malgos2 03.05.2012 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Slicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 03.05.2012 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Arni bardzo fajny Wam wyszedl ten taras! Super wyglada i pewnie da Wam duzo radosci z uzytkowania. Przyznam, ze ja jeszcze na nim widze jakas klimatyczna pergole z wijacymi sie gesto roslinami i drewniane donice do kompletu. No i teraz to ja Cie widze tylko tak http://www.deihe.com/A-042.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 03.05.2012 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 aaleeeeeee Ci zazdroszczę:):) supeeeerowo wyszło:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.05.2012 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Dzięki za pochwały. Mnie już się podoba , choć jeszcze nie skończone;) Witaj Emiranda... I wielkie dzięki za zaproszenie ...kiedyś byłam u Ciebie ciut poczytałam, nawet napisałam, ale mi "zjadło"... .. ciut mam kawałek do Ciebie... jakieś 300km.. i paskudną drogę... nie mówię nie.. ale sama nie wiem... Na razie jestem nieokreślona, bo... bo jest trochę bo.... i wpaść i wracać po kawce to... chmmmm jechałabym w jedną stronę ... nie wiem ile bo "katowicka" jest podobno pokopana.. Rasia ciut wie o tym... Muszę pomyśleć... Ambercia... Ty wiesz... co ja kocham najbardziej... i ta laska fit.... Od poniedziałku lecę brykać na siłkę Doniczek kiedyś się dorobię... powolutku.. zielonego już wokół ciut jest.... A nad tarasem ma zawisnąć markiza... nie wiem kiedy... ale zawiśnie.... ...potem pstryknę jak ma teraz na tarasku Nefcia.. jak już teraz będziemy siedzieć to przynajmniej po równi pochyłej się chodzi a nie po kamcurach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.05.2012 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Pojechałam zawieźć Emila z dziadkiem na Pogorię... będzie tam ryby łowił.. i kija moczy... dziecka nie ma... A ja zobaczywszy syf w domku wzięłam się za szmaty płyny wiadra, miski i myłam prałam sprzątałam... Narobiłam się... Ale teraz kemping lśni czystością i pachnie w nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 03.05.2012 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Arni katowicka jest dramatyczna. No chyba, ze sie smiga rano w sobote. W tygodniu dramat Zielonego to masz wieeeleeeee Przeciez widac i ta wypielegnowana sciezynke i rabatki przy tarasie Jak rozumiem samo sie nie zrobilo i niezle musialas przy tym zasuwac Ruch wiec byl! A silka tez zawsze sie przyda, chociaz teraz to chyba przyjemniej na rowerze codziennie pobrykac BTW my wlasnie wrocilismy z codziennej dawki aktywnosci BTW mojej suczy uszkodzilam zeba Cwiczylysmy aportowanie koziolkiem drewnianym, no i podczas szarpania sie aportkiem jakos leczona kiedys dwojka stracila plombe i zaczela sie ruszac Niestety teraz to juz nadaje sie tylko do usuniecia. Umowilam juz zabieg, ale niestety termin dopiero na 16 maja A zab jak zab bez plomby i rozchwiany boli. Podaje malej tramal, ale jak tu trzymac psa na haju przez najblizsze dwa tygodnie? Pechoza ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.05.2012 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Nefcia.. jak już teraz będziemy siedzieć to przynajmniej po równi pochyłej się chodzi a nie po kamcurach.... Pięknie wyszło. Pasuje do bryły i ogrodu. Super ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 03.05.2012 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Na razie jestem nieokreślona, bo... bo jest trochę bo.... i wpaść i wracać po kawce to... chmmmm jechałabym w jedną stronę ... nie wiem ile bo "katowicka" jest podobno pokopana.. Rasia ciut wie o tym... Muszę pomyśleć... No niestety katowicka to nie jest to co misie lubia najbardziej w tej chwili, mogłabys po prostu w pociąg wsiąść, u mnie oczywiście bedzie szansa przespania, z tym nie ma problemu, liczymy na nocne pogaduchy, ale pierwsze dziefczynki beda się zjeżdzaly już okolo 13. Namów tez Malkę i inne Ślązaczki to może rano jak samochodem wyjedziecie to nie będzie tak źle W kazdym razie miło będzie jak przyjedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.05.2012 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Emiranda.. ale to są Zagłębianki , jest też kilka Ślązaczek A Malkę czy Markoto zapraszałaś? co one na to... Pociągiem powiadasz.... hmmm chyba nie... nie mam pojęcia jak się bilet kupuje, a jak z transportem później.. gdzie jaki autobus... Kobieto.. ja już ponad 25 lat samochodem jeżdżę... i jak tu wsiąść w komunikację... Nie to, ze mnie się w dupie poprzewracało.. no bo gdybym miała pod Pałac kultury to bym się nie zastanawiała jak i czym jechać samej... ale gdzieś tam.. nooo nie chciało by mi się... I wyglądałabym jak niedawno Malka z biletem za 4,40zł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.05.2012 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Pięknie wyszło. Pasuje do bryły i ogrodu. Super ! To kiedy jesteś w kierunku południe... Tylko nie słuchaj GiePeeSów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 03.05.2012 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Emiranda.. ale to są Zagłębianki , jest też kilka Ślązaczek A Malkę czy Markoto zapraszałaś? co one na to... Pociągiem powiadasz.... hmmm chyba nie... nie mam pojęcia jak się bilet kupuje, a jak z transportem później.. gdzie jaki autobus... Kobieto.. ja już ponad 25 lat samochodem jeżdżę... i jak tu wsiąść w komunikację... Nie to, ze mnie się w dupie poprzewracało.. no bo gdybym miała pod Pałac kultury to bym się nie zastanawiała jak i czym jechać samej... ale gdzieś tam.. nooo nie chciało by mi się... I wyglądałabym jak niedawno Malka z biletem za 4,40zł... No wlasnie pociagiem podjeżdżasz pod Pałac Kultury, a ściślej na Dworzec Zachodni, tam sie przesiadasz w Koleje Mazowieckie do Milanówka i z dworca Cię odbiorę. Zupełnie Cie rozumiem z tymi pociagami, niestety myślę tak jak Ty, chociaz jeszcze kilka lat temu zdarzało mi się do Gdyni lub z Gdyni pociagiem jęździć. Niestety moje odcucia sa nastepujące draaaaaaaaaaaaaaaaaaamat. Jest jeszcze opcja samolotu teraz sa tanie linie z lotniska tez mogłabym Was odebrać. Malkę i Markoto zaprosiłam więc może sie jednak samochodem zdecudujecie przyjechać. Sory za te Ślązaczki, ja to zupełnie rozumiem, na południu jest Śląsk i Zagłębie to mniej więcej tak pewno jak ktos do mnie mówi, że ja z Gdnaka jestem. Broń Boże ja Gdynianką jestem od urodzenia. Więc nie ma problemu, żebys kogos namówiła, a szczególnie Malke i Markoto, z pewnościa bedzie wesoło. Nalezy sie nam czasami jakaś rozrywka, nieprawdaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.05.2012 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 To kiedy jesteś w kierunku południe... Tylko nie słuchaj GiePeeSów... Kochana,nie wiem, wiesz,że muszę trochę się okopać do września Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.05.2012 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Wiem.. wiem... W każdym bądź razie czekam.. Emiralda... jak pojadę to dam stosownie wcześniej znać... czy ja dobrze kojarzę , że to jest piątek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.05.2012 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 No i wyniosłam stolik i nowe krzesełka na tarasik... .. i kawka też już była... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 03.05.2012 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Arnika, cudowny masz ten taras Rety, ty to jesteś po prostu TORPEDA!!!!! Mówisz o czymś, a potem to już szybkie działanie i efekt jak się patrzy Nie mogę się nadziwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 03.05.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Przypomnij, jakie to deski i czym potraktowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 03.05.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Arni no co ja moge napisac??? Taki taras, to az sie prosi o codzienne letnie sniadanka i dluuugie weekendowe imprezki Super to wszystko zaplanowalas i zorganizowalas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 03.05.2012 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Wiem.. wiem... W każdym bądź razie czekam.. Emiralda... jak pojadę to dam stosownie wcześniej znać... czy ja dobrze kojarzę , że to jest piątek? Piątek, piatek tak że do soboty rano mozna sie bawić No to dzisiaj, cyba cały dzień an tarasie siedzialaś ? Taras super, ale zwrociłam uwage na serwetke, bardzo mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.05.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Cześć Nelcia To nasz modrzew i to z sękami ( bez byłby jakby to powiedzieć.. ładny, ale martwy.. ) .. Na rzazie potraktowany olejem lnianym z rozpuszczalnikiem do olejów, ale można też terpentyną połączyć, ja zapomniałam z netu ściągnąć a jak byliśmy w casto to spadłam z nóg.. 0,5 litra za jedyne 24zł za terpentynę .. w necie po 14zł za litr...... Będzie jeszcze malowany raz olejem lnianym i raz olej i wosk pszczeli... Chyba nie pokręciłam... I wcale nie jak torpeda.. wcale a wcale... na taras czekałam całe dwa lata... A miała być na nim nasza 20 rocznica ślubu zaraz po przeprowadzce... nooo i nie było tarasu ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.05.2012 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Ambercia.. ja od wiosny na ogródku grzebie... A to podlewam, a to chwasty wrywam... czasami palce w pięść zaciskam bo aż wstyd się z takimi paznokciami pokazać, raz zdarzyło mi się w biegu po młodego w ucioranym dresie z ziemi i trawy podjechać do szkoły po Emila... A taras chodzę i miziam... i siadam.. i nogi na drugim krześle wyciągam... i nawet leżaczek wyjęłam i wyszorowałam bo bardzo brudny był.. Od jutra leżaczek i kawka.. Nie.. no jutro jeszcze kosiarka... bo trawa czy też perz rośnie jak głupie.. nawet tygodnia nie wytrzymuje bez koszenia... A będzie trzeba kosiarkę oddać na serwis.. no i jak tu wycyrklowac, żeby nie zarosnąć? trzeba będzie mini i wieeelki dekolt ubrać i panom na serwis kosiarkę podwieźć.. Może poradzi... A z ogródkowych grzebanin najbardziej lubię kosić trawkę... Emiranda... Ty wiesz jak ja kocham takie serwetki... baaaaardzo... Ja to wcale a wcale chyba nowoczesna nie jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts