Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wusia, Ty sie śpiechaj, bo Markotka koktajlowe wyszarpie od Arniki

PS do Depesi, nie ma pomidorów bez problemowych, tak samo jak i kosiarek ;)

Nie wierzę, na pewno się nie znasz! :p

Emiranda... kusisz, kusisz.....

Nie dam dzisiaj odp... tzn.. na dzisiaj nie bardzo mogę... A Ty potrzebujesz odpowiedź...

Gdyby się coś zmieniło, to czy mogłabym przyjechać dając np. znać dzień wcześniej?

Oczywiście dzień wcześniej zawiadomiłabym Ciebie, że jadę...

Widziałam połączenia.. jednak znając mnie samą... wolałabym w 100% odpalić samochód swój i dojechać bez problemu i nie zawracając głowy nikomu ....

A Nelcia jedzie czy nie? Wiesz może czy nie wiesz?

Emiranda... kusisz, kusisz.....

Nie dam dzisiaj odp... tzn.. na dzisiaj nie bardzo mogę... A Ty potrzebujesz odpowiedź...

Gdyby się coś zmieniło, to czy mogłabym przyjechać dając np. znać dzień wcześniej?

Oczywiście dzień wcześniej zawiadomiłabym Ciebie, że jadę...

Widziałam połączenia.. jednak znając mnie samą... wolałabym w 100% odpalić samochód swój i dojechać bez problemu i nie zawracając głowy nikomu ....

A Nelcia jedzie czy nie? Wiesz może czy nie wiesz?

Wcale nie musisz się zapowiadać, szybka decyzja w piatek jedziesz i jesteś, będzie bardzo miło :)

Nelcia?( chodzi Ci o NelySza? ona chyba u mnie nie bywa, ale możesz ją zaprosic w moim imieniu :)

Gdzieś u Ciebie czytałam o Neli... i myślałam, że to chodzi o "naszą " Nelcie :)

Dam znać jakby co.. bo tak czy siak muszę powiadomić Gospodynię, że jadą... na razie nie za bardzo mogę...

Ale kto wie, co może się urodzić do przyszłego piątku...

Niemniej, bardzo mi jest miło i bardzo dziękuję za zaproszenie i pamięć :)

DPSia się pochwaliła swoimi efektami odchudzającymi... super to jej jak na razie wyszło...

Ja nie mam za bardzo czasu.. bo chłopaki absorbują mnie bardzo, choć pewnie też troszkę mam wymówki...

Fakt.. jest ciepło i wiosna, i prac w ogrodzie jak każdy posiadający ogród sporo... i te prace wszelakie muszę wykonać sama...

Nie to, że się skarżę.. ale nachodzę się niejednokrotnie więcej niż na bieżni, naschylam się więcej niż 3X15 powtórzeń, i czasami ciężarki też popodnoszę...

Może i szkoda z ta siłownią, ale się nie zarzekam...

Jem tak samo jak jadłam, choć zdarzyło mi się zjeść kawalątek sernika, czy loda (choć ja za lodami generalnie nie przepadam... )....

Schudłam już 10kg. od jakiegoś sporego czasu bez siłowni, i waga nie idzie w górę... nawet o kilka dkg w dół...

Spodni nie noszę tych co nosiłam.. bo są bardzo na mnie za duże... spadają mi z poopy...

Z garderoby wyciągam rzeczy letnie, o których mogłam tylko zapomnieć, a schowane były z sentymentu... I jakie teraz odkrycie.. mam całe stosy nowych ubrań :)

Poćwiczę jeszcze w ogrodzie a może i na siłowni.. i dalej będę spadać w dół...

Z czego jestem zadowolona :)

dzięki Wiolcia:hug: chłopaki zrobili mnie oczywiście wymówki;) i Ty mnie nie denerwuj że kiedyś gadzino bo masz do mła raptem pół godzinki:P

a i dla zainteresowanych to Wiolci sporo brakuje:lol: no i taras ma piękny ale posiedzieć nie dał pazerniak bo gorąco niby gospodyni było;) i w ogrodzie piknie i Emila znikła kobieta jedna no same zmiany panie:lol:

Arni - BRAWO!!!

Tak trzymaj, Kochana, zaiwaniam w polu to wiem doskonale, jaka to siłownia jest, żadne gym sie nie równa. :no:

Wspaniały wynik masz, teraz to dopiero czujesz, że żyjesz, prawda? :D