Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kanał to i bez kanału mamy...

Podnośnik zdechł.. ten na dworze.. właśnie wróciliśmy do domu z warsztatu... Mąż pomagał naprawiać koledze ten podnośnik...

Podnośnik na hali nie podniesie naszego samochodu, bo jest normalnie za duży ( znaczy samochód jest za wysoki, a hala za niska do niego) no i na dodatek załadowany ciupkę... Ale i tak trochę mąż rozładował...

Nosz... kuźwa... łatwiejsze było dla mnie znalezienie w Polsce tej jednej właściwej skrzyni, niż podniesienie samochodu do góry...

no wlasnie dostalam troche w woreczku ale sie skonczyla to byl chyba bosch ale pewnosci nie mam :( moge zadzwonic ale juz chcialabym sie za jakas opowiedziec i ja juz ciagnac

tej suchej z wyprawki to tez za bardzo nie chciala wolala puszki - nie dziwie sie zreszta

Bosz......ja się tak nad moim młodym nie rozczulałam jak Wy nad czworonogami....ale ze mnie wredna matka

:oops:

:lol2::lol2::lol2:

markoto, jak pies zglodnieje to zje! Nie martw sie i nie natrzasaj nad nim! I podawaj duzo mniejsze porcje, niz to jest zalecane na opakowaniu, bo bardzo szybko bedziesz miala spaslaka. No chyba, ze sam sobie ograniczy jedzenie jak siersc Wusi ;)

BTW a czy hodowca przedstawil Ci badania potwierdzajace, ze jego hodowla jest wolna od PSS, PRA, epilepsji i paru jeszcze innych chorob, ktore znacznie obciazaja ta mieszanke? :confused:

Arni, jak autko? Juz w drodze do pracy? A Ty tez na wojazach, czy odpoczywasz po ostatnich zmaganiach w domku? :rolleyes:

Bosz......ja się tak nad moim młodym nie rozczulałam jak Wy nad czworonogami....ale ze mnie wredna matka :oops:

Arni A., sie samochód rozsypał - szczęki poleciały.....

Ja też chyba wredna matka :(

Noo to się porobiło... do dentysty musi iść... A na miejscu mu się posypało czy w drodze?