Arnika 10.07.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 A do południa co robisz????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.07.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 no ja to cały czas czekam:P a w ten tydzień po połedniu to mam chatę wolną Znaczy jak ja mam to rozumieć??? Obiecałam, że zajrzę do Ciebie któregoś wakacyjnego dzionka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.07.2012 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Arni, czy ja już Ci pisałam, że masz zarąbisty taras? To piszę: Taras jest ZARĄBISTY . Mam straszne zaległości niemożliwe do nadrobienia:(. Buziak:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.07.2012 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 11.07.2012 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Ambercia masz racje... za to, to i tak... Ale bez ekskjuzów... będę machać od jesieni jak ogarnę szkołę, wrócę z wojaży to i będę machać... będzie więcej czasu.. Teraz to mam naprawdę sporo do połapania... Więc i głowy nie zawracam, nie mam wymówek, ale normalnie doba jak dla mnie jest za krótka... a żeby ją wydłużyć wstaję o godzinę lub nawet dwie wcześniej... "Kto rano wstaje, ten jest....." NIEWYSPANY no co Ty? Chyba nie wierzysz, ze jesienia czasu bedzie wiecej Pomysl: krotsze dni, szaro i buro za oknem, niskie cisnienie, jazdy w te i we w te z Mlodym, o innych zajeciach nie wspominajac. A teraz lajcik Pogoda cudna, luzik od rana, Mlody w domu, Malz na wojazach, kuchnia zamknieta Nie obijaja sie tylko ruszaj z aktywnoscia Natomiast co do wczesniejszego wstawania to masz racje! W czesci wydluzenia doby rzecz jasna Przed 6.00 jest jeszcze calkiem chlodno, psy mam wybiegane, rozdzialiki kolejnej ksiazki sie czytaja , potem sniadanko, silownia, albo basen i do pracy W przyszlym tygodniu walcze z kolejnym egzaminem Na sama mysle, ze jak zdam to jak psu buda, impreza mi sie nalezy, usmiecham sie szeroko :lol2: Sie doczekac nie moge, bo przy nauce, pracy i innych obowiazkach zyje niczym towrzyska ascetka i eremita Sciskam mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.07.2012 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Nooo i niby masz racje i nie.... Męża nie ma w domu to i moje obowiązki i jego są na mojej głowie.... Emil w domu to i muszę z nim być, bez mamy w domu sam nie zostanie.... a na siłownię jemu wstęp wzbroniony, szczególnie na tą wyłącznie dla kobiet. Teraz to i jeszcze jeden z programów mężowych jest na mojej głowie.... No i niby są wakacje, ale ja mam jazd więcej niż w roku szkolnym.... Celowo napisałam, że dopiero jesienią, bo we wrześniu bieganie za... za wszystkim, choć moje dziecko ma już wszystkie podręczniki i zeszyty naszykowane jakby miało jutro pójść do V klasy... A tak... dziecię w szkole, mama na siłkę... a jak dnia braknie to można i wieczorkiem podskoczyć jak tato w domku będzie.. Robiłam to już tak i było dobrze.... nawet mróz -25 mi nie przeszkadzał.... Będzie dobrze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.07.2012 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Wioluś do południa to ja niestety robię za ulubiony deser szefa czyli tirajmisiu;) a po połedniu chata wolna bo chłopaki wyjechane;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.07.2012 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Sama jestem ciekawa, czy od jesieni, zwłaszcza zimą, uda mi się chociaż utrzymać dotychczasowy spadek wagi.Może być trudno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.07.2012 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Wiola dlatego warto skorzystac z cwczen z plytek wtedy nie ma wymowek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 11.07.2012 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Sama jestem ciekawa, czy od jesieni, zwłaszcza zimą, uda mi się chociaż utrzymać dotychczasowy spadek wagi. Może być trudno... o nie! Musisz tylko znalezc w sobie wlasciwa motywacje Zdrowotna, lepszego samopoczucia, zdecydowanie lepszego wygladu (szczuplejsze cialo, zawsze wydaje sie mlodsze i bardziej fit), fajniejszych ciuchow i latwiej dostepnych, bo w kazdym sklepie z normalna rozmiarowka zawsze mozna cos wybrac A poza tym mysle, ze Ty juz nie bedziesz musiala "spadac" z wagi tylko ja utrzymac! Arni, trzymam Cie za slowo! W sumie nie znasz dnia ani godziny jak z kontrola przyjade :lol2: markoto, swietnie, ze wspomnialas o plytkach! I jak sie z nimi cwiczy? Ktore masz? Wykorzystujesz jakies przyrzady, czy tylko sila wlasnych miesni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.07.2012 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Ambercia... może w podświadomości była w mojej rozmirówce pełna garderoba ciuchów.. i jakbym spadła jeszcze... to trzeba by było wszystko od najmniejszego drobiazgu kupić na nowo... I wiesz... że na kontrolę czekam Markotka... ja nie mam tych płytek... Malcia miała na penie.. ale zgrać czy coś tam nie może.. a ja nie mam bladego pojęcia które wybrać... Aaa i właśnie weszłam do domu... Byłam u teściowej i ustawiałam jej maila, Skype i takie tam... uśmiałam się z niej aż mnie boki bolą... Pytam czy założyli jej Wi-Fi.. a ona oczy robi i pyta mnie co to jest Fi Fi?????? Potem poklikałam.. i tłumaczę krok po kroku jak wejść na Skype, który obrazek kliknąć, którą zakładkę, jaki adres... no a ona do mnie.. poczekaj, poczekaj nie tak szybko... ja sobie zapiszę jak przepis na ciasto... Kilku innych fragmentów nie pamiętam.. ale co rusz parskałam śmiechem... To jej założyłam Mozillę... i każę szukać czegoś w sieci co ją interesuje... Mówię .. kliknij np o różach... ale to mnie nie interesuje... no to co chcesz w takim razie.... ale teraz nie mam pojęcia co ja chcę... Jak zaczęła wpisywać np. Szczawnica... to ja zdążyłam zrobić sobie kawy i wypić ją... Nooo a ja tylko chciałam wytłumaczyć .. co i jak.. jak wejść w przeglądarkę, jak zapisać, jak poszukać... A... i już za nic nie wprowadzałam polskich znaków i dużych liter.. to byłby już kosmos.... Nooo koniec świata z tymi dziadkami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.07.2012 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 (edytowane) markoto, swietnie, ze wspomnialas o plytkach! I jak sie z nimi cwiczy? Ktore masz? Wykorzystujesz jakies przyrzady, czy tylko sila wlasnych miesni? Cwiczy mi sie swietnie. Zaczynalam od Jilian Michaels tak na poczatek coby sie troche przygotowac a potem robilam IW to takie cwiczenia kondycyjno - wytrzymalosciowe, Super sprawa, pot sie leje ciurkiem-cwiczenia bez przyrzadow. Teraz robie CE to juz trening silowy z przyrzadami. Mam hantle skrecane 2x10kg, tasme, dzis dokupilam pilke , mam tez takie tasmy z uchwytami. Po zakonczeniu tego planuje jakas hybryde czyli aeroby z treningiem obowodowym Mysle tez o PX90 ale na to jestem jeszcze za cienki Bolek Edytowane 12 Lipca 2012 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 11.07.2012 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 markoto, ooo to fajnie ze Ci sie spodobalo! Mysle, ze niezla forme nabralas, a o nowych ksztaltach to nawet wspominac nie bede, bo pewnie juz dwa razy garderobe na duuuuzo mniejsza wymienilas! I super! Baaardzo popieram i podziwiam! Niedlugo szczupli albo o normalnej wadze beda w mniejszosci. Mamy podobno juz 46% grubasow Jakis koszmar Arni, moja sp. Babcia (majac 89 lat) pisala wszystkie pisma na komputerze, laczyla sie ze mna przez Skype, sluchala youtube, czytala literature piekna, recenzje sztuk i wystaw na ktore nie mogla juz dotrzec osobiscie, a emerycki budzet liczyla w Exelu. Moja Mama (mniej niz 60 na karku) biegle posluguje sie wszelakimi zawilosciami komputerowymi, aplikacjami i internetem. Do tego dochodza anglojezyczne fora i caly worek znajomych rozsianych po calym swiecie! Mozna! Wystarczy starszym od nas stworzyc warunki, pokazac, oswoic! Dobra robote dzisiaj zrobilas Internet to ogromne okno na swiat, nowe mozliwosci, nowe wiadomosci i cala masa nowych znajomych Mysle, ze swietnie sie spisalas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.07.2012 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Markotka kupowałaś czy z netu ściągałaś... ? Ja nie mogę ściągnąć.. net u mnie słabo hula:( Ambercia... nooo dobra robota... ale przy tej robocie jakieś zioło muszę wziąć:lol2:.... Znaczy melisę.... Dlatego ja nie zostałam nauczycielem;) A teraz właśnie oskubałam moje dwa krzaczki czarnej porzeczki.. kiedyś wyszły mi 4 słoiczki teraz nie mam pojęcia ile będzie.. na razie na indukcję postawiłam... ale tak z 4 litry będzie... Trzeba będzie dokupić jeszcze owocków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.07.2012 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 no i tak szczekałas i co:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 11.07.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Arni, u mnie w te klocki najlepszy jest moj TZ Cierpliwe tlumaczyl, pokazywal, instalowal! Tak dobrze, ze teraz mam spokoj. Moja Mama wszystko sama sobie reinstaluje, konfiguruje i ustawia. Fakt ... ostatnio PC-tablet srubokretem ustawiala, wiec troche nie bardzo ale ma dostac nowy sprzet do testowania i znowu na dlugo bedzie spokoj Mam nadzieje, ze zmiesci sie Jej do torebki i bedac na spacerz czy kawie zawsze bedzie online Normalnie jak z dziecmi ... jak z dziecmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.07.2012 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Żebyś wiedziała, że jak z dziećmi... nawet gorzej, bo tłumaczę, tłumaczę.. zioło mam.. ale i tak nic z żaby nie mają.... No to też teściowa spisywała... jak przepis na ciasto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.07.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 (edytowane) Wiola Jilian jest na Youtube 30 days shred i banish fat boost metabolism, ja cwiczylam tez mel b - fajne sa - te do ogladniecia na tube a I. to niestety nie ma, u nas plytki sa niedostepne. Ale insanity to faktycznie cwiczenia dla pomylonych w ciagu 45-60 minut spala sie do 400 kcal Edytowane 12 Lipca 2012 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.07.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Noo to doopa.. ja tego nie zobaczę i nie ściągnę... A wiesz co jest na rynku dobrego aby nabyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.07.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 (edytowane) Wiola jak masz pena to sobie mozesz przyjechac do mnie:) Edytowane 12 Lipca 2012 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts