wu 08.05.2012 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Wiolcia czytałaś co pisałam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.05.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Nioooo Czytałaś...I co???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.05.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 no i weźmiesz dla mnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.05.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 I co dalej?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.05.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 a dalej to albo Ty przyjedziesz do mnie obejrzeć na żywca kostkę albo ja do Ciebie tarasik:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.05.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Hmmmm.... I jak myślisz.. jak będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.05.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 nie wiem o co pytasz:P mam zgadywać czy weźmiesz czy kto kogo odwiedzi:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.05.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Kto kogo Noo dobra... ponieważ będę miała teraz ciut urwanie głowy i na tel będę siedziała, bo wizyta się szykuje u teściowej gościów z Kanady, to raczej się nigdzie nie zapuszczę dalej niż 10km... Kiedy wpadniesz to powiedz.. pokombinuję i będę... Bo będę chyba, ale to chyba, musiała dziadków zawieźć do szwagra do szpitala ( stan dość ciężki) i to marne jakieś 150-180km w jedną stronę... więc i poskładać wszystko muszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 08.05.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Arni a moze to byl zjazd cisnienia, a nie cukru? Chociaz przyznam, ze kuracje na ta przypadlosc wybralas zacna A poza tym szalejesz z "zielonymi" zakupami!!! Pieknie Pewnie wszyscy sasiedzi zazdroszcza Ci cudnej dzialki i pieknego tarasu Dawno mi się żadne zobrazowanie empatii tak nie podobało Chyba przygarnę do podręcznego zasoby, o ile Amber nie masz nic przeciwko Eleno czym chata bogata, wiec czestuj sie czym chcesz :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.05.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Wiolcia jak nie kłopot by był dla Ciebie przetrzymać je do weekendu to może między piątkiem a niedzielą byśmy się umówiły kiedy by Ci pasiło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.05.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 W piątek mam zebranie o wyjazd młodego na zieloną kolonię... (nie pamiętam o której...) W sobotę to raczej jedyny dzień gdzie mogłabym jechać, a i goście wieczorowa porą dopiero przyjeżdżają, wiec zajęta mogę być od niedzieli... Teściowa czy teściu coś wspominali o obiedzie... rzadko u nich bywamy na proszonym obiadku... tylko z racji świąt i imienin ( dziś byłam na imieninach... ) Więc sama nie mam pojęcia co będę robiła w czwartek czy w sobote... Zobaczymy.... Jak nie będę wyjeżdżała to dam znać, a i telefony też są Ambercia... ja w zasadzie lodów nie jadam... ale .... tak mi się coś chciało... ciśnienia nie zmierzyłam... położyłam się i bałam zasnąć oby nie na amen... Pstryknęłam kilka zdjęć... tylko wieczorowa już porą.... i takie chyba smutne są.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 08.05.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Martwisz mnie Kobieto:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.05.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 (edytowane) Ogród wieczorową porą.... ...kupione żurawki... Cyprysik tempołuski , ten jest z zeszłego roku... ... a to nowy nabytek... a tu nowa rabatka pod oknem starszaka i naszej sypialni... tylko na razie to jest przechowalnia dla roślin i ich rozmrażalnia... tylko tyle, że wystawa południowo zachodnia.. calutki dzień słońce... Zaczyna kwitnąć bez Mayera... Zakwitła jedna z azalii... Kwitnąć zaczyna berbenia... Jak dla mnie pnąca hortensja jest zjawiskowa.... I ogródka kawałek... Edytowane 9 Maja 2012 przez Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.05.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 I ciut inne fotki.... Tawułki bardzo je lubię... Zakwitła, choć w/g mnie dość marna jest lewizja.... Cudnej urody tulipan..... Tu tulipany i świerczki nifido.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 08.05.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Arni robisz kawal wspanialej i pieknej roboty! Mozesz byc z siebie dumna Byly pochwaly, a teraz czas na nagane ... Moze trzeba bylo mezowi i starszakowi powiedziec, ze sie zle czujesz??? Przynajmniej by pilnowali czy wszystko ok, cisnienie zmierzyli, kolderka okryli, a jak dzialoby sie cos zlego do auta zapakowali i lekarzowi na szybko pokazali I dopisze ... mnie tez martwisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.05.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Nie martwić się proszę.. Nic mi nie jest.... A ciśnienia nie mierzyłam.... trochę i siły nie miałam ... i się bałam... A męża nie było.... w pracy był i wrócił koło północy... starszaka też nie było... słyszałam jak wrócił koło 22, ale nic nie mówiłam... Młody się położył ze mną... , ale był chyba mało zorientowany... choć mówił tacie, ze mama z kurami poszła spać, bo się źle czuła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 09.05.2012 04:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Arniczko........piekny ogódek masz już u siebie:)widac, że duzo pracy włozyłaś !!i dbaj kochana o swoje zdrówko, prosze !buziaczki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.05.2012 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 te bez to chyba palibin a hortensja superowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.05.2012 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Marta.. nie mam pojęcia jaki to bez, ale miniaturka, i pisała na metce majera... Może być co chce....Hortensji mam dużo za mało...Podjechałam do ogrodnictwa, i ścięło mnie z nóg... jedynie 20zł za sadzonkę i to taką marną...Nic to... będę szczepić w sierpniu.... Będzie co prawda później, ale już szkoda mi kasy na to zielone... a to i tak się rozrośnie jak głupie po 2-3 latach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.05.2012 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Sprawdziłam... bez mayera czy palibin to to samo... http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=palibin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts