Arnika 04.07.2012 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Ooooo i 300 mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.07.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Kanał to i bez kanału mamy... Podnośnik zdechł.. ten na dworze.. właśnie wróciliśmy do domu z warsztatu... Mąż pomagał naprawiać koledze ten podnośnik... Podnośnik na hali nie podniesie naszego samochodu, bo jest normalnie za duży ( znaczy samochód jest za wysoki, a hala za niska do niego) no i na dodatek załadowany ciupkę... Ale i tak trochę mąż rozładował... Nosz... kuźwa... łatwiejsze było dla mnie znalezienie w Polsce tej jednej właściwej skrzyni, niż podniesienie samochodu do góry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.07.2012 04:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Czasem stosuję podstęp i na dno rzucam trochę przysmaków, a to przysypuję karmą - u mnie Biomil wcinają. Ale ogólnie drugi stołownik obok wyzwala często rywalizację - nie dam ci mojego a poza tym dwóm zwierzakom raźniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.07.2012 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.07.2012 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Gratuluje 300!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.07.2012 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Markotka jak mała? je coś czy szukasz dalej? Śpi? czy płacze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.07.2012 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 ze spaniem juz lepiej nie piska juz, z jedzeniem gorzej, dzis maz podjedzie kupic troche acany na sprobowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.07.2012 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 ...pół kilo wystarczy.. albo nawet parę dkg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.07.2012 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 no sa pakowane po 340g aha i zauwazylam, ze wg rozpiski ile dawac to ta karma od ciebie podaje 2x wiecej g jako dzienne zapotrzebowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.07.2012 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.07.2012 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 No właśnie... każdy szczeniak opuszczający dobrą hodowlę dostaje wyprawkę i min karmę tą , którą jadł do tej pory. Nie powinno się zmieniać takiemu maleństwu karmy... Chyba, że to był badziew , taj jak TARcia pisze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.07.2012 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 no wlasnie dostalam troche w woreczku ale sie skonczyla to byl chyba bosch ale pewnosci nie mam moge zadzwonic ale juz chcialabym sie za jakas opowiedziec i ja juz ciagnac tej suchej z wyprawki to tez za bardzo nie chciala wolala puszki - nie dziwie sie zreszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.07.2012 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.07.2012 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 No a jak czytam sklad tego boscha to tam niby 60% miesa ale na pierwszym miejscu mieso sproszkowane no i jest pszenica i ekstrakt z miesa hmmm chyba nie najlepszy sklad, w tej acanie sklad taki ze sama nie jem tak dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.07.2012 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.07.2012 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 dam rade, jakos sobie poradzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.07.2012 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Bosz......ja się tak nad moim młodym nie rozczulałam jak Wy nad czworonogami....ale ze mnie wredna matka Arni A., sie samochód rozsypał - szczęki poleciały..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.07.2012 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 no ja tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 05.07.2012 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Bosz......ja się tak nad moim młodym nie rozczulałam jak Wy nad czworonogami....ale ze mnie wredna matka :lol2: markoto, jak pies zglodnieje to zje! Nie martw sie i nie natrzasaj nad nim! I podawaj duzo mniejsze porcje, niz to jest zalecane na opakowaniu, bo bardzo szybko bedziesz miala spaslaka. No chyba, ze sam sobie ograniczy jedzenie jak siersc Wusi BTW a czy hodowca przedstawil Ci badania potwierdzajace, ze jego hodowla jest wolna od PSS, PRA, epilepsji i paru jeszcze innych chorob, ktore znacznie obciazaja ta mieszanke? Arni, jak autko? Juz w drodze do pracy? A Ty tez na wojazach, czy odpoczywasz po ostatnich zmaganiach w domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.07.2012 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Bosz......ja się tak nad moim młodym nie rozczulałam jak Wy nad czworonogami....ale ze mnie wredna matka Arni A., sie samochód rozsypał - szczęki poleciały..... Ja też chyba wredna matka Noo to się porobiło... do dentysty musi iść... A na miejscu mu się posypało czy w drodze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts