Nefer 22.05.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Kochana - na razie to wiesz jak jest - walczę od 6.00 rano. jeszcze muszę wstawić zmywarkę i pranie, powiesić poprzednie ... nie mam kiedy taczek naładować ... ale jeśli tak dalej będzie sytuacja rozwijała jak dotychczas (w mojej firmie) to niewykluczone, że w przyszłym tygodniu będę wolna jak krowi dzwonek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 22.05.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Ambercia czasem trzeba miast wody piwko chlupnac , mi dzis juz zabole sie zalegly w brzuchu, wypilam 2 butle wody 1,5 l, a zwykle wody nie pijam tylko soczek lub herbie. w lodoweczce mrozi sie herbatka mietowa, mniam na zimno tez jest dobra na upaly herbatke mietowa popieram Pychota Ale soczki, to ja nie wiem kiedy ostatnio pilam ... Hmmm ... nie liczac tych marchewkowych jednodniowych w szklanych butelkach Pozostalych nie pijam. Natomiast od dobrej kawy jestem uzalezniona. Nawet w taki upal. I od wody, co to u Arni zaby powoduje rowniez No dobra, dobra Gospodyni, a jak tam progres w wiadomej sprawie? Na zakonczenie pouzalam sie troche ... wlasnie przyszla mi ksiazka z e-Bay ... zaledwie 600 stron drobnym maczkiem. I gdyby to byla jakas wciagajaca powiesc, albo biografia to ja bardzo chetnie ... ale gdzie tam Od jutra dodatkowe zakuwanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 22.05.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Kochana - na razie to wiesz jak jest - walczę od 6.00 rano. jeszcze muszę wstawić zmywarkę i pranie, powiesić poprzednie ... nie mam kiedy taczek naładować ... ale jeśli tak dalej będzie sytuacja rozwijała jak dotychczas (w mojej firmie) to niewykluczone, że w przyszłym tygodniu będę wolna jak krowi dzwonek jak to mowia sa plusy dodatnie i ujemne. Aby placili, to raz. A jak bez swiadczenia pracy, to tylko sie cieszyc! Wypoczniesz, albo wrecz przeciwnie, bo juz nowym kursem pogalopujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.05.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.05.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 TAR-cia woda mniam ja Żywca kocham:lol: soczek dodam czasem ale swój malinkowy innego nie:) po słodkich skoach więcej pić się chce, jak nie woda herbatki owocowe, zielona, biała, czerwona, mięta i melisa - tyle tego że się zapić można:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.05.2012 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 (edytowane) , Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.05.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Popieram wybor piwka nad melise, fuj! nareszcie jakiś rozsądny głos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.05.2012 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 TARcia... przemarzły i zgniły mi wszystkie dalie Każda z nich była zapakowana w mniejszy kartonik, każdy kartonik do dużego pudełka, a on jeszcze do jednego... i niestety wszystkie szag trafił... Nic dziwnego... ale rurki z podłogówki w garażu też rozerwało i to wcale nie przy bramie a pod koniec garażu.... A niech to... na strychu kany też zgniłe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.05.2012 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.05.2012 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 No jak nie jak tak....Każdy w osobne małe pudełko, karton mniejszy i karton duży.. to to było w/g mnie sporo...Ty wiesz jaka jestem zła.... Nie wspominam, że w żołądku mi się przewraca jak patrzę, ze woda przez fugi przesiąka w garażu...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.05.2012 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 23.05.2012 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Hejka Arniczko pomóż mi z płytą bo z tego co pamiętam masz indukcje whirpoola taka jak Myszka tak? Jak sięsprawujęi czy masz może szablon do wycięcia dziury w blacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.05.2012 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Arnisia - dostaniesz nowe dalie, nie płakaj, będzie dobrze! Napój ziołowy z bloga mojego polecam bardzo, genialny jest na upalne dni, a tani jak barszcz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.05.2012 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 TARcia nie krzykaj na mnie... pomyśl co by dało przesypanie piachem, skoro rurki w podłogówce nam rozwaliło i woda cieknie.. wszystkie ciecze w garażu były zamarznięte... to jak miały dalie przetrwać... Wiesz ,że naprawdę było mi przykro... DPSia... jak dostanę to się ucieszę... miałam na targ podjechać i od babek kupić.. może mają jeszcze.. ale nie miałam czasu.. Kany też mi zgniły i nie mam ani jednej.. trudno... Monia fajna jest ta indukcja... Ja nie świrowałam , że ma być taka czy inna marka, ma tak na niej pisać czy inaczej.. mam na niej po prostu gotować... ma ten szybki program też i wolne.. zakres jest od 1-9 i szybki P ... gotuje, obiady moim smakują... Koniec.. Nie ma co rozwodzić się... Zadowolona jestem, duże gary się mieszczą... Ale po dwóch latach nie mam szablonu... , zaraz go chyba kuchenni wywalili... od zlewu też nie mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.05.2012 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 To ja się przyznam, jak przechowałam dalie .... Ledwo je otrząsnęłam z ziemi, włożyłam do torby ekologicznej (płóciennej) wszystkie razem (ostrożnie, żeby korzeni nie połamać) i wstawiłam do wiatrołapu. Ponieważ wiatrołap mam zimny, jak lodówę to po przyjściu tych dużych mrozów przestawiłam je do tzw. spiżarki, w której jest trochę cieplej. Przetrwały wszystkie, w kwietniu wsadziłam je do ziemi ... bez moczenia. Wszystkie wychodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.05.2012 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 :rotfl: ....to po co mi kazałaś... No co, są tacy, którzy lubią .... w końcu, różne są zboczenia Pozdrówka dla Młodego!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.05.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 To starszak...Dziś poszedł właśnie na pierwszą swoją nockę w życiu... Już o 20.00 szedł na autobus... o 2 godziny wcześniej.. do szkoły to kwadrans p 8.00 z domu wychodził a jeszcze dwoma autobusami musiał jeździć... a na 8.00 miał...Nooo popatrzcie jak to się zmiewniło... Nadziwić się nie mogłam jak go zobaczyłam idącego... A u młodego byłam na wywiadówce... Nooo muszę powiedzieć, że jestem mile zaskoczona... Mile... O ile byłam we wrześniu przerażona, bo nie dawał sobie z niczym rady tak teraz z palcem w poopie zdaje, ba.. nawet piątka będzie, i czwórek kilka, nawet gdyby się poprawił co nie co to może i lepiej by było... Nie jest dobrze z matematyki i z polskiego... no ale to wiadomo.. czytanie, pisanie, tabliczka, ułamki... nie będzie dobrze... Przyroda czy historia to jest OK... Jestem zadowolona.. i zachowanie ciut lepsze... Musi jeszcze popracować...Pracy mnóstwo.. kładłam mu do głowy.. a on swoje... Pewnie i tak zrobi to tak jak sobie wymyśli... Muszę sprawdzić, czy mam okna pozamykane , żeby mi orzeł z domu nie wyfrunął... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.05.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Dziś poszedł właśnie na pierwszą swoją nockę w życiu... Już o 20.00 szedł na autobus... o 2 godziny wcześniej.. do szkoły to kwadrans p 8.00 z domu wychodził a jeszcze dwoma autobusami musiał jeździć... a na 8.00 miał... Nooo popatrzcie jak to się zmiewniło... Nadziwić się nie mogłam jak go zobaczyłam idącego... A u młodego byłam na wywiadówce... Nooo muszę powiedzieć, że jestem mile zaskoczona... Mile... O ile byłam we wrześniu przerażona, bo nie dawał sobie z niczym rady tak teraz z palcem w poopie zdaje, ba.. nawet piątka będzie, i czwórek kilka, nawet gdyby się poprawił co nie co to może i lepiej by było... Nie jest dobrze z matematyki i z polskiego... no ale to wiadomo.. czytanie, pisanie, tabliczka, ułamki... nie będzie dobrze... Przyroda czy historia to jest OK... Jestem zadowolona.. i zachowanie ciut lepsze... Musi jeszcze popracować... Pracy mnóstwo.. kładłam mu do głowy.. a on swoje... Pewnie i tak zrobi to tak jak sobie wymyśli... Muszę sprawdzić, czy mam okna pozamykane , żeby mi orzeł z domu nie wyfrunął... cudnie :) w obu przypadkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.05.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Przegrałaś z pendrajwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.05.2012 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Bywam czytam i slad zostawiam U mnie nie ma pradu caly dzien jutro bedzie juz drugi z kolei i walcze tez z przepisami coby potem nimi z gmina walczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts