jamles 11.05.2012 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 holenderskie z tescoa w biedronie jakie pyszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.05.2012 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 (edytowane) , Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.05.2012 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 W lipcu jeszcze nie ma pomidorów.... chyba... Aaaa i od 28 lipca mnie nie ma.... jestem na turnusie z młodym.... TARcia a tak serio to kiedy będziesz... bo już kombinowałam z pociągiem dla Ciebie/Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.05.2012 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.05.2012 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 No to super... jak zaraz przyjedziesz to i na torta Was zaproszę Ja wracam chyba 11 sierpnia... A z pociągiem kombinowałam, żebyś chociaż mogła już na weekend któryś przyjechać , teraz...... Później oczywiście też.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.05.2012 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Leszek co to nie mowiles, ze dostawe robisz ja tez chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.05.2012 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 (edytowane) , Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 11.05.2012 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Arniko, może jednak dasz się namówić na przyjazd 10.50 z Katowic 13.38 Warszawa Centralna, niecałe trzy godziny co to jest w stosunku do podrozy z Warszawy do Gdyni która trwa 6 godzin Serdecznie Cię namawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.05.2012 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Wusia, Ty sie śpiechaj, bo Markotka koktajlowe wyszarpie od Arniki PS do Depesi, nie ma pomidorów bez problemowych, tak samo jak i kosiarek Nie wierzę, na pewno się nie znasz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.05.2012 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 I Maciek też na ogrodniczym napisał, że Koralik - BEZPROBLEMOWY!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.05.2012 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Emiranda... kusisz, kusisz..... Nie dam dzisiaj odp... tzn.. na dzisiaj nie bardzo mogę... A Ty potrzebujesz odpowiedź... Gdyby się coś zmieniło, to czy mogłabym przyjechać dając np. znać dzień wcześniej? Oczywiście dzień wcześniej zawiadomiłabym Ciebie, że jadę... Widziałam połączenia.. jednak znając mnie samą... wolałabym w 100% odpalić samochód swój i dojechać bez problemu i nie zawracając głowy nikomu .... A Nelcia jedzie czy nie? Wiesz może czy nie wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.05.2012 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 TARcia.. a Ty nie znasz dnia ani godziny... Jakby co.. kawę i mleko masz? ? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.05.2012 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Wusia dzięki za odwiedzinki I zapraszam częściej, choć wiem, że i ja przyjadę.. kiedyś na pewno.... ale dziś daty nie podam... Może połączę to z wizytacją szkółek u Ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 11.05.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Emiranda... kusisz, kusisz..... Nie dam dzisiaj odp... tzn.. na dzisiaj nie bardzo mogę... A Ty potrzebujesz odpowiedź... Gdyby się coś zmieniło, to czy mogłabym przyjechać dając np. znać dzień wcześniej? Oczywiście dzień wcześniej zawiadomiłabym Ciebie, że jadę... Widziałam połączenia.. jednak znając mnie samą... wolałabym w 100% odpalić samochód swój i dojechać bez problemu i nie zawracając głowy nikomu .... A Nelcia jedzie czy nie? Wiesz może czy nie wiesz? Wcale nie musisz się zapowiadać, szybka decyzja w piatek jedziesz i jesteś, będzie bardzo miło Nelcia?( chodzi Ci o NelySza? ona chyba u mnie nie bywa, ale możesz ją zaprosic w moim imieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.05.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Gdzieś u Ciebie czytałam o Neli... i myślałam, że to chodzi o "naszą " Nelcie Dam znać jakby co.. bo tak czy siak muszę powiadomić Gospodynię, że jadą... na razie nie za bardzo mogę... Ale kto wie, co może się urodzić do przyszłego piątku... Niemniej, bardzo mi jest miło i bardzo dziękuję za zaproszenie i pamięć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.05.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 DPSia się pochwaliła swoimi efektami odchudzającymi... super to jej jak na razie wyszło... Ja nie mam za bardzo czasu.. bo chłopaki absorbują mnie bardzo, choć pewnie też troszkę mam wymówki... Fakt.. jest ciepło i wiosna, i prac w ogrodzie jak każdy posiadający ogród sporo... i te prace wszelakie muszę wykonać sama... Nie to, że się skarżę.. ale nachodzę się niejednokrotnie więcej niż na bieżni, naschylam się więcej niż 3X15 powtórzeń, i czasami ciężarki też popodnoszę... Może i szkoda z ta siłownią, ale się nie zarzekam... Jem tak samo jak jadłam, choć zdarzyło mi się zjeść kawalątek sernika, czy loda (choć ja za lodami generalnie nie przepadam... ).... Schudłam już 10kg. od jakiegoś sporego czasu bez siłowni, i waga nie idzie w górę... nawet o kilka dkg w dół... Spodni nie noszę tych co nosiłam.. bo są bardzo na mnie za duże... spadają mi z poopy... Z garderoby wyciągam rzeczy letnie, o których mogłam tylko zapomnieć, a schowane były z sentymentu... I jakie teraz odkrycie.. mam całe stosy nowych ubrań Poćwiczę jeszcze w ogrodzie a może i na siłowni.. i dalej będę spadać w dół... Z czego jestem zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.05.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 dzięki Wiolcia chłopaki zrobili mnie oczywiście wymówki;) i Ty mnie nie denerwuj że kiedyś gadzino bo masz do mła raptem pół godzinki:P a i dla zainteresowanych to Wiolci sporo brakuje:lol: no i taras ma piękny ale posiedzieć nie dał pazerniak bo gorąco niby gospodyni było;) i w ogrodzie piknie i Emila znikła kobieta jedna no same zmiany panie:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.05.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Zrozumiałam tylko z tego co napisałaś.. , że mam przyjechać , gadzina jedna, i że mi na tarasie gorąco było,.... i że chłopaki wymówki robili...Nic więcej.... A jak młody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.05.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 a Młody zapalenie gardła w kierunku anginy idące i antybiotyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.05.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Arni - BRAWO!!! Tak trzymaj, Kochana, zaiwaniam w polu to wiem doskonale, jaka to siłownia jest, żadne gym sie nie równa. Wspaniały wynik masz, teraz to dopiero czujesz, że żyjesz, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts