, bo ani fryzura, ani trawnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.04.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Depsia, nie nadążasz ... weź się w garść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.04.2012 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Najwyraźniej muszę się ogarnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.04.2012 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Ooo a u mnie w domku zakładają się po ponad dwóch latach gniazdka do centralnego odkurzacza, może szufelki też znajdą się na swoim miejscu... i może.. MOŻE założą lub zaczną zakładać się wreszcie listwy przypodłogowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.04.2012 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Aaaaa , a dechy na taras czekają w garażu..... Ooooojjjj czas się też za nie zabrać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.04.2012 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.04.2012 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Będzie! Musi!! Mam zamiar nic nie robić!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.04.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Na dziś skończone... choć o ilości przykręconych listew strach nawet pomyśleć... Jesteśmy zmęczeni, a zostało jeszcze 3/4 listew do przykręcenia... i to te najgorsze kawałki z samymi docinkami.... Gniazdka w ilości 3 sztuki przykręcone, zostało jeszcze jedno, ale nie wiadomo co z nim zrobić, znaczy jak 3 kable podłączyć..., no i zostały 2 szufelki do zamontowania... Ale tu jest problem.. bo trzeba będzie wykutą ścianę tynkować a jak będziemy tynkować to zapapra się szufelka i styki i będzie klops.. W co ją włożyć, żeby było dobrze? Jak Wy rozwiązaliście sprawę szufelek? Młody miał wrócić z wycieczki z Warszawy o 21.00 Dzwonię pytam gdzie są... - Nooo w Warszawie... koło KFC i dziadka z brodą... Pytam dyrektorki.. są jakieś marne 140km od domu... Młody stwierdził, że Inka szybciej biega niż ten kierowca autokaru jeździ... A trzeba przyznać, że Inka wyścigowym psem nie jest i raczej wolno biega.... Już wiem, że był zachwycony wystawą w Koperniku... no i mieli mięso z krwią na obiad... pani dyrektor zrobiła burę obsłudze hotelu i zabrała próbki do sanepidu... a ich na obiad/kolację do MD ... Nie ma jak sprawdzone zdrowe jedzenie... Taras nawet nie dotknięty... Nawet nie pomyślane co i jak.... A co dopiero wykonanie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.04.2012 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.04.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Hmmmm ma na 11.00 więc zdążył by się wyspać... Ale czy inne dzieciaki pójdą...??? Jeszcze przed wycieczką zapowiadał , że NIE idzie.... z drugiej strony.... Ale mam sporo załatwień i nie bardzo mam ochotę biegać z Emilem... ale jak jutro ja nie pojadę załatwiać papierów, to... chyba i świat się nie zawali.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.04.2012 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Świat się nie zawalił, więc chyba jakoś wszystko pozałatwiałaś...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.04.2012 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 (edytowane) Nie zawalił się... Dziecko wyemigrowało z mężem do babci, mąż do pracy, po drodze zawiózł papiery do księgowej i na pocztę... A ja... miałam piżamowy dzień... Znaczy nie musiałam się przebierać i byłam mega zadowolona.... Za to, że mąż mnie wyręczył, a ja ze starszakiem docinaliśmy dalej listewki i już tak na oko widzę, że zostało może połowę listewek do przykręcenia.. znaczy tylko jeszcze przedpokój, ale tu są same drzwi... z tym, że nie trzeba tu docinać za wiele do kątów wewnętrznych i zewnętrznych... Może jutro skończymy.... Już domek inaczej wygląda... Jak mnie nogi bolą... jakie mam zakwasy... Jak skończymy z listewkami to bierzemy się za malowanie/olejowanie dech na taras... Robota tarasu zarezerwowana na długi weekend... Edytowane 23 Kwietnia 2012 przez Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.04.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Kochana - prośbę mam, PW wyślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.04.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Przeczytałam, odpisałam.... Wiecie co... Kiedyś kupiłam storczyka... cymbidium... Kilka dni temu zauważyłam jakiegoś maluteńkiego robala.... wyglądał co nie co jak szczypawka stonoga malusieńka ledwo dostrzegalna... Dziś przy przykręcaniu listew olśniło mnie, że miałam zobaczyć jego system korzeniowy.. wyjęłam z czarnej doniczki i o zgrozo... wszystkie korzenie zgnite.... poobcinałam usunęłam chyba wszystkie zgniłe... wypłukałam w wodzie, w decisie, opruszyłam węglem drzewnym i cynamonem ( gdzieś czytałam na forumie storczykowym, że tak można) i postawiłam do wyschnięcia... czytaj do jutra aż nabędę storczykową ziemię... Ciekawe czy odbije.. czy będzie rósł... i odwdzięczy się kiedyś za te katorgi kwiatem.... chyba, że padnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.04.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Hmmm... Nie znam się na storczykach w ogóle, nie mam ich. A przeczytałas drugiego priva, z charakterystyką auta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts