Arnika 11.02.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Zjadłam dwa pączki... przy kawce..... Oj będzie zimno, bo mi się pić chce jak nie wiem..... I piwko wypiłam... Malka tzn. wyjeżdżasz w drugim tygodniu ferii..... To możemy się spotkać... Przyjedziesz do mnie? Tylko nie we wtorek bo do fryzjera jadę... I może o Mario zachaczę gdzieś wirtualnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.02.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 no w drugim to zgadamy sie po niedzieli,ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.02.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 OK Już się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.02.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.02.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Jesuuu jaka cisza... Wszyscy pączki jedzą A potem będą mieć oponki A co mówiłaś o tym hydrauliku? Bo my w zasadzie ze względu na kasę chcemy sami zrobić całą instalacje.... Wiec raczej potrzebny jest nam ktoś, kto pokaże co i gdzie zrobić, powie jakie rury kupić... Nasze wykonanie ... i odbiór Hydrau7lika i próba ciśnieniowa.... I tylko nie wiem czy woda i kanaliza ma iść pod styro, czy pomiędzy styro 5 a 10cm...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.02.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 niektórzy obiadek gotują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.02.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Dopiero????????????? No tak pączkami się objadali.... A później oponki będą mieli...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.02.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 na jutro Kobieto na jutro muszę chłopcom papu zostawić bo umrą mi z głodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.02.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 No chyba, że tak..... Ja na jutro to mam piersi z kurczaka w jarzynach..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.02.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 a ja moim mięsożercom zapodam gulasz z łopatki kluseczki sobie sami ugotują a ja jak wrócę to moze kaszkę sobie ugotuję do gulaszyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.02.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 No to smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.02.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 dzisiaj się super odżywiałam dwa paczki i kawałek pizzy domowej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.02.2010 00:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 A mnie sie tak glowkowac nad obiadem nie chce, ze nie macie pojecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.02.2010 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 dzień dobry no ja mam dzisiejszy obiadek z głowy na balkonie stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 12.02.2010 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Arnika po 2 zjedzonych pączkach musisz spacerować 30 min aby je spalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.02.2010 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 no i chyba wziela sobie ten spacer do serca bo jej ni ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 12.02.2010 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 no i chyba wziela sobie ten spacer do serca bo jej ni ma Chyba tak Teraz chyba widać że zjadła więcej niż 2 pączki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.02.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Dobry Wieczorek Na spacerze nie była, zjadłam tylko dwa pączki i nic więcej... Pozałatwiałam troszkę... i cały dzień latałam.... Dopiero teraz wróciłam i jem obiad z kolacją..... Załatwiłam z rana mechanika..., żeby wkleił lusterko do cytrynki, bo teściu jeździł bez.... Nie przeszkadzało mu..... Lusterko wklejone.... Pokleiłam jeszcze parę elementów plastiku, który się tłukł niemiłosiernie jak jeździłam.... Ale mi to przeszkadzało... Załatwiłam księgowa mężowi.... Potem wpadłam obiad zrobić i psa wyprowadzić.... I biegiem na spotkanie z panem od wylewek..... Z panem nam troszkę zeszło... Tynki mu się podobały... tak na oko... I wylewki umówione..... Na 8 marca Mam nadzieję, że zdążymy ze wszystkim... Zajechałam też do pani projektant od kuchni... i wstępnie zaprojektuje ją na wtorek..... ( akurat będę wracała od fryzjera i będę wyglądać jak biała kobieta... ) Wstąpiłam też do BRW... Już drugi wejście nie było takie ekscytujące.... Mniej już dzisiaj mi się rzeczy podobało... Jeszcze ze dwa razy wejdę, to już mi się nic nie spodoba.... I na koniec wpadłam do Auchan na zakupy.... Jutro przyjeżdża o 9.00 pan hydraulik z kuzynem, czy bez nie wiem... bo to ze ślubnym rozmawiali... ale ja mam być, bo ślubny do W-wy wyjeżdża.... na budowę... Oby dojechali... I trzeba wszystko uzgodnić co i jak..... I jeszcze od dawna umawialiśmy się z przyjaciółmi, że do nich wpadniemy na walentynki do Łodygowic pod Żywiec... ale nie wiem czy jutro z młodym sama pojadę, a mąż w niedzielę pociągiem, czy w niedzielę rano wszyscy..... Jak mi się nie che.... Takim brumkiem..... ( no tak w dooopie mi się poprzewracało , że narzekam na cytrynkę....) Naprawdę się nalatałam dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.02.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 no to teraz sobie z nami odpocznij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.02.2010 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Dzień Dobry Miłego dnia życzę..... Lecę za hydraulikiem....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts