Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Arni piekny prezent dostalas na otarcie lez po przemarznietych roslinkach. Roslin wspolczuwam, ale pomysl ... Starszak super odnalazl sie w nowej sytuacji a Mlody daje Mamie tyle radosci i satysfakcji, ze ta wiosna jest jeszcze piekniejsza :-) Gratuluje mocno! Mozesz byc z Chlopcow dumna i z siebie rowniez :-) Mysle, ze chyba nawet piwo na celebrate Ci sie nalezy :yes:

Dzięki dziewczyny :)

Na razie to jestem zakręcona jak wek na zimę....

Latam z prędkością światła...

Młody wyjeżdża na zielone kolonie z rehabilitacją w sobotę.. ale bagaże bus zabiera im jutro... muszę go spakować... Czyli do soboty zawrót głowy... Nawet nie mam pojęcia czy wszystko ma.. znaczy smarowidła na i po słońcu....

Już zaczęłam rzeczy wyciągać... masakra.. ile on ma szmat... Znaczy dziecko przez 14 dni będzie inaczej ubrane, czyste i prać nie musi... Oby tylko do jednej walizy się wszystko zmieściło, bo już dawałam mu kiedyś dwie...

Mąż nadal w trasie... Zjedzie w sobotę.. to z synem się chyba nie zdąży zobaczyć.. no chyba, że w drzwiach się miną...

Starszak po nocce zadowolony.. nie położył się spać... ojjj .. będzie ta nocka ciężka dla niego... No nie mówiłam... że jak nocna gra w X Boxa... ;)

Amberacia.. i nie mam czasu na piwo....

Dziewczyny... która z Was ma w dużej ilości Echinacea - jeżówka, albo rudbieki inaczej w kolorach fioletowo-różowych... są też białe i inne...... żółte mam..

Trzeba takie wykopane z ogródka... bo te z all i te z ogrodniczego nie wyszły nawet... psinco....

Wczoraj Emil wyjechał na zieloną kolonię z reha.. . nad morze....

Zadzwonił raz z pociągu ... z prośbą... maoooo doładuj mi komórkę....

Doładowałam...

I ani razu się nie odezwał... nic...

Znaczy, że dziecku dobrze...

Złe wiadomości szybko się rozchodzą a tu nie ma żadnej od wczoraj, czyli jest bardzo dobrze... Rozmawiałam z dyrektorką i wiem co i jak jest... młody nie dzwoni... mama nie zadzwoni... ciekawe kiedy się odezwie...

We wcześniejszych latach miałam kilkadziesiąt telefonów dziennie... nie mogłam w spokoju iść nawet do łazienki....

Znaczy się pępowina odcięta, dziecko już nie jest dzieckiem tylko młodzieżą...

Hmmm tylko mamie jakoś tak dziwnie...

Wszyscy dorośli... hmmm...

Dobrze, że mam dziewczynkę... ona daje się po miziać i poprzytulać...

A ja oddałam się dzisiaj... lenistwu, winku i tarasowi... mmmm ... jak mi dobrze...

Jutro zmykam do ogródka plewić.... ;)

Należy Ci się ten odpoczynek. :yes:

Jak tam Twoja kosiarka, dajesz jej popracować?

Ja w piątek i sobotę po 3 godziny ze swoją się ciągałam, za to bezkarnie słodkich rogalików sobie pojadłam! :D

DePeSia... nie kosiłam, bo jest taka susza, że masakra.. wczoraj podlewałam kilka godzin, i jakbym nic nie podlała... Młoda trawka uschła... stara podsycha...

Jakbym skosiła to by już nic nie było zielonego...

A deszczu jak nie było tak i nie ma...

Może kiedyś spadnie... może dziś popada, bo w necie przeczytałam, że powinien.... Oby, oby...

Nawet podlewane pomidory i inne france padają... a podlewam...

Odpocząć powiadasz... ojjj baaardzo chcę...

Dziś już podlewałam , i plewić zaczęłam, skoro choć ciut polałam to i lepiej się chwasty wyrywa...

Szykuje mi się trasa z mężem na jakieś 2500km... i całe wybrzeże przejechać.. nie mylić z odpoczynkiem.... ja do pracy mam z nim jechać... baaardzo mi się nie chce...

Wolałabym w końcu leżak wyjąć i poleżeć...

Za to jaka cisza w domu... jak ja lubi spokój...

Arni wlasnie mialam pytac, co tam u Mlodszego :-) Tylko sie cieszyc, ze dorasta, ze robi sie taaaki samodzielny i odpowiedzialny :-) Musi Mu byc tam dobrze, a to tylko cieszy :-) Kochana, nie martwiaj sie tylko pomysl ile masz teraz czasu dla SIEBIE :-) Mlody na wyjezdzie, Starszak odnalazl sie w nowej pracy a Ty teraz mozesz pomyslec i o odpoczynku i o pracy, ktora zawsze jest fajna bo pozwala realizowac materialne marzenia :yes: Nie jest zle, a nawet jest calkiem dobrze :hug: I kolejny plus, to z Malzowinkiem bedziesz mogla spedzic wiecej czasu :wave: Sciskam Cie mocno! :hug:

Kurde, u nas susza na całego, mowy nie ma o deszczu jak na razie! :cry:

I tak skosiłam, bo trawa wyrosła po gacie, przecież kosiarka zepsuta była.

Jak coś, to odrośnie, jak co roku.