nitubaga 15.06.2012 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 oooo Rewal znam znam mam zamiar tam się zadokować na tydzień za tydzień Jak pogoda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.06.2012 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Na razie fajna.... ludzi prawie wcale, nie ma jeszcze całego kociokwiku.. co najwyżej same babcie i dziadki, gdzie nie gdzie matki z małymi dziećmi...Jak dla mnie to super... mogło by być tak zawsze.... U nas lało i zimno, tu z krutkimi rękawkami biegamy... Morze zimne.. ale za to po plaży pierwszy raz przeszłam i jest super pusta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.06.2012 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 ooo tam mi mów co prawda zaraz na początku wakacji to się pewnie zmieni, ale byle pogoda się kurcze poprawiła i będzie super. W morzu i tak jakoś nie nastawiałam się by się pławić.. nie wchodze do wody nie mającej min 28'C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.06.2012 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Oooo i tutaj się z Tobą zgadzam.... ja w upały co najwyżej do kostek wchodzę... wolę cieplejsze wody... Ale ta nasza plaża.. ten szum morza, te mewy... nigdzie indziej tego nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.06.2012 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 O rany, przez Was zatęskniłam za rodzinnymi stronami na wyspach... Arnisia - ja mam nadzieję, że to pierwsza wspólna, ale wcale nie ostatnia kawa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 15.06.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Wiolunia bedziesz w Mielnie/Unieściu to możesz z moją suczą się spotkać ona już urzęduje nad morzem z moim braciakiem a ja czekam na zakończenie roku szkolnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.06.2012 02:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 DPSia Pasiulka... mnie Ty interesowałaś TARcia Idę spać... choć nie wiem czy nie sprzątać... hmmm... starszak sam dla siebie miał chałupę... iiii... piasku mam sporo na podłodze... Dom stoi... nooo nie jest źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.06.2012 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Uf... dom starszak po powierzchniach płaskich doprowadził do stanu, który mnie zadowala... znaczy poodkurzał i pomył podłogi... Miał ci prawda skosić trawnik... ale podobno padało...Nie mogłam wytrzymać... kosiarkę odpaliłam i skosiłam... nie dawała sobie rady z trawą już po kolana... mężowi oddałam kawałek... Nie powiem.. umordowałam się, tym bardziej, że w większości miejscach trzeba było dwa/trzy razy przejechać, żeby było ładnie...Jutro pielenie grządek... Wyrwałam wszystkie rzodkiewki... bo to nawet koło rzodkiewki nie leżało... masakra jakaś... Pomidory w bardzo kiepskim stanie... jak dam radę to jeszcze dzisiaj wypsikam... No teraz ogródek nabiera wyglądu...Ale jak pomyślę o TARci ogródku... to aż mnie skręca... Ja wcale ale to wcale się nie znam na zielonym i powiem Wam, że mam taki miszmasz... , że masakra... Nooo ale trawnik, czy też perz ... skoszony jest... Incia przywieziona... jak ona się cieszyła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 18.06.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Dawno mnie tu nie bylo Arni - a tutaj piekne zmiany - taras cudny ci wyszedl - nasadzials wszytskiego naokolo ze tralallam i na dodtek jeszcze sie wakacje na dobre nie zaczely a ty juz jestes po - szczesciara - POZDRAWIAM SERDECZNIE!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.06.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Witaj mhk Wakacje powiadasz.... my pracująco byliśmy, a nie wakacyjnie:( Mam dość takich podróży jak nic... Ale co pooglądałam to moje, i byłam chyba w każdej mieścince w PL nad Bałtykiem ... Najlepsze z tej podróży był najazd na TARcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 18.06.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Niedoczytalam ze sluzbowo - ale to i tak zmiana miejsca duzo robi - mnie korci zeby wyjechac nad morze przynajmniej na dwa-trzy dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.06.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Sama chętnie bym najechała Tarcię, ino ni mom jak. Jak dla mnie - najlepsze było to, że zajechaliście do nas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.06.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Mhk... nooo służbowo.. z mężem służbowo... i już mnie poopa bolała od siedzenia w samochodzie... Wiecie.. ja już go rozkminiłam po co on mnie zabrał... nooo żebym nadawała zamiast radia jak zasięgu nie będzie;) No widzisz... i jak powiedziałam, to i dotrzymałam słowa... Następnym razem zrobię nalot choćby i specjalnie.. ale muszą być grzyby... Mąż do tej pory mówi gdzie to pojedzie... I ja lubię zbierać... to i mogę jechać... Tylko czy Właściciele nas zechcą.... ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.06.2012 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Ze wstydem przyznaję, że dopiero doszłam ... do dziennika ... Widok tarasu bezcenny!!!! Miszmaszem w roślinach się nie przejmuj, pewnego dnia wszystko samo pójdzie na odpowiednie miejsca Kawę poproszę, jeśli można ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.06.2012 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Oooo Tarcia .. jesteś od dziś odmieniona.. Okruch lepiej mi pasował.. choć klematis piękny... Mówisz.. że doborowe towarzystwo... tylko szkoda, że tak krótko... i dobrze , że marudziłam i do Helu nie dojechaliśmy... bo byśmy w nocy już jechali i z wizyty psińco by było... Braza... Noo tarasik super się sprawdza.. Jestem zadowolona, choć brakło nam kilku desek i jest nie skończony.. kiedyś będzie... A kawy u mnie pod dostatkiem to wpadaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.06.2012 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Mhk... nooo służbowo.. z mężem służbowo... i już mnie poopa bolała od siedzenia w samochodzie... Wiecie.. ja już go rozkminiłam po co on mnie zabrał... nooo żebym nadawała zamiast radia jak zasięgu nie będzie;) No widzisz... i jak powiedziałam, to i dotrzymałam słowa... Następnym razem zrobię nalot choćby i specjalnie.. ale muszą być grzyby... Mąż do tej pory mówi gdzie to pojedzie... I ja lubię zbierać... to i mogę jechać... Tylko czy Właściciele nas zechcą.... ??? Głupie pytania zadajesz, mam nadzieję, że miało byc retoryczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.06.2012 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Ja już daaawno miałam zmienić mój dom na coś innego.. ale nie potrafię DPSia... jak będzie tak, że samochodem można będzie jeździć to daj znać... nawet w środku tygodnia... będzie nas cała banda.. tylko czy aby łóżek wystarczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.06.2012 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 wchodzisz w ustawienia, tam w zakladke po lewej stronie, srednio na dole: edytuj avatar i wgrywasz zdjecie z kompa. ono samo sie wielkosciowo dopasuje. i zapisujesz ustawienia. cala filozofia. Okruch upodobal sobie moj prezent od ciebie, juz mnie wkurza ten maly pierdek. winko wlasnie sacze sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.06.2012 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 No popatrz.. a miał być dla Ciebie.... No to na zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.06.2012 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 (edytowane) , Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts