Arnika 05.07.2012 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 No i tak jak TAR napisała.. futro i grzeje i chłodzi.. znaczy osłania od promieni słonecznych.Górale też chodzą w grubych wełnianych góralskich spodniach, i kapeluszu... zimą grzeje, latem chłodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.07.2012 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.07.2012 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Ale widać to dopiero po goleniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.07.2012 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Za wcześnie na strzyżenie... za mała psia.. Kosmetyka i owszem, ale jak ma wyglądać fryzura małpiatki ( w skrócie od maltańczyka i pudla.. przypis Arniki;) ), jest jakiś wzorzec? Na razie to musi nauczyć się czesania nawet kilka razy dziennie... dobra szczotka, grzebień i jazda... Ma córcia wakacje to niech ją mustruje:) Ale co ja tam wiem o psach i o strzyżeniu.... no mam zgrzeblo ale chyba za ostre na nia i kupilam grzebien do koltunow szczotke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.07.2012 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.07.2012 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.07.2012 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Ja właśnie skończyłam golić trawnik, i uprałam Inkę... Nie chce się kąpać, o czesaniu już nawet nie mówię... Ale dzisiaj ze względu na upał nie będę ja suszarką męczyć.. Lata po domu jak oszalała i sama się suszy i trzepie... Później wyczeszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.07.2012 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.07.2012 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Markotka a psia daje sie czesac bez problemu? nie wierzga, nie wierci sie? bo jakby co to ci sprzedam myk jak z naszym sie poukladalismy zeby dal sie spokojnie wyczesac. wlasciwie daje sobie z nim rade, troche sie wyrywa jak mu skoltunione lapy czesze ale nie jest zle, zawsze potem dostaje ciasteczko, dla mnie gorsze jest wyrywanie wlosow z ucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.07.2012 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.07.2012 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Tu zdania są podzielone - moja sp. hodowczyni nigdy nie wyrywała yorkowi włosów, ale wet i owszem, choć robił to tylko przy okazji usypiania do zdjęcia kamienia na przykład. Sama jestem przeciwnikiem, szczególnie gdy nie wiesz jak tylko możesz psiaka zrazić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.07.2012 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 a czemu? przeciez one same wychodza jak sie je zlapie A moim nigdy nie chciały wychodzić, choć czasem próbowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.07.2012 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.07.2012 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 05.07.2012 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Jesli wlosy bardzo mocno zarastaja ucho, to rzeczywiscie przewod sluchowy jest slabo wentylowany i moga pojawiac sie infekcje. Wtedy lepiej wlosy usunac, albo bardzo krotko i regularnie przycinac. Nie jestem zwolenniczka usuwania na sile, czesto gumowa rekawiczka, aby wyszarpac jak najwieksza ilosc wlosow. Na koltuny dobra jest tego typu szczotka http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=9323&cat=154 .Bardzo latwo i bezbolesnie mozna psu wyczesac splatana siersc. A na bardzo, bardzo zaniedbane koltuniska to juz tylko degazowka pomoze. Nie rujnuje wlosa na calej dlugosci, tylko "luzuje" koltun. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.07.2012 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 05.07.2012 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Tarcia, u nas ta najlepiej sie sprawdza. I to zarowno u yorka jak i pomeraniana. Zadne grzebienie, szczotki pudlowki czy inne mechanizmy nie dzialaja Nie mniej tak jak napisalas. Najwazniejsza jest cierpliwosc. Teraz i tak mamy juz duzo latwiej, ale jak Majut biegal w pelnej szacie w okresie wystawowym, to wtedy byly jazdy Aaa w rozczesywaniu koltunow pomagaja tez spraye z 1AllSystem. Bardzo lubie ta marke i mamy z niej szampony, odzywki, spraye czy stabilizatory do wlosa. Moge polecic, chociaz cena jest malo zachecajaca. Na szczescie wiekszosc produktow to koncentraty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.07.2012 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 (edytowane) ... Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 05.07.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 nam najlepiej podpasowal hery mimo, ze reszta kosmetykow to byla pomylka. nasz ma koltuny jak juz to jedynie za uszkiem lub ogonek - to jedyne dlugie wlosy jakie posiada mysle, ze z psami jak z ludzmi Kazdy inny Po Hery Maja miala taki lupiez, ze chcial nas sedzia z ringu wywalic Na szczescie z dwa miesiace leczenia i jakos suczy przeszlo Tarcia, a jak u Was z zebami? Znaczy sie u Okrucha, a nie u Ciebie i Twojego Malza Po miekkim zarciu, w szczegolnosci u malych ras szybko moze powstawac kamien. Chciaz z drugiej strony Okruch jeszcze mlody, wiec pewnie nic nie widac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.07.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts