TAR 16.05.2012 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.05.2012 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Amber ty piszesz o psie czy o dziecku? Bo sie zgubilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 16.05.2012 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Amber ty piszesz o psie czy o dziecku? Bo sie zgubilam przepraszam za te niestosownosc, ale ... no ja tez bylam pewna ze o dziecko chodzi! Bardziej niz pewna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.05.2012 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 mnie dopiero Tarci 'pupilki' natchnęły do rozważań czy ja aby źle nie czytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 16.05.2012 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Amber ty piszesz o psie czy o dziecku? Bo sie zgubilam wiem, wiem ... Oczywiscie o psie, chociaz rzeczywiscie mozna sie pogubic Nie mniej daleka jestem od antropomorfizacji TAR ano wlasnie. Trudno zapanowac nad emocjami O wandalach czytalam. Mam nadzieje, ze ustala kto to byl i bardzo, bardzo surowo ukaraja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.05.2012 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Ambercia mam ciśnieniomierz.. miałam taaakie wysokie, że tylko o 10 wyżej już byłam na OIOMie... czy SORze... Mąż zaraz wrócił jak dzwoniłam i chciał mnie do szpitala odwieźc... ale przeszło.. powoli ale jednak...Wczoraj miałam aż 120/80 ... no nic to.. druki ketonal 100 zadziałał... i dooobry na wszystko sen...Ja w sumie nie bardzo wiem co to ból głowy.. ale wczoraj jeździłam (aż do 50km/h jak dla mnie to wczoraj był max) taka niedo...na... , że szok, wieczorem głowa mi pękała... Dobrze, że z Majutkiem już dobrze.. jeszcze tylko dziś będzie pijaniutka, a jutro/pojutrze będzie brykała... tylko jak bidulka sobie teraz poje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.05.2012 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 120/80 to nie jest wysokie cisnienie, jakie masz normalnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.05.2012 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Zajechałam di nas na targ.. przeleciałam starocie... były fajne nogi od maszyny, ale do końca mnie nie rzuciły na kolana.. ale tylko za 130-czy 150zł... Spodobały mi się dwa obrazy.. jeden z młynem, a drugi z żydem... oczywiście w ramie... Nie kupiłam bo kasy mam jakby ciut za mało... ale pooglądać pooglądałam jak w muzeum... Kupiłam natomiast owoce, warzywa, i inne dynksy co to się na rynku kupuje... Zakupiłam też pora zimowego, pora letniego ( tylko jak ja je poznam???) selerki, kalarepki... i chyba to wszystko... Bazyli nie mieli, pietruchę mam i ma się całkiem dobrze.... Nic to... Lece botwinkę gotować i zaraz przekopać ogródek warzywny i sadzić to co kupiłam, zielonym do góry.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.05.2012 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 90/60 w porywach po kilku/kilkunastu kawach 100/70-80 120-130 jak mam to jestem nieprzytomna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.05.2012 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 90/60 w porywach po kilku/kilkunastu kawach 100/70-80 120-130 jak mam to jestem nieprzytomna.... no to masz faktycznie niskie, mnie tak glowa boli jak jest duzy spadek cisnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.05.2012 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Dlatego tak dużo kawy piję...a że piję lurkę z mlekiem.. tfu... mleko z lurką... to i piję dużo...Tylko Ambercia goni mnie, żebym wodę piła... fuj.. od wody w sumie mam żaby w brzuchu i przelewa mi się w żołądku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.05.2012 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 ja też normalnie ciśnienie 90/60. Mąż się śmieje, że jak się wkurzam, to mi skacze do 120 o dziwo w ogóle nie piję kawy i nie jest mi ona potrzebna do przebudzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 16.05.2012 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Dlatego tak dużo kawy piję...a że piję lurkę z mlekiem.. tfu... mleko z lurką... to i piję dużo... Tylko Ambercia goni mnie, żebym wodę piła... fuj.. od wody w sumie mam żaby w brzuchu i przelewa mi się w żołądku.... no goni, goni ale to z dobroci serca Arni rzeczywiscie to cisnionko masz taaakie marniutkie No ale lepsze takie, niz skok do normalnosci, co jak widac zupelnie Ci nie sluzy Moj Polowek tez ma takie niziutkie i gdy dodatkowo jest taki dzien jak dzisiaj, to doslownie zasypia na stojaco Uwazaj na siebie ... no! Zazdroszcze, ze masz dzisiaj dzien na ogrodowe przyjemnosci. U nas leje od wczoraj Do tego ziab okrutny. Zrobilam sobie dzien wewnetrzny i pilnujac wenflonu u suczy bujam sie po necie. Wlasnie zakupilam nowe ubranka na fitness i sportowe biustonosze Bedzie w czym biegac, skalkowac i grac w tenisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.05.2012 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.05.2012 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 no u nas tez nie było przymrozków. pamiętam że w tamtym roku zocha była mroźna. carnival oberwał. a weekend ma być ciepły i słoneczny. no i upały 30 st idą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.05.2012 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 że niby ogrodowe przyjemności..... Ja w tej czarnej brei będę się paprać.. znaczy warzywniak robić, ziemie przekopywać... i takie tam... Aaaa to mi się nie podoba.... Ale mus to mus.... Uważam na siebie.. uważam... TARcia u nas też zimno.. jakieś 10*C.. ale poubierana jak na zimę.. jest dobrze.... Nie zanosi się na ciepełko.... i pochmurno.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.05.2012 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Taaaaa Efi... taaaa +30*C?????????Nooo chyba we Włoszech.... Ja to się boję pory i selery do gruntu wsadzić... a co dopiero pomidory.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.05.2012 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 U nas też dzisiaj chłodno i pochmurnie, więc na pole nie poszłam, w nosie mam. Spędzam upojne chwile z maglem w domu. Amber - dobrze, że Majut w porządku, mając Twoją opiekę jutro to ona już będzie jak nowa i ani pamietać nie będzie, że cokolwiek się działo! Ta to ma szczęście, no! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.05.2012 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.05.2012 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 w mojej wsi pokazuje w piątek w nocy -2:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts