Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kto kogo :lol:

Noo dobra... ponieważ będę miała teraz ciut urwanie głowy i na tel będę siedziała, bo wizyta się szykuje u teściowej gościów z Kanady, to raczej się nigdzie nie zapuszczę dalej niż 10km...

Kiedy wpadniesz to powiedz.. pokombinuję i będę...

Bo będę chyba, ale to chyba, musiała dziadków zawieźć do szwagra do szpitala ( stan dość ciężki) i to marne jakieś 150-180km w jedną stronę... więc i poskładać wszystko muszę...

Arni a moze to byl zjazd cisnienia, a nie cukru? ;) Chociaz przyznam, ze kuracje na ta przypadlosc wybralas zacna :stirthepot::lol2:

A poza tym szalejesz z "zielonymi" zakupami!!! Pieknie :-) Pewnie wszyscy sasiedzi zazdroszcza Ci cudnej dzialki i pieknego tarasu :-)

Dawno mi się żadne zobrazowanie empatii tak nie podobało :lol: Chyba przygarnę do podręcznego zasoby, o ile Amber nie masz nic przeciwko ;)

Eleno czym chata bogata, wiec czestuj sie czym chcesz :-) :-)

W piątek mam zebranie o wyjazd młodego na zieloną kolonię... (nie pamiętam o której...)

W sobotę to raczej jedyny dzień gdzie mogłabym jechać, a i goście wieczorowa porą dopiero przyjeżdżają, wiec zajęta mogę być od niedzieli...

Teściowa czy teściu coś wspominali o obiedzie... rzadko u nich bywamy na proszonym obiadku... tylko z racji świąt i imienin ( dziś byłam na imieninach... )

Więc sama nie mam pojęcia co będę robiła w czwartek czy w sobote...

Zobaczymy....

Jak nie będę wyjeżdżała to dam znać, a i telefony też są ;)

Ambercia... ja w zasadzie lodów nie jadam... ale .... tak mi się coś chciało... ciśnienia nie zmierzyłam... położyłam się i bałam zasnąć oby nie na amen...

Pstryknęłam kilka zdjęć... tylko wieczorowa już porą.... i takie chyba smutne są....

Ogród wieczorową porą....

...kupione żurawki...

DSC09499.JPG

Cyprysik tempołuski , ten jest z zeszłego roku...

DSC09510.JPG

... a to nowy nabytek...

DSC09512.JPG

a tu nowa rabatka pod oknem starszaka i naszej sypialni... tylko na razie to jest przechowalnia dla roślin i ich rozmrażalnia... tylko tyle, że wystawa południowo zachodnia.. calutki dzień słońce...

DSC09515.JPG

DSC09516.JPG

Zaczyna kwitnąć bez Mayera...

DSC09517.JPG

Zakwitła jedna z azalii...

DSC09526.JPG

Kwitnąć zaczyna berbenia...

DSC09531.JPG

Jak dla mnie pnąca hortensja jest zjawiskowa....

DSC09518.JPG

I ogródka kawałek...

DSC09519.JPG

Edytowane przez Arnika

Arni robisz kawal wspanialej i pieknej roboty! :yes: Mozesz byc z siebie dumna :-) Byly pochwaly, a teraz czas na nagane ... Moze trzeba bylo mezowi i starszakowi powiedziec, ze sie zle czujesz??? Przynajmniej by pilnowali czy wszystko ok, cisnienie zmierzyli, kolderka okryli, a jak dzialoby sie cos zlego do auta zapakowali i lekarzowi na szybko pokazali :mad:

I dopisze ... mnie tez martwisz :(

Nie martwić się proszę.. :)

Nic mi nie jest....

A ciśnienia nie mierzyłam.... trochę i siły nie miałam ... i się bałam...

A męża nie było.... w pracy był i wrócił koło północy... starszaka też nie było... słyszałam jak wrócił koło 22, ale nic nie mówiłam...

Młody się położył ze mną... , ale był chyba mało zorientowany... choć mówił tacie, ze mama z kurami poszła spać, bo się źle czuła...;)

Marta.. nie mam pojęcia jaki to bez, ale miniaturka, i pisała na metce majera... Może być co chce....

Hortensji mam dużo za mało...

Podjechałam do ogrodnictwa, i ścięło mnie z nóg... jedynie 20zł za sadzonkę i to taką marną...

Nic to... będę szczepić w sierpniu.... Będzie co prawda później, ale już szkoda mi kasy na to zielone... a to i tak się rozrośnie jak głupie po 2-3 latach...