Arnika 09.02.2010 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Kliknij w Allegro i poszukaj co potrzeba...U jednego ceny dobre, tylko wysyłają w Warszawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.02.2010 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 a nie mogłabyś tak pokazać który to żeby ten sam był co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.02.2010 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 No wczoraj tylko oglądałam... I wpisałam w allegro... Roca dama senso.. I roca hallI pokazało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 09.02.2010 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 wpadłem na chwilę poczytam a jak wrócę to coś wyskrobie bo dziś młyn w pracy miłego wieczora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.02.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 To napiszę co się dzieje... bo cały dzień biegam... Od wczoraj nie mam mojego autka... Poszedł się leczyć do blacharza..... Na zdrowie malutki Zabrałam cytrynkę od teścia (najpierw jemu dałam trzy lata temu, a teraz zabrałam ).... Objechałam do Katowic odwiedzając po drodze BRW w Będzinie.... Bożżeeeeeeeee jak poszły do przodu sklepy z meblami i dekoracjami Kolorowy zawrót głowy Ile rzeczy mi się spodobało... ale trzeba posprawdzać czy to nie badziewie, czy coś lepszego... Młody ma z BRW komodę i biurko i jest to badziewie... Starszy też swoje wykończył, ale potrzebował na wykończenie paru lat.... Zakupiłam rury i kształtki do centralnego odkurzacza... I trzymetrowe rury weszły do cytrynki Myślę, że w moim byłby problem ze spakowaniem.... Dojechałam do domku... Jak tam mi się podoba... Już chcę do domku..... W drodze powrotnej zajechałam po chleb.... bo by rodzinka nie miała... i wsiadam z chlebem.... za stacyjkę... i nie odpaliłam już bruma.... Klapnęłam drzwi... poszłam do domu... telefon do męża gdzie stoję... i za jakiś czas akcja pod tytułem... akumulatror... Sprawdziłam u znajomego na warsztacie czy alternator czy akumulator... i pojechałam kupić nowy.. Bo przecież nie będzie mnie mąż ściągał z każdego zakątku..... No to w cytrynce jeden organ transplantowany... jeszcze troszkę wymienię i będzie jak funfel nówka nie śmigany Markotko pytałaś o białe pojemniki... Mają w Będzinie... tylko już nie pamiętam do czego... tyle było tych pierdół.... I spodobał mi się pojemnik porcelanowy na chleb... Ładne to było... i wiele rzeczy innych też ładnych tam było... No to teraz wiem gdzie mnie możecie znaleźć.... Wusia Patrzyłaś na allegro? Nie wiem czy pojadę do tej Warszawy... bo teściowa bardzo krzywo patrzy i nie chce z młodym zostać..... Zajrzyj tutaj http://www.maxlazienki.pl/ i ja patrzyłam i Efilo później też mi pisała, że tam coś od nich brała.... Chyba mają niezłe ceny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.02.2010 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 dobry wieczór Arnika to poszlałaś na allegro patrzyłam ale zabieram się jak pies do jeża do tych zakupów musze mieć chwilkę żeby usiąść posprawdzać policzyć i zamówić a czasu mi brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.02.2010 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Arniku udalo mi sie tez podjechac do brw, ale niestety nic z pojemnikow nie rzucilo mnie na kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 11.02.2010 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Zapraszam na pączki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.02.2010 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 dzień dobry Arnika pączuszek zaliczony?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.02.2010 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Dzień Dobry Pączusia jeszcze nie jadłam... Może teściówka mi da, bo smaży... Wczoraj w Auchan było tyle ludzi za pączkami, a pączki to takie kluchy, że nawet jajka chyba nie widziały, że odechciało mi się ich nawet jeść.... Malka zapraszała na oponki... ale pewnie tylko tak mówiła.... Dzisiaj robię wielkie sprzątanie i jadę do hydraulika... cokolwiek by to nie oznaczało..... Na jutro jestem umówiona z panem od wylewek.... No to zaczynamy w końcu budowlano coś działać...... Markotko w BRW to kolorowy zawrót głowy... tylko co jest dobre i funkcjonalne i dobre jakościowo to tego nie wiem... Ale dawno nie chodziłam po sklepach za meblami... Bo i o co jak miałam wszystko..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.02.2010 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 A zapraszała i została olana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.02.2010 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 No nie gadaj... jak co to zaraz lecę... tylko koleżanka plotkarka zapowiedziała się.... To co jak zostanie jutro na budowie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.02.2010 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 i co Arniczko zjedlas paczka? ja zjedlam rano 3 i powiedzialam ze wiecej nie zjem i nie zjadlam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 11.02.2010 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 12 na moim koncie ale już więcej nie zdołam zjeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.02.2010 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 12???????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 11.02.2010 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Jak pracowałem kiedyś w skarbówce tam o mnie dziewczyny dbały Wtedy pobiłem rekord i zjadłem 18 wygrałem zakład. A potem nic nie jadłem 2 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.02.2010 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Jeszcze nie zjadłam żadnego pączka... Ale starszy przyniósł takie dobrusie od teściowej Ja dzisiaj za wiedzą hydraulika biegałam.... Jutro pan od wylewek przychodzi poumawiać się..... Zajrzę jeszcze dopytać o kuchnie... bo nie wiem gdzie dać zlew... jakby co..... Jaka ja niezdecydowana jestem na tą kuchnię..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.02.2010 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Jak pracowałem kiedyś w skarbówce tam o mnie dziewczyny dbały Wtedy pobiłem rekord i zjadłem 18 wygrałem zakład. A potem nic nie jadłem 2 dni 18 pączków..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.02.2010 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Jak pracowałem kiedyś w skarbówce tam o mnie dziewczyny dbały Wtedy pobiłem rekord i zjadłem 18 wygrałem zakład. A potem nic nie jadłem 2 dni gdzieś ty to zmieścił ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.02.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 bo one takie były http://www.cukierniamagda.pl/wyroby_drobne_big/paczki_serowe_mini.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts