wu 07.05.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 jak nie jak tak:rotfl: jakoś wszystko mi w tym roku rośnie:rotfl: zaniosłam dzisiaj koleżance kiełeczków na spróbowanie to wyjadła wszystkie z pojemniczka:rotfl: a miała niby tylko spróbować no że nie wspomnę że skonsumowała same bez żadnych dodatków;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 07.05.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Wusia no ja sie kulezance nie dziwie. Kielki rzodkiewki czy lucerny to same wciagam Pozostale to we wszelakich pastach, mixach twarozkowych, makrelowych, salatkowych albo jako skladnik do warzyw z patelni Zdrowsze niz napchane chemia nowalijki. No i dostepne wprost z parapetu Chyba musze sobie dokupic kolejny pojemnik na ziola Mam taki piekny na trzy, ale jeszcze kolejne trzy by sie przydaly Nigdy nie mialam rozmarynu a chetnie bym sobie taki wyhodowala. Ostatnie zasuszone krzaki z letnich wojazy wlasnie zuzylam i mysle, ze to najwyzszy czas na rozmarynowe eksperymenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.05.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 były brokułowe, lucernowe i soczewica z rzodkiewką w biedronce niedawno były takie fajne potrójne doniczki na zioła;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.05.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Ja najbardziej fasolę mung lubię...tak sobie siedzę i chrupię...... Arni, powiedz mi co Cię zjadło ? Bo ja dziś wylądowałam na ostrym Boli, zapuchłam i na opuchliźnie mogę jajka sadzone robić, taka gorąca ... Staw skokowy mi sie nie zgina, a achilles tak twardy,że czekam aż strzeli... matko z córką, co to za gówno lata w powietrzu a myslałam,że to mrówki...bo mnie oblazły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 07.05.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Wusia ja mam taki i musze dokupic jeszcze jeden Fajnie sie sprawdza i pasuje do mojej bialo-betonowej kuchni http://dukapolska.com/upload/image/shop/product/13/167/5015274-pojemnik-na-ziola-trio_big.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 07.05.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Bo ja dziś wylądowałam na ostrym Boli, zapuchłam i na opuchliźnie mogę jajka sadzone robić, taka gorąca ... Staw skokowy mi sie nie zgina, a achilles tak twardy,że czekam aż strzeli... matko z córką, co to za gówno lata w powietrzu a myslałam,że to mrówki...bo mnie oblazły pewnie meszki ... gowno strasznie zjadliwe W akcie desperacji kiedys toto Protopikiem posmarowalam (omijajac miejsce wklucia) i pomoglo Innym razem tez na ostrym sie skonczylo i zastrzykach. Chyba lepiej srodkami z DEET-em sie polewac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.05.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 No to niezle cie pocielo Malka. Adama tak w zeszlym roku dziablo, okladal sie altacetem i wapno lykal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.05.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 No to niezle cie pocielo Malka. Adama tak w zeszlym roku dziablo, okladal sie altacetem i wapno lykal. też się tak leczyłam plus jakiś antyalergiczny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.05.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 no Ambercia wielce luksuśna ta Twoja hodowla fjuuuuuu fjuuuuuuu:lol: Malka no masz musiałaś dać się zjeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.05.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Amber -pewnie tak, tylko dlaczego lekarz zalecił długotrwałe podawanie antybiotyku, skoro meszki nie przenoszą chorób ? nie zapytałam, gorączka mi rozum odebrała no pozarły, ale tylko tam gdzie skóra była odkryta (od pół łydki do kostki)...nic nie czułam,że coś mnie je, to normalne ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 07.05.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Malka meszki przenosza harare, wiec byc moze to byl powod podawania antybiotyku. Pisza, ze to tylko grozne dla upojonych alkoholem i niemowlat ale kto tam wie. Mojej Mamie lekarz tez zaordynowal antybiotyk ... Jakos tak po tygodniu odczyn zaczal sie zmniejszac ... Wusia bo to hodowla kuchenna I prosta w obsludze, co jest chyba najwazniejsze Latwo wyhodowac i latwo do gara wsadzic A Arni chyba na tarasie sie zasiedziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 07.05.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 O maatko, jak tak Was czytam to juz jestem zmeczona, a jakby sie lepiej w empatii zanurzyc, to nawet strzyknie mnie tu i tam w calkiem zdrowym kregoslupie Dawno mi się żadne zobrazowanie empatii tak nie podobało Chyba przygarnę do podręcznego zasoby, o ile Amber nie masz nic przeciwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.05.2012 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Traktorek faaaajny, nie powiem, że nie! Kto wie, może kiedyś, jak już pożenimy synusiów, kupimy nowe auto i jeszcze parę rzeczy... Mnie kiełki i zioła to najlepiej z ogrodu wychodzą. Moje obie kuchnie są od północy, zioła bez słońca nie chcą sensownie rosnąć (wiedzą co dobre). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.05.2012 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Jestem, jestem... nawet żyję... I na tarasie się nie zasiedziałam.... Odpadłam... tak mi się słabo zrobiło,że masakra... wcinałam lody, popijałam herbatą.. i nic.. jakby organizm cukru się domagał... trzęsłam się jakbym delirię miała... Poszłam się położyć o 21.00!!!! i usnąć nie mogłam ale i się bałam... Nooo koniec świata... SKS normalnie.... Ambercia... ooo o taki traktorek mi chodziło... Takiego też by mi się chciało... Malcia... nooo lata... jakieś takie dziadostwo... i teraz zamiast perfumami to muggą będę pachniała... zresztą... ona ciut pachnie;) To zdrowotnośi życzę... I oby nas to latające nie gryzło... Ja też nie czułam kompletnie, że coś mnie uchapiło... nic a nic.... Nooo świat się kończy.... A co do ogrodu... to mnie zaczyna się podobać to zielone Ambercia... zapraszam na ten taras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.05.2012 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Wiedziałam, że to kwestia czasu z tym podobaniem! Zasłabłaś?! Dlaczego?! I dlaczego dopuszczasz do takiego stanu?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.05.2012 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Słabo mi się robiło, a nie zasłabłam.... I żeby nie było.. jem normalnie.... Może cukru mi było potrzeba.. no to zjadłam lody... mmmm .. jakie dobre były DPSia.. kiedy jedziesz na swój wschód? Bo może byś tak i do mnie zajechała... ? Wiecie co???? Wczoraj zajechałam do Kapiasa.. ale tego w moim mieście... No i przytargałam tawułę, którą miałam w projekcie... pooglądałam roślinki... i mam tego tyyyyle, że głowa mała... Niewiele rzeczy rzuciło mi się na oczy.... Noo kilka szczepionych na pniu iglaków ( tylko czemu aż taaakie drogie) , świerki podobają mi się te z czerwonymi przyrostami, ale one wieeelkie rosną, więc im odpuszczam, Miłorząb meri ken .. mają i podoba mi się, nawet miłością wielką, ale dać 200zł za krzaka to mnie nie pogięło... Kuźwa... chyba zaczynam się być wybredna krzakowo... bo skoro na takich oko zawieszam... to już chyba w poopie mi się poprzewracało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.05.2012 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Wiola ja po prośbie;) ponoć jesteś z takim jednym fajnym umówiona;) weźmiesz coś i dla mnie:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 08.05.2012 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Kuźwa... chyba zaczynam się być wybredna krzakowo... bo skoro na takich oko zawieszam... to już chyba w poopie mi się poprzewracało.... Kochanie apetyt rośnie w miarę jedzenia, zawsze, a zawsze mamy 30 % za malo, obojętnie z jakiej strony spojrzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 08.05.2012 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 piękny tarasik:yes:co to za drewno ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.05.2012 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Ala to modrzew nasz Polski I nie potrzebuję wymyślnego.... ten zaolejowany i zawoskowany też przez klika ładnych lat da radę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts