Megana 03.05.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Taras śliczny i tyle miejsca, bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.05.2012 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Arni, moze sie gdzieś na jutro umówimy, co ? bo ja nawet nie wiem w którą strronę jechać....znaczy wiem, na północ, ale jak daleko ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.05.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Meganka witaj Jak miło Cię widzieć I dzięki Malcia... no dobra.. tylko gdzie i o której.. ja wiem i w sumie niedaleko mnie trzeba będzie jechać... Wiesz... teraz do mnie dotarło, że ja wiem gdzie, ale nie wiem gdzie... Tzn.. wiem jak trafić ale adresu ni chu chu... nie pamiętam... a drugiej strony zapomnę gdzie, zapomnę kartki.. i po ptokach, a tak wiem jak trafić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 03.05.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Ja też uwielbiam kosić i uwielbiam takie serwetki Arnika MASZ CUDOWNY TARAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :hug:Odpoczywaj na nim i miziaj go ile wlezie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.05.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Malcia... no dobra.. tylko gdzie i o której.. ja wiem i w sumie niedaleko mnie trzeba będzie jechać... Wiesz... teraz do mnie dotarło, że ja wiem gdzie, ale nie wiem gdzie... Tzn.. wiem jak trafić ale adresu ni chu chu... nie pamiętam... a drugiej strony zapomnę gdzie, zapomnę kartki.. i po ptokach, a tak wiem jak trafić... jaani adresu, ani nie wiem gdzie, więc podaj jakiś punkt na trasie i tam się spotkamy aaaa i taras wyszedł miodzzzzzzziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiioooooooooooooooooooo:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.05.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Jedziemy na dwa auta? Bo jak na jedno to podjedź do mnie zostawisz swojego odrzutowca i jednym pojedziemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.05.2012 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Kuźwa... usiłuję sobie [przypomnieć co to za miejscowość chociaż jest... nooo ni chuuuu chuuuu nie pamiętam.... no nie i koniec... ale wiem gdzie...Choć dobrze, że mam fotograficzną i bardzo dobrą orientacje w terenie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.05.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Arni, chyba wygodniej na dwa.ja niestety nie mam jutro zbyt wiele czasu,więc nie posiedzę za długo, a nie chciałabym Wam pogaduch przerywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.05.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 OKi.. no to wiesz jak do targu dojechać i skręć w lewo przy targu na Wojkowice... kumasz gdzie? I tam się gdzieś spotkamy.. tylko o której....?Mamy do przejechania gdzieś 13-15km od tego miejsca.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.05.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 ok, wiem 11.45 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.05.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Za 15 minut dojedziemy????????? W sumie ja nie znam adresu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.05.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 OKi.. no dobra... ale gdzie... tam są tylko domki i ruchliwa ulica.. to może stań na poboczu... jak będziesz wyjeżdżać od siebie to daj mi znać.. ja też wyjadę i się spotkamy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.05.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 a ja znam a ja znam i wiem gdzie:rotfl: ale niestety idę do roboty jak zawsze:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.05.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Ja nie znam... ale "chyba" wiem gdzie;) A Ty się urwij z tej roboty... bo kto to widział, żeby w piątek w samo południe w upał ślęczeć w robocie... robota nie Gołota nie ucieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.05.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 OKi.. no dobra... ale gdzie... tam są tylko domki i ruchliwa ulica.. to może stań na poboczu... jak będziesz wyjeżdżać od siebie to daj mi znać.. ja też wyjadę i się spotkamy.... ok:) a ja znam a ja znam i wiem gdzie:rotfl: ale niestety idę do roboty jak zawsze:bash: słyszałam plotki, że to się leczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.05.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 no cóż ja miałam wolne w poniedziałek szefowa ma w piątek no i ktoś musi tego bajzlu pilnować ja chyba totalnie w trupa zalana byłam jak się dałam wrobić w zastępowanie:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.05.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Gupia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.05.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Nefcia jeszcze jak:bash: muszę się za jaką robotą obejrzeć bo 13 lat pokuty to już dosyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.05.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 słyszałam plotki, że to się leczy to proszę o 6 liczb w dobrej kumulacji ..... będę wyleczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.05.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 to proszę o 6 liczb w dobrej kumulacji ..... będę wyleczony 26, 43, 11, 29, 17, 22 cholera....tylko nie wiem, która to kumulacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts